PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : htc Touch 2 آپدیت



dr.m
2010-01-08, 04:30 PM
من تاپیکی برای آپدیت htc Touch 2 پیدا نکردم اگه هست لینک بدین و این تاپیک و پاک وگرنه خاهش میکنم من رو راهنمایی کنید . ممنون :Smile (31):

من HTC Touch2 و سعی کردم آپدیت کنم از سایتش یه چیزایی گرفتم ریختم و گوشیم عربی شد
حالا یه آپدیت رسمی و جدید خوب میخوام که انگلیسی باشه:beel:

اگه میشه با توضیحات زیاد باشه چون من مبتدیم.

با تشکر از سایت خوبتون:flower:

Reza WM
2010-01-08, 06:27 PM
من تاپیکی برای آپدیت htc Touch 2 پیدا نکردم اگه هست لینک بدین و این تاپیک و پاک وگرنه خاهش میکنم من رو راهنمایی کنید . ممنون :Smile (31):

من HTC Touch2 و سعی کردم آپدیت کنم از سایتش یه چیزایی گرفتم ریختم و گوشیم عربی شد
حالا یه آپدیت رسمی و جدید خوب میخوام که انگلیسی باشه:beel:

اگه میشه با توضیحات زیاد باشه چون من مبتدیم.

با تشکر از سایت خوبتون:flower:

همون هم انگلیسی میشه! و الالن هنوز هارد اس پی الش نیومده نمیتونم لینک رام دیگه ای بدم و روشی که هست ریسک داره سر همین همونو از تنظیمات system انگلیسی کنید و استفاده کنید

dr.m
2010-01-09, 11:27 AM
میشه یه خواهش بکنم و روش انگلیسی کردنش رو به من یاد بدین چون نه با ور رفتن باهاش و نه عربی بلدم که انگلیسی بشه:dont:
البته از راهنماییتون ممنونم:student:

Reza600
2010-01-09, 02:52 PM
میشه یه خواهش بکنم و روش انگلیسی کردنش رو به من یاد بدین چون نه با ور رفتن باهاش و نه عربی بلدم که انگلیسی بشه:dont:
البته از راهنماییتون ممنونم:student:
والا گوشی من هم همینه و فارسی شده هم هست با Mobidiv . فقط نمیدونم با رامهای عربی فرق داره منوهاش یا نه
بهرصورت ببینید با این روش درست میشه یا نه

start رو باز کنین و بعد برید به قسمت setting ( نمیدونم چی میشه . فکر کنم بشه تجهیز یا وضع حاله ). بعد برین قسمت النظام , آیکن دعم تعدد الغات را كليك كنيد . در منوي البلد, البلد را به فارسي (ايران) تغيير دهيد و در قسمت التحكم , لغه واجهه التطبيق را به english with arabic enabled تغيير دهيد و restart كنيد.

.::behzad_zn::.
2010-03-15, 12:04 AM
h spl nayumade hanuz agha reza?

Reza WM
2010-03-15, 12:58 AM
h spl nayumade hanuz agha reza?

خیر عزیزم

.::behzad_zn::.
2010-03-19, 06:18 PM
نمیدونم جاش اینجاست یا نه ای سوالم ببخشید اگه گیج زدم!چطوری میتونم مانیلای touch2 رو تغییر بدم؟دیگه خسته کننده شده:cry:

این دیگه چه جور انجمنیه؟؟؟؟!!کسی نبود جواب مارو بده:glass:

Reza WM
2010-03-20, 01:08 AM
نمیدونم جاش اینجاست یا نه ای سوالم ببخشید اگه گیج زدم!چطوری میتونم مانیلای touch2 رو تغییر بدم؟دیگه خسته کننده شده:cry:

