PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : SPB Mobile Shell Sense Edition (Full Moded) BY Rezaee3001 Design



MoRTezA
2010-06-10, 08:09 PM
خوب دوستان بالاخره نسخه ی کامل و بدون نقص Spb Sense رو کامل کردم و به صورت فایل نصبی در آوردم که دیگه شما نیازس به کپی کردن فایلی نخواهید داشت...و فقط کافیه این نسخه را نصب کنید!
تغییرات:
* Sense Bar به صورت فول و بدون نقص کار میکند.
* تعداد 8 والپیپر زیبا به بخش والپیپر های این برنامه اضافه شده است.
اسامی والپیپر ها :


Blue Cubes/HTC Desire/HTC HERO/House on Dream/Light green/Nice Elf/HTC Sense /black_blue

* فیکس ساعت آنالوگ به سبک HTC Sense
* ساعت های دیجیتال مختلف که مطابق با سلیقه تان میتوانید هر کدام را که خواستید فعال کنید.
* و انواع میدجت های نمایش آب و هوا
* آیکون های فوق العاده که در اسکرین شات ملاحظه میفرمایید.
* و تغییرات دیگر که بعد از نصب متوجه آن خواهید شد!
تنظیمات خودمم رو براتون میزارم که میتونید از اون استفاده کنید....
حتما قبل از نصب نسخه قبلی رو از گوشی پاک کنید و بعد از پاک کردن نسبت به نصب این نسخه اقدام نمایید...
:flower::flower::flower::flower::flower:

اسکرین شات:
http://www1.upic.ir/images/gyzkjdktici6n0h1ey.jpg



انتشار این برنامه در سایت های دیگر تنها با ذکر نام Rezaee3001 و فرومir-tci مجاز میباشد.

این هم از تاپیکم در سایت Dailymobile:
forum.dailymobile.se/index.php/topic,24275.msg252687.html#quickreply


دانلود به صورت یکجا:

http://www.4shared.com/file/KQJrX56x/SPB_Mobile_Shell_Sense_Edition.htmlدانلود به صورت پارت پارت:

MoRTezA
2010-06-10, 08:12 PM
نحوه ی غیر فعال سازی حالت landscape از منو های برنامه ی spb shell:
به مسیر z/private/10202be9 مراجعه کنید و فایل 200159ed.txt را به یه جایی در مموری کارتتون کپی کنید.
گوشی رو به کامپیوترتون متصل کنید و وارد فایل تکست شوید.
متنی شبیه به این متن را ملاحظه خواهید کرد:
cenrep
version 1
[owner]
0x10282BC4
[defaultmeta]
16777216
[platsec]
cap_rd=alwayspass
[Main]
0x100058B3 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x100058C5 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x10005901 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x10005902 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x10005A3E int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x10005A3F int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x10008D39 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x101F4CCE int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x101F4CD2 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x101F4CD5 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x101F4D90 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x101F8599 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x101F85A0 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x101F8681 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x101FFB51 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x102072C3 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x102750F0 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x20000907 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x20001F63 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x20009B72 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x20019536 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData

خوب حالا کافیه اینی رو که میگم به آخرش اضافه کنید و فایل رو save کنید:

0x20028B16 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData

خوب حالا فایل رو به مسیر c/private/10202be9 کپی کنید.
برنامه رو ری استارت کنید.
تغییر محسوسه.

MoRTezA
2010-06-10, 08:21 PM
اینم دو تم که منو های خود گوشیتون رو هم شبیه Sense میکنه!

™Ali.M
2010-06-10, 08:26 PM
عزیز.پس اسکرین شات کجاست.من که چیزی نمیبینم....

MoRTezA
2010-06-10, 08:36 PM
عزیز.پس اسکرین شات کجاست.من که چیزی نمیبینم....

دوست من احتمالا نزاشتی صفحه کامل لود بشه....
اینم از سورس اسکرین شات:

http://wy9bva.blu.livefilestore.com/y1poywGTTqOmGnn9Q--We9M9NhIU6vvqMCpZM6-zMBNewdkn413e2hd_XzthrrDvuG6gtD45WIY1LWRR_ED9Sm-J0N27zdH_RFo/SPB%20Mobile%20Shell%20Sense%20Edition%20Full%20Mo ded.jpg?psid=1

™Ali.M
2010-06-10, 08:46 PM
دوست من احتمالا نزاشتی صفحه کامل لود بشه....
اینم از سورس اسکرین شات:

http://wy9bva.blu.livefilestore.com/y1poywGTTqOmGnn9Q--We9M9NhIU6vvqMCpZM6-zMBNewdkn413e2hd_XzthrrDvuG6gtD45WIY1LWRR_ED9Sm-J0N27zdH_RFo/SPB%20Mobile%20Shell%20Sense%20Edition%20Full%20Mo ded.jpg?psid=1

ببخشید عزیز.اسکرین شاتت ف ی ل ت ر ه....در ضمن اینا برای S60 v3 هست درسته؟

MoRTezA
2010-06-10, 09:11 PM
ببخشید عزیز.اسکرین شاتت ف ی ل ت ر ه....در ضمن اینا برای S60 v3 هست درسته؟

نه ***** نیست...
دیگه اکانت live بخواد ***** بشه واویلا میشه!
اپراتور اینترنت شما کدومه؟
صبا که ***** نیست!
نه عزیز برای s60v5 هستش...

ali131025
2010-06-10, 09:19 PM
میگم اینی که گفتی یعنی چه زیاد اهل موبایل نیستم فقط فریمور نصب میکنم این قسمتو نفهمیدم چیه کهرش چیه کلا SPB (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=73613) چیه

MoRTezA
2010-06-10, 09:57 PM
میگم اینی که گفتی یعنی چه زیاد اهل موبایل نیستم فقط فریمور نصب میکنم این قسمتو نفهمیدم چیه کهرش چیه کلا SPB (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=73613) چیه


spb mobile shell یک برنامه ی فوق العاده است که به عنوان Ui جدید در گوشی شما عمل میکنه که واقعا گوشی رو فوقالعاده میکنه!

ReZa_MaShEr
2010-06-10, 10:30 PM
نحوه ی غیر فعال سازی حالت landscape از منو های برنامه ی spb shell:
به مسیر z/private/10202be9 مراجعه کنید و فایل 200159ed.txt را به یه جایی در مموری کارتتون کپی کنید.
گوشی رو به کامپیوترتون متصل کنید و وارد فایل تکست شوید.
متنی شبیه به این متن را ملاحظه خواهید کرد:
cenrep
version 1
[owner]
0x10282BC4
[defaultmeta]
16777216
[platsec]
cap_rd=alwayspass
[Main]
0x100058B3 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x100058C5 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x10005901 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x10005902 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x10005A3E int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x10005A3F int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x10008D39 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x101F4CCE int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x101F4CD2 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x101F4CD5 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x101F4D90 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x101F8599 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x101F85A0 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x101F8681 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x101FFB51 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x102072C3 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x102750F0 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x20000907 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x20001F63 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x20009B72 int 327680 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x20019536 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData

خوب حالا کافیه اینی رو که میگم به آخرش اضافه کنید و فایل رو save کنید:

0x20028B16 int 65536 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData

خوب حالا فایل رو به مسیر c/private/10202be9 کپی کنید.
برنامه رو ری استارت کنید.
تغییر محسوسه.

ببخشید من نمیتونم z رو پیدا کنم.میشه بگید چجوری میشه پیداش کرد؟

landscape چیه؟؟!!

hmd_ir
2010-06-10, 10:46 PM
نه ***** نیست...
دیگه اکانت live بخواد ***** بشه واویلا میشه!
اپراتور اینترنت شما کدومه؟
صبا که ***** نیست!
نه عزیز برای s60v5 هستش...

دوست عزیز لینک اسکرین شات شما ف.یلتره :nono:

Milad-s
2010-06-10, 10:49 PM
اسکرین شات :

http://www1.upic.ir/images/c047833owh0q2if6my68.jpg

MoRTezA
2010-06-10, 11:36 PM
ببخشید من نمیتونم z رو پیدا کنم.میشه بگید چجوری میشه پیداش کرد؟

landscape چیه؟؟!!

شما با نرم افزاری مثل x-plore میتوانید مسیر z را مشاهده کنید..
landscape هم نماش به صورت افقی میباشد.

LOVELYREZA
2010-06-11, 09:14 AM
ممنون
ولی شما عملا تغییر محسوسی انجام ندادید

ReZa_MaShEr
2010-06-11, 09:21 AM
2تا سوال دارم:
1-من برنامه رو نصب کردم ولی ضمینه ی قسمت Lifestyle Home سیاه.انگار که تم اونجا کار نکنه ولی همه ی آیکون ها هستن.چیکارش کنم که اونجا هم تم اعمال بشه؟؟؟
2-فایلی که در ضمینه گزاشتید و اسمش spb settings.rar (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=227688&d=1276186122) هست برای چیه؟؟میشه توضیح بدید؟!

Milad-s
2010-06-11, 09:40 AM
ممنون
ولی شما عملا تغییر محسوسی انجام ندادید

تو که میتونی تغییر محسوس انجام بدی پس برو انجام بده :not::not:
بنده خدا وقتشو گذاشته رو این که حالا تو بیایی یه چیزی بهش بپرونی؟
مگه تغییراتی غیر از این میشه دیگه روش گذاشت؟ (البته اگه بخواد از این حد بیشتر تغییر توش بده میتونه یه برنامه جدید با نام خودش بسازه)

تغییرات:
* Sense Bar به صورت فول و بدون نقص کار میکند.
* تعداد 8 والپیپر زیبا به بخش والپیپر های این برنامه اضافه شده است.
اسامی والپیپر ها :



Blue Cubes/HTC Desire/HTC HERO/House on Dream/Light green/Nice Elf/HTC Sense /black_blue

* فیکس ساعت آنالوگ به سبک HTC Sense
* ساعت های دیجیتال مختلف که مطابق با سلیقه تان میتوانید هر کدام را که خواستید فعال کنید.
* و انواع میدجت های نمایش آب و هوا
* آیکون های فوق العاده که در اسکرین شات ملاحظه میفرمایید.
* و تغییرات دیگر که بعد از نصب متوجه آن خواهید شد!