این دیگه چه جور انجمنیه؟؟؟؟!!کسی نبود جواب مارو بده:glass:
نمیشه تغییر داد

jj66
2010-04-12, 09:54 AM
سلام اگه میشه بگی چه جوری
چون من ازسایت htc هرکاری کردم نشد http://www.htc.com/mea-en/SupportDow...at=2&dl_id=762 (http://www.htc.com/mea-en/SupportDownload.aspx?p_id=306&cat=2&dl_id=762)
حتی سریال پشت باطری را هم زدم این پغامو داد Sorry, this software download is not suitable for your device.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
یه کم فوریه

jj66
2010-04-12, 10:14 AM
کسی نیست جواب ما رو بده :wow:

Reza600
2010-04-12, 10:18 AM
سلام اگه میشه بگی چه جوری
چون من ازسایت htc هرکاری کردم نشد http://www.htc.com/mea-en/SupportDow...at=2&dl_id=762 (http://www.htc.com/mea-en/SupportDownload.aspx?p_id=306&cat=2&dl_id=762)
حتی سریال پشت باطری را هم زدم این پغامو داد Sorry, this software download is not suitable for your device.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
یه کم فوریه

یعنی اینکه این رام برای منطقه مربوط به گوشی شما ریلیز نشده . گوشی شما برای منطقه خاورمیانه نیست

برای استفاده از این رام باید گوشی شما آنلاک بشه که فعلا آنلاکش تازه در Xda بیرون اومده و اشکالاتی داشته که در حال برطرف شدنه

jj66
2010-04-12, 10:22 AM
ممنون یه گوشی برام آوردن زبانش چینی چه کار کنم
hard spl رو داری لینکشو بهم بدی ممنون میشم

Reza600
2010-04-12, 10:30 AM
ممنون یه گوشی برام آوردن زبانش چینی چه کار کنم
hard spl رو داری لینکشو بهم بدی ممنون میشم


گذاشتم براتون . همونطور که در لینکش می بینین نوتشته

I WILL NOT BE RESPONSIBLE IF YOU BRICK YOUR DEVICE USING THIS TOOL

یعنی ممکنه که گوشی بریک بشه . لینک رو به شما دادم ولی بازم میگم ممکنه گوشیتون دیگه بالا نیاد . به مسولیت خودتون دوست عزیز
بهتره اول پستهای مربوطه لینکی رو که دادم بخونین و بعد اگر دیدین مشکلی نداره Hspl کنین .

HardSPL kit for Mega Touch2 by jockyw2001 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=649780)


اگر انجام دادین نتیجه Hspl رو اینجا بزارین

.::behzad_zn::.
2010-04-16, 12:14 PM
درود
آقایون اساتید آیا رام جدید واسه touch2 نیومده؟؟
چقدر مظلومه این touch2 بدبخت:happy:

phazesm
2010-04-16, 12:52 PM
سلام به همه و مدیر بخش

من گوشی HTC Touch2 دارم. مانیلای داخل گوشی ورژنش 2 ولی الان آخرین مانیلا ورژن 2.6 و سه بعدیه. خیلی قشنگه لینکش رو پیدا کردم. 170 مگابایت با ویندوز 6.5
حالا باسه من یه چیز سواله که ویندوز خود گوشی هم 6.5 میشه این پچ رو روش زد یا خراب میشه؟
دومین سوالم راجع به اون یکی گوشیمه که Samsung Omnia Lite.. روش فارسی ساز عرب وایزر ریخته بودم برای اس ام اس فارسی و دیدن صفحات فارسی.. ویندوزش بوتش پرید.. دادم روش دوباره ویندوز زدن. فارسی سازی برای این گوشی هست یا نه که مشکل ایجاد نکنه؟
ممنون از زحمات شما

Reza600
2010-04-17, 08:35 AM
درود
آقایون اساتید آیا رام جدید واسه touch2 نیومده؟؟
چقدر مظلومه این touch2 بدبخت:happy:



مظلوم نیست عزیزم . باید Hspl این گوشی کامل و بدون مشکل انجام بشه بعد مطمئن باشین کلی رام براش ساخته میشه





سلام به همه و مدیر بخش

من گوشی HTC Touch2 دارم. مانیلای داخل گوشی ورژنش 2 ولی الان آخرین مانیلا ورژن 2.6 و سه بعدیه. خیلی قشنگه لینکش رو پیدا کردم. 170 مگابایت با ویندوز 6.5
حالا باسه من یه چیز سواله که ویندوز خود گوشی هم 6.5 میشه این پچ رو روش زد یا خراب میشه؟
دومین سوالم راجع به اون یکی گوشیمه که Samsung Omnia Lite.. روش فارسی ساز عرب وایزر ریخته بودم برای اس ام اس فارسی و دیدن صفحات فارسی.. ویندوزش بوتش پرید.. دادم روش دوباره ویندوز زدن. فارسی سازی برای این گوشی هست یا نه که مشکل ایجاد نکنه؟
ممنون از زحمات شما



سوال اول : گوشی شما تاچ فلو 2D رو ساپورت میکنه نه 3D . هر رامی رو هم نباید روی گوشی نصب کنین چون اگر مخصوص گوشی شما نباشه گوشیتون بریک میشه و برد گوشیتون از دست میره . فقط رامهای رسمی خود گوشی و یا رامهای عیررسمی معروف و تست شده اون رو باید روی گوشی نصب کرد .


سوال دوم : فارسی ساز MobiDiv arabware Build 454 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=59989) فایل دومش که ورژن لایت هست رو نصب کنین



.

.::behzad_zn::.
2010-04-17, 11:02 PM
پس ایشالا که بزودی HSPL پیدا بشه
این رام اورجینالش واقعا خسته میکنه ادمو:cry:

.::behzad_zn::.
2010-05-01, 01:16 PM
دوستان رام جدید واسه touch2 نیومده؟
رسمی و کوک؟

fateme1380
2010-05-01, 01:43 PM
سلامhttp://www.ir-tci.org/forum/images/smilies/yahoo/20.gif
من یه touch pro 2 با مشخصات زیر دارم
rom version:1.19.401.0 (51489) wwe
radio version 3.44.25.27
windows 6.1

یک ماهه با بدبختی میخام upgrade به 6.5 کنم
با این رام ها تست کردم:
RUU_Rhodium_S_HTC_Europe_1.86.401.0_Radio_Rhodium_ 4.49.25.17_Signed_Ship
RUU_Rhodium_S2_HTC_Europe_2.07.401.1_Radio_Rhodium _4.49.25.91_Signed_Ship-HTC Touch Pro2-WM6.5-RUU_Rhodium_S_HTC_ARA_1.86.415.2_Radio_Rhodium_4.4 9.25.17_Signed_Ship

اما همشون نصب نمیشن
.net رو هم نصب کردم
اما Invalid id یا ارور های مشابه میده
با انواع hard spl ها هم برای unlock کردن کار کردم
اما همشون یا هنگ میکنن یا رو 0% میمونن و ریستارت میشن
اینا hard spl هامن
Rhodium(Touch Pro2) HardSPL V2-{00R3} [Ir-Tci.Org]
Rhodium-HardSPL_V1_20R2_185HSPL
Rhodium-SPLRelocker 0.79 SPL [Ir-Tci.Org]
Rhodium-SPLRelocker 0.84 SPL [Ir-Tci.Org]
RhodiumW-HardSPL_V1_10R3_100HSPL
SSPL Manual Rhodium (Touch Pro2) v1.10 [Ir-Tci.Org]

خواهشمندم به دادم برسین
اینا رو همرو با dialup گرفتم.یک هفتست دارم دانلود میکنم بینتیجه
علاالدینم نتونستن hard spl کنن.همین خطا ها یا هنگ رو میکرد
لطفا یا یک رام 6.5 به من لینک بدید که بشه رو این نصب کرد یا یک hard spl که خطا نده
ممنونم

http://www.ir-tci.org/forum/images/smilies/yahoo/20.gifhttp://www.ir-tci.org/forum/images/smilies/yahoo/20.gif

Unknown_25
2010-05-01, 06:04 PM
سلام دوستان من موفق شدم گوشيمو آپديت كنم. بسيار هم خوب جواب داد. هركسي خواست بگه تا راهي كه رفتم رو براش توضيح بدم!
از نكات جالب بعد از آپديت اضافه شدن Handwritiing بود كه از اصل در اين گوشي قرار نگرفته!!