Milad-s
2010-06-11, 09:50 AM
2تا سوال دارم:
1-من برنامه رو نصب کردم ولی ضمینه ی قسمت Lifestyle Home سیاه.انگار که تم اونجا کار نکنه ولی همه ی آیکون ها هستن.چیکارش کنم که اونجا هم تم اعمال بشه؟؟؟
2-فایلی که در ضمینه گزاشتید و اسمش spb settings.rar (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=227688&d=1276186122) هست برای چیه؟؟میشه توضیح بدید؟!

1- تم مورد نظر رو رو گوشیتون نصب کردی؟

اینم دو تم که منو های خود گوشیتون رو هم شبیه Sense میکنه!
فايل ضميمهhttp://www.ir-tci.org/forum/images/attach/sis.gifHTC Desire By GRK.sis (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=227691&d=1276186773) (3.31 مگابايت, 94 نمايش)http://www.ir-tci.org/forum/images/attach/sis.gifHTC Hero by GRK ll.sis (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=227692&d=1276186869) (3.70 مگابايت, 98 نمايش)
2- و SPD Settings برای تغییرات شخصی که رو صفحه اعمال میکنید هست که همون چیدن و یا شخصی سازی آیکون های صفحه است که هر کاربر میتونه از اون Backup بگیره و در صورت نیاز اگه تنظیمات پاک شد و یا خواست برای دیگران قرار بده باید اون برای برگردوندن شکل چیدن آیکونهاش restore کنه

Nokia N8.
2010-06-11, 10:05 AM
اگه مهندس اینو تو فرمور بعدیش بذاره عالی میشه...:wow:

Nokia N8.
2010-06-11, 10:10 AM
فرقی نمیکنه کجا نصب بشه؟

Milad-s
2010-06-11, 10:48 AM
فرقی نمیکنه کجا نصب بشه؟
برای محکم کاری رو مموری کارت نصب بشه بهتر چون اگه برنامه مشکل پیدا کرد میتونی از مموری حذفش کنی

MoRTezA
2010-06-11, 10:52 AM
اگه مهندس اینو تو فرمور بعدیش بذاره عالی میشه...:wow:

خوشحالم که خوشتون اومده...
نه فعلا واسه اینکار خیلی زوده...spb فعلا داره نسخه های جدد و البته بتا میده که هنوز نسخه نهاییشو نداده(البته این نسخه که من تغییرش دادم مشکل یا باگ نداره اما طبیعتا در نسخه های بعدی که توسط شرکت spbعرضه خواهد شد امکانات بیشتری را خواهد داشت!)
.

MoRTezA
2010-06-11, 11:00 AM
فرقی نمیکنه کجا نصب بشه؟

روی موری کارت نصب کنید..
اگه روی فون مموری نصب بشه مشکلی نداره ها!اما فضای زیادی از فون مموریتونرو اشغال میکنه.
پس روی مموری کارت نصب کنید.

ReZa_MaShEr
2010-06-11, 02:12 PM
اون 2تا تمی که قبلا گزاشته بود آقای مهندس رو گوشیم ریختم ولی تم اونجایی که گفتم اعمال نشد

LOVELYREZA
2010-06-11, 02:58 PM
تو که میتونی تغییر محسوس انجام بدی پس برو انجام بده :not::not:
بنده خدا وقتشو گذاشته رو این که حالا تو بیایی یه چیزی بهش بپرونی؟
مگه تغییراتی غیر از این میشه دیگه روش گذاشت؟ (البته اگه بخواد از این حد بیشتر تغییر توش بده میتونه یه برنامه جدید با نام خودش بسازه)

تغییرات:
* Sense Bar به صورت فول و بدون نقص کار میکند.
* تعداد 8 والپیپر زیبا به بخش والپیپر های این برنامه اضافه شده است.
اسامی والپیپر ها :



Blue Cubes/HTC Desire/HTC HERO/House on Dream/Light green/Nice Elf/HTC Sense /black_blue

* فیکس ساعت آنالوگ به سبک HTC Sense
* ساعت های دیجیتال مختلف که مطابق با سلیقه تان میتوانید هر کدام را که خواستید فعال کنید.
* و انواع میدجت های نمایش آب و هوا
* آیکون های فوق العاده که در اسکرین شات ملاحظه میفرمایید.
* و تغییرات دیگر که بعد از نصب متوجه آن خواهید شد!


بچه جان تغییر محسوس یعنی این
عکس از گوشی خودم

jj_jj
2010-06-11, 10:04 PM
سلام اگه ميشه بفرماييد چجوري بايد از اون فايل تنظيمات كه واسه دانلود گزاشتين استفاده كرد؟
سوال بعدبم اينه كه از كجا اون فايله txt كه بايد تهش مطلب اضافه كدرو پيدا كنيم؟ من همه ي مموري كارتمو گشتم نبود اصلا فولدرشم نبود10202be9 :dont:
ممنونم

MoRTezA
2010-06-11, 10:09 PM
دوستان اینم از ‏منو بار به سبک HTC HD2:
فایل ها را به مسیر E/private/20028b16 کپی و جایگزین قبلی کنید..برنامه را ری استارت کنید..
لذت ببرید!

دانلود:
www.4shared.com/file/DZq2yiJb/HTC_HD2_menu_baricons.html

MoRTezA
2010-06-11, 10:41 PM
دوستان اینم از ساعت دیجیتال HTC به رنگ مشکی
لذت ببرید!

.: Lithium :.
2010-06-11, 10:59 PM
عالی بود مهندس، زدی تو کار htc ها d: خیلی قشنگن

مرسی

MoRTezA
2010-06-11, 11:05 PM
سلام اگه ميشه بفرماييد چجوري بايد از اون فايل تنظيمات كه واسه دانلود گزاشتين استفاده كرد؟
سوال بعدبم اينه كه از كجا اون فايله txt كه بايد تهش مطلب اضافه كدرو پيدا كنيم؟ من همه ي مموري كارتمو گشتم نبود اصلا فولدرشم نبود10202be9 :dont:
ممنونم


برای تنظیمات شما میبایست به
بخش settings این برنامه بروید و
سمت راست پایین صفحه نمایش
را انتخاب کنید و از منو باز شده
restore settings را انتخاب کنید.
دوست من این مسیر در مموری کارت
نیست در درایو z هست که شما با
فایل منیجری مثل x-plore آن را
مشاهده نمایید.
موفق و موید باشید.

MoRTezA
2010-06-11, 11:27 PM
دوستان اینم از یک باطری بزرگ و شیک که از کیفیت بالایی برخورداره!

mohsennikb
2010-06-11, 11:39 PM
سلام مهندس شرمندهكه اين سوال را اينجا مطرح ميكنم كسي مكم نكرد شما به دادم برس آقا من براي اولين بار ميخوام فلش بزنم اونم با فريم ور شما تمام فايلهاي لازم را دانلود كردم برنامه جف و امولاتور و .... جف را نصب كردم تو آموزشي كه دكتر ويلي داده بود سه تا آيكون روي دكستاپم هست بعد مرحله دوم و سوم را هم توي اموزش اين تايپيك http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=51100 رو هم انجام دادم مرحله چهارم كه نوشته (برنامه های موجود در پوشه ی Last USB Flash and Cable Driver را نصب کنید ) رو من پوشه اي با اين نام نديدم تا بعد منم ميترسم فلش بزنم حالا مهندس با اين همه يه رهنمايي دقيق بكن من دارم دق ميكنم اين همه نرم افزار رو ميبينم نميتونم استفاده كنم ممنون ميشه فقط گيج نشم من تازه وارم ممنونhttp://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=52464

MoRTezA
2010-06-11, 11:54 PM
سلام مهندس شرمندهكه اين سوال را اينجا مطرح ميكنم كسي مكم نكرد شما به دادم برس آقا من براي اولين بار ميخوام فلش بزنم اونم با فريم ور شما تمام فايلهاي لازم را دانلود كردم برنامه جف و امولاتور و .... جف را نصب كردم تو آموزشي كه دكتر ويلي داده بود سه تا آيكون روي دكستاپم هست بعد مرحله دوم و سوم را هم توي اموزش اين تايپيك http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=51100 رو هم انجام دادم مرحله چهارم كه نوشته (برنامه های موجود در پوشه ی Last USB Flash and Cable Driver را نصب کنید ) رو من پوشه اي با اين نام نديدم تا بعد منم ميترسم فلش بزنم حالا مهندس با اين همه يه رهنمايي دقيق بكن من دارم دق ميكنم اين همه نرم افزار رو ميبينم نميتونم استفاده كنم ممنون ميشه فقط گيج نشم من تازه وارم ممنونhttp://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=52464

بله طبق همون آموزش جف را نصب کنید و درایور nokia flahing cable driver
را دانلود و نصب کنید...
حالا اگه برنامه ی ovi suite که در mini dvd خود گوشی موجوده را نصب کنید باقی درایور های لازم اتومات نصب خواهند شد و جف بدون مشکل کار خواهد کرد.
موفق باشی دوست من.

mohsennikb
2010-06-12, 12:17 AM
خوب اين نرم افزار را ار كجا دانلود كنم nokia flahing cable driver خدا وكيلي درست توضيح بده در ضمن اين نرم افزاره كه تو ميني دي وي دي هست چه كار ميكنه

ali131025
2010-06-12, 12:29 AM
مهندس خودت هم مثل اینکه از این فریمور استفاده نمیکنی عکسات برا فریمورهای قبلی هستن لطفا این فریمرو تعمیر بکنین

MoRTezA
2010-06-12, 12:37 AM
خوب اين نرم افزار را ار كجا دانلود كنم nokia flahing cable driver خدا وكيلي درست توضيح بده در ضمن اين نرم افزاره كه تو ميني دي وي دي هست چه كار ميكنه



دوست من اینج و این تاپیک که جای این سوالا نیست اما مختصر و مفید جوابتو میگم.

منظور همون
Last
USB Flash and Cable Driver

هستش کهDr.willy جان ضمیمه کردن تو همون تاپیک.....
این مشکل شما در این تاپیک کاملا در موردش بحث شده: ‏
www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=51002

ovi suite
هم به عنوان یه کنترل پنل و تنظیم گوشی در کامپیوتر هستش...

mohsennikb
2010-06-12, 12:41 AM
شرمنده مهندس منظور را ميدونم ولي اين پوشه وجود نداري تين نرم افزار را ازكجا دانلود كنم وقتي نصيش كنم پوشه مياد و مشكلي نداره

MoRTezA
2010-06-12, 12:41 AM
مهندس خودت هم مثل اینکه از این فریمور استفاده نمیکنی عکسات برا فریمورهای قبلی هستن لطفا این فریمرو تعمیر بکنین

میشه واضحر تر بگی..منظورتو متوجه نشدم....
فرم ویر یا spb shell?

ali131025
2010-06-12, 02:13 AM
به خاطر spb خیلی ممنونم واقعا دستتون درد نکنه اما توی عکسها اگه خوب نگاه کنیم میفهمیم که از فریمور قبلی استفاده میکنی چون آخرین فریمور 2 تا اس را کنار شارژ باطری نداره ولی قبلیا داشتن منم از همین فریمور خوشم میاد ولی حیف که هم سنگینه هم زیاد هنگ میکنه

MoRTezA
2010-06-12, 07:34 AM
به خاطر spb خیلی ممنونم واقعا دستتون درد نکنه اما توی عکسها اگه خوب نگاه کنیم میفهمیم که از فریمور قبلی استفاده میکنی چون آخرین فریمور 2 تا اس را کنار شارژ باطری نداره ولی قبلیا داشتن منم از همین فریمور خوشم میاد ولی حیف که هم سنگینه هم زیاد هنگ میکنه

ایول از توجهت.
نه داداش همین آخریست...فقط چون admin control و memory card view خوشم میومد بهش اضافه کردم.

jj_jj
2010-06-12, 08:52 AM
مهندس اين درايو z رو من پيدا نكردم تو x plore چيكار كنم؟؟؟؟؟ گوشيمم هك نشده است.
يه سوال ديگه اون فايل تنظيمات شمارو كجا بايد بريزم و بعدش restore setting رو بزنم؟؟؟ منظورم كجاي مموري كارته

jj_jj
2010-06-12, 09:05 AM
اگه ممكنه بفرماييد چجوري بايد از اين ساعت و باطري كه گزاشتين استفاده كنيم؟
سپاس:wow:

milad10
2010-06-12, 10:06 AM
دوست عزیز شما باید فایلها رو به مسیر E/private/20028b16 اگه تو مموری نصب کردین و اگه تو گوشی نصب کردین به مسیرc/private/20028b16 انتقال دهید

MoRTezA
2010-06-12, 01:32 PM
مهندس اين درايو z رو من پيدا نكردم تو x plore چيكار كنم؟؟؟؟؟ گوشيمم هك نشده است.
يه سوال ديگه اون فايل تنظيمات شمارو كجا بايد بريزم و بعدش restore setting رو بزنم؟؟؟ منظورم كجاي مموري كارته

شما باید گوشیتون هک باشه تا به این مسیر دسترسی د کامل داشته باشید و ان روش روی گوشیتون کار کنه...
دیگه الان انواع فرم ویر های کوک شده در بیشتر سایت های موبایل در دنیا موجوده...با یکی از کوک ها که در بخش فرم ویر انجمن خودمون موجوده گوشیون رو فلش بزنید تا مشکلتون برطرف بشه.

mohsennikb
2010-06-12, 04:03 PM
مهندس من بلاخره فريم ور را نصب كردم بابت راهنامييت ممنون اين spb رو هم دانلود كردم نصبش كردم ولي مثل مال شما اين بك گراند اش والپير نداره نميشه بذاري تنظيمات خودتو چه جوري بذارم اين فريم ور خود شمتا نرم افزار x-plore را داره يا بايد نصب كنم برا دانلود ميذاريش

milad1993i
2010-06-12, 05:36 PM
تشکر می کنم اقای رضایی
نه نتها توی ir-tci توی سایت dailymobile هم سر افرازمون کردی:flower:

™M.ReZa
2010-06-12, 06:09 PM
مهندس من بلاخره فريم ور را نصب كردم بابت راهنامييت ممنون اين spb رو هم دانلود كردم نصبش كردم ولي مثل مال شما اين بك گراند اش والپير نداره نميشه بذاري تنظيمات خودتو چه جوري بذارم اين فريم ور خود شمتا نرم افزار x-plore را داره يا بايد نصب كنم برا دانلود ميذاريش


دوست عزیز برای تغییر backgroundوقتی که در صفحه اصلی (Lifestyle Home) قرار گرفتی از پایین صفحه فلش سمت راستو انتخاب کن،بعد از انتخاب صفخه ای باز میشه که دارای گزینه change Background و ..... میباشد روی گزینه کلیک کن تا پنجره مربوط به انتخاب مسیر عکسها باز بشه ، اولی همون گالریه وسطی بکگراند پیش فرض برنامه که با سلیقه خودت انتخاب میکنی :flower:
برای استفاده از تنظیمات مهندس عزیز روی صفحه اصلی کلید منو را بزنید به صفحه ای منتقل میشید که دارای گزینه settings میباشد،روی ایکون کلیک کرده بعد به صفحه ای متنقل میشید از اونجا فلش سمت راست رو انتخاب کنید بعد تغییرات رو اعمال کنید :flower:

موفق باشین:flower:

بفرمایید اینم از برنامه ای که درخواست داده بودین :flower:
تشکر و امتیاز فراموشتون نشه

MoRTezA
2010-06-12, 06:27 PM
اینم از آیکون های به سبک آیفون کهم یتوانید از آن استفده نمایید.
http://rezaee3001.persiangig.com/spb%20modding/iphone%20metal%20icons.jpg

MoRTezA
2010-06-12, 06:33 PM
اینم از نوعی دیگر از نمایش آب و هوا که واقعا قشنگه!

MoRTezA
2010-06-12, 06:39 PM
و انواع ساعت آنالوگ:

MoRTezA
2010-06-12, 06:40 PM
و دو ساعت بعدی:

MoRTezA
2010-06-12, 06:41 PM
و اینم از سری بعدی که هر کدومو خوایتید میتونید استفاده کنید.:god:

™M.ReZa
2010-06-12, 07:57 PM
با تشکر از زحمات شما :flower:
ولی ساعت Chronograph با عکسی که قرار دادید همخونی نداره :dont:

MoRTezA
2010-06-12, 10:34 PM
با تشکر از زحمات شما :flower:
ولی ساعت Chronograph با عکسی که قرار دادید همخونی نداره :dont:

بفرمایید.
اینم از ساغت مورد نظر شما مطابق با اون عکس.

abedi_mh
2010-06-13, 12:19 AM
میشه به من بگید آیکون های کنترل موزیک رو از کجا وارد کنم؟ باید نرم افزاری نصب کنم؟

آیا باید این دو نرم افزار رو نصب کنم؟
Music Controls Modded Icons
SPB 4x4 Icons Mod

MoRTezA
2010-06-13, 12:33 AM
میشه به من بگید آیکون های کنترل موزیک رو از کجا وارد کنم؟ باید نرم افزاری نصب کنم؟

آیا باید این دو نرم افزار رو نصب کنم؟
Music Controls Modded Icons
SPB 4x4 Icons Mod



کافیه شما اینو نصب کنید.
www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=227106&d=1275929950
بعد از نصب سه آیکون کنترل موزیک به بخش برنامه های وشیتون اضافه میشه...
کافیه این سه تا برنامه رو به عنوان ویدجت add کنید تا بتونید به آهنگاتون کنترل داشته باشید.
موفق و موید.

MoRTezA
2010-06-13, 02:54 PM
دوستان اینجارم یه نگاه ‏بندازید جهانی شدیم!
چند تا سایت دیگه هم هست اگه ‏تو گوگل ‏سرچ بزنی میبینی!


www.symbiantalk.net/showthread.php?32785-SPB-Mobile-Shell-HTC-Sense-Edition-By-rezaee3001

abedi_mh
2010-06-13, 03:24 PM
دوستان اینجارم یه نگاه ‏بندازید جهانی شدیم!
چند تا سایت دیگه هم هست اگه ‏تو گوگل ‏سرچ بزنی میبینی!


www.symbiantalk.net/showthread.php?32785-SPB-Mobile-Shell-HTC-Sense-Edition-By-rezaee3001 (http://www.symbiantalk.net/showthread.php?32785-SPB-Mobile-Shell-HTC-Sense-Edition-By-rezaee3001)

واقعاً مایه افتخار و دلگرمیه. بنده به شخصه تبریک میگم.:flower:

mohsennikb
2010-06-13, 10:42 PM
مهندس جان اين نرم افزار ديالر نداره برا شماه گيري ميشه بگب كجاشه البته به جز دكمه سبز رنگ اونوقت من تنضيمات شما را ريختم ولي مثل مال خودت نشد وقتي منو ها به صورت سه بعدي مياد پس زمينش مشكي تم ميخوام بشه مثل مال خودت آيكون موزيك پليرت هم فوقالعاده قشنگ من اونم ميخوام

mohsennikb
2010-06-13, 11:20 PM
مهندس يه مشكلي دارم موقعي كه اس ام اس برام مياد به ترتيب نيست هر كدوم ميره يه جايي چه كارش كنم سورتش هم هر چي زدم نشد روي فون مموري هم هست

MoRTezA
2010-06-13, 11:25 PM
مهندس جان اين نرم افزار ديالر نداره برا شماه گيري ميشه بگب كجاشه البته به جز دكمه سبز رنگ اونوقت من تنضيمات شما را ريختم ولي مثل مال خودت نشد وقتي منو ها به صورت سه بعدي مياد پس زمينش مشكي تم ميخوام بشه مثل مال خودت آيكون موزيك پليرت هم فوقالعاده قشنگ من اونم ميخوام

برای انداختن ویدجت دایالر به صفحه شما میتونید اونو از مسیر tools/dialer انتخاب کنید.
تم های مورد نظر رو هم در صفحه اول همین تاپیک ضمیمه کردم..htc hero/htc desire

mr9500
2010-06-14, 12:17 AM
با سلام خدمت جناب رضایی عزیز

آقا من این برنامه رو نصب کردم ولی به علت داشتن تنظیمات زیاد و حقیقتش گیج شدن تصمصمی گرفتم که این برنامه رو از روی گوشی پاکش کنم

اما هرچی میخوام برم توی تنظیمات گوشی اصلا گوشی وارد تنظیمات نمیشه وصفحه ال سی دی گوشی الن نزدیک به 5 دقیقه هستش که همینطور روشن مونده.

چطوری باید این برنامه رو پاک کنم از روی گوشی با وضع کنونی؟؟؟

البته از شما دوست عزیز کمال تشکر رو دارم که زحمت این برنامه رو کشیدید وخدای ناکرده حمل بر بی ارزش کردن کار شما رو نداشته وندارم.

اما بنابه دلایل فوق میخوام که این برنامه رو از روی گوشیم پاک کنم.

با تشکر از شما دوست عزیز وگرامی.

milad1993i
2010-06-14, 12:36 AM
سلام اقای رضایی میشه تم iphone را برای این برنامه قرار دهید

توی یکی از سایت ها ی تخصصی دیدم daylimobile اگه کمک کنید خیلی ممنون می شم ؟؟؟؟

milad1993i
2010-06-14, 12:37 AM
اگه این تم را قرار دهید عالی میشه
http://forum.dailymobile.se/index.php?action=dlattach;topic=23448.0;attach=648 14
اینم ادرس

تورو خدا زود تر

MoRTezA
2010-06-14, 12:20 PM
مهندس يه مشكلي دارم موقعي كه اس ام اس برام مياد به ترتيب نيست هر كدوم ميره يه جايي چه كارش كنم سورتش هم هر چي زدم نشد روي فون مموري هم هست

دوست من این UI ارتباطی با Messaging گوشی نداره و فقط به عنوان ویدجت مسیجینگ عمل میکنه.....
تنظیماتتون رو در بخش مسیجینگ گوشیتون با دقت چک کنید.

MoRTezA
2010-06-14, 12:25 PM
با سلام خدمت جناب رضایی عزیز

آقا من این برنامه رو نصب کردم ولی به علت داشتن تنظیمات زیاد و حقیقتش گیج شدن تصمصمی گرفتم که این برنامه رو از روی گوشی پاکش کنم

اما هرچی میخوام برم توی تنظیمات گوشی اصلا گوشی وارد تنظیمات نمیشه وصفحه ال سی دی گوشی الن نزدیک به 5 دقیقه هستش که همینطور روشن مونده.

چطوری باید این برنامه رو پاک کنم از روی گوشی با وضع کنونی؟؟؟

البته از شما دوست عزیز کمال تشکر رو دارم که زحمت این برنامه رو کشیدید وخدای ناکرده حمل بر بی ارزش کردن کار شما رو نداشته وندارم.

اما بنابه دلایل فوق میخوام که این برنامه رو از روی گوشیم پاک کنم.

با تشکر از شما دوست عزیز وگرامی.

دوست من این مشکل خاموش نشدن ال سی دی شما مطمئنا دلیل دیگه ای داره و این مشکل با ‏spb نسخه من در هیچ کدوم از سایت های مربوط گزارش نشده...
احتمالا شما یه چی نصب کردی که با گوشیت سازگار نبوده....
اگر از این برنامه خوشتون نیومد میتونید از بخش زیر در برنامه ی spb ‎sense از آن خارج شوید و آن را پاک کنید:
settings/Exit spb shell
موفق و موید باشید.

afsongare
2010-06-14, 12:41 PM
جون من یکاری کن گوشی منم این شکلی بشه گوشیم n78

milad1993i
2010-06-14, 02:33 PM
سلام اقای رضایی میشه تم iphone را برای این برنامه قرار دهید

توی یکی از سایت ها ی تخصصی دیدم daylimobile اگه کمک کنید خیلی ممنون می شم ؟؟؟؟


اقا کسی به ما کمک نمی کنه ؟

:feel::happy::feel:

alra1111
2010-06-14, 05:51 PM
من دانلود کردم مطمئنم که درست دانلود کردم ولی پیغام " file corrupted " میده .
لطفا کمک کنید .!

alireza__b
2010-06-15, 12:02 AM
اقا کسی به ما کمک نمی کنه ؟

:feel::happy::feel:



منظورتون اینه که بک گراند تمتون میخواید با این برنامه همخونی داشته باشه؟
ضمنا لینکی که دادید نیاز به login داره!
اگه خودتون دانلود کردید، اینجا آپلود کنید، من تم رو براتون ویرایشش می کنم.:mad:

lovingyas
2010-06-15, 12:40 PM
مهندس جان دوست عزیزمون مارشال هم این برنامه رو گذاشته و گفته که ورژن جدیدش هست؟آیا واقعا اون ورژن جدید این برنامه هست و نسبت به این بهتره؟

Evil dance
2010-06-15, 01:35 PM
با سلام خدمت همه
مهندس جون من با این ساعتا و اون باتری که گذاشتین چه کار کنم
اگه کسی بلده کمکم کنه

MoRTezA
2010-06-15, 03:06 PM
مهندس جان دوست عزیزمون مارشال هم این برنامه رو گذاشته و گفته که ورژن جدیدش هست؟آیا واقعا اون ورژن جدید این برنامه هست و نسبت به این بهتره؟

بله اون نسخه ای که آقا مارشال عزیز جان تاپیکشو تو سایت زدن نسخه جدیدتر برنامه است اما هیچ یک از تغییرات این کار منو نداره!
احتمالا فردا نسخه جدید کارمو عرضه کنم تا همه لذت ببریم.

MoRTezA
2010-06-15, 03:10 PM
با سلام خدمت همه
مهندس جون من با این ساعتا و اون باتری که گذاشتین چه کار کنم
اگه کسی بلده کمکم کنه

کافیه هر کدومو که خواستید به مسیر E/private/20028b16 کپی و جایگزین کنید و برنامه را ری استارت کنید.
اگرم برنامه رو روی فون مموری نصب کردید فایلا رو تو همین مسیر البته در C کپی و جایگزین کنید.

blindmoon
2010-06-15, 05:40 PM
رفیق وقتی بازی نصب می کنم پیغام می ده که باید برنامه رو ببندی.
آخه هیچ جوری که نمی شه برنامه رو ببندی؟چیکار کنم
بازی رزیدنت اویل رو نصب کردم می تونی امتحان کنی(از همین جا هم گرفتم)

alireza__b
2010-06-15, 07:21 PM
رفیق وقتی بازی نصب می کنم پیغام می ده که باید برنامه رو ببندی.
آخه هیچ جوری که نمی شه برنامه رو ببندی؟چیکار کنم
بازی رزیدنت اویل رو نصب کردم می تونی امتحان کنی(از همین جا هم گرفتم)

برای بستن برنامه: آیکون "Setting" رو بزن بعد که وارد قسمت "Setting" شدی کلید راست (پایین صفحه) رو بزن و گزینه ی "Exit Shell" رو انتخاب کن.
موفق باشی.:Smile (7):

milad1993i
2010-06-16, 01:21 AM
منظورتون اینه که بک گراند تمتون میخواید با این برنامه همخونی داشته باشه؟
ضمنا لینکی که دادید نیاز به login داره!
اگه خودتون دانلود کردید، اینجا آپلود کنید، من تم رو براتون ویرایشش می کنم.:mad:




بابا یه تم میخوام واسه این نرم افزار که گوشی رو به جای Htc مثل ایفون کنه

shadowelf
2010-06-16, 02:03 AM
دوست من احتمالا نزاشتی صفحه کامل لود بشه....
اینم از سورس اسکرین شات:

http://wy9bva.blu.livefilestore.com/y1poywGTTqOmGnn9Q--We9M9NhIU6vvqMCpZM6-zMBNewdkn413e2hd_XzthrrDvuG6gtD45WIY1LWRR_ED9Sm-J0N27zdH_RFo/SPB%20Mobile%20Shell%20Sense%20Edition%20Full%20Mo ded.jpg?psid=1

دوست من این که ***** شده

MoRTezA
2010-06-16, 07:45 AM
دوست من این که ***** شده

بله.
به خاطر همین لیمک اسکرین شات ویرایش شد.

T_E_X_A_S
2010-06-16, 11:57 AM
من برنامه رو دانلود کردم موقع Extract اررور می ده یعنی بد دانلود شده ؟ ولی کامل 3 تاشون دانلود شدن :-?

MoRTezA
2010-06-16, 12:58 PM
من برنامه رو دانلود کردم موقع Extract اررور می ده یعنی بد دانلود شده ؟ ولی کامل 3 تاشون دانلود شدن :-?

بله ناقص دانلود کردید...
اگه عجله ندارید صبر کنید شب نسخه جدید رو میزارم.

T_E_X_A_S
2010-06-16, 01:10 PM
نه همون صبر می کنم شب نسخه جدید رو میگیرم

ممنون

setareh200
2010-06-16, 04:42 PM
روي satio نصب نميشه

MoRTezA
2010-06-16, 07:59 PM
دوستان نسخه جدید آماده شد...
به اینجا مراجعه کنید:
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=605156#post605156

MoRTezA
2010-06-16, 07:59 PM
روي satio نصب نميشه

چرا ودست من نصب میشه...

farzin007
2010-11-06, 06:11 PM
سلام دوستان
من ساتیو دارم.میخوام بدونم چه جوری می شه تم های spb رو روی برنامه نصب کنم!!!!