Mersad WM
2010-05-01, 10:11 PM
سلامhttp://www.ir-tci.org/forum/images/smilies/yahoo/20.gif
من یه touch pro 2 با مشخصات زیر دارم
rom version:1.19.401.0 (51489) wwe
radio version 3.44.25.27
windows 6.1

یک ماهه با بدبختی میخام upgrade به 6.5 کنم
با این رام ها تست کردم:
RUU_Rhodium_S_HTC_Europe_1.86.401.0_Radio_Rhodium_ 4.49.25.17_Signed_Ship
RUU_Rhodium_S2_HTC_Europe_2.07.401.1_Radio_Rhodium _4.49.25.91_Signed_Ship-HTC Touch Pro2-WM6.5-RUU_Rhodium_S_HTC_ARA_1.86.415.2_Radio_Rhodium_4.4 9.25.17_Signed_Ship

اما همشون نصب نمیشن
.net رو هم نصب کردم
اما Invalid id یا ارور های مشابه میده
با انواع hard spl ها هم برای unlock کردن کار کردم
اما همشون یا هنگ میکنن یا رو 0% میمونن و ریستارت میشن
اینا hard spl هامن
Rhodium(Touch Pro2) HardSPL V2-{00R3} [Ir-Tci.Org]
Rhodium-HardSPL_V1_20R2_185HSPL
Rhodium-SPLRelocker 0.79 SPL [Ir-Tci.Org]
Rhodium-SPLRelocker 0.84 SPL [Ir-Tci.Org]
RhodiumW-HardSPL_V1_10R3_100HSPL
SSPL Manual Rhodium (Touch Pro2) v1.10 [Ir-Tci.Org]

خواهشمندم به دادم برسین
اینا رو همرو با dialup گرفتم.یک هفتست دارم دانلود میکنم بینتیجه
علاالدینم نتونستن hard spl کنن.همین خطا ها یا هنگ رو میکرد
لطفا یا یک رام 6.5 به من لینک بدید که بشه رو این نصب کرد یا یک hard spl که خطا نده
ممنونم

http://www.ir-tci.org/forum/images/smilies/yahoo/20.gifhttp://www.ir-tci.org/forum/images/smilies/yahoo/20.gif

عزیز یه manual spl که تو انجمن هست رو دان کن و رو گوشی اجرا کن که صفحه ی گوشیت سیاه می شه بعد با کامپیوتر hard spl کن . اگه حل نشد مشکل رو بگید در خدمتیم

.::behzad_zn::.
2010-05-02, 02:20 PM
سلام دوستان من موفق شدم گوشيمو آپديت كنم. بسيار هم خوب جواب داد. هركسي خواست بگه تا راهي كه رفتم رو براش توضيح بدم!
از نكات جالب بعد از آپديت اضافه شدن Handwritiing بود كه از اصل در اين گوشي قرار نگرفته!!

خوب چه جوری؟
یه توضیح میدین؟:papa:

fateme1380
2010-05-04, 07:35 AM
دوست عزیز من manual spl 1.10 رو تست کردم
همین که تو گوشی اجرا میکنم گوشی هنگ میکنه و باید ریست شه
تو لیست هم اسم manual spl رو نوشتم عزیز

hbedg8059
2010-05-04, 01:30 PM
با سلام من رام اصلی برای touch 2 رو میخواستم اون رامی که قرار دادید برای اروپا هست بعد از اینکه اون رام ر نصب کردم آب و هوای گوشیم کار نمی کنه

galaxyfalc
2010-05-04, 05:36 PM
بچه ها حالا این touch 2 آنلاک شده یا نه ؟
این Hspl چی هست ؟
رامش اوومده؟
من تازه گرفتم نمیدونم چطور آپدیت کنم چطوری رام رو آپدیت میکنن؟
رامش کی میاد ؟
این Hspl چی هست؟
واسه آپدیت چی نیازه؟

.::behzad_zn::.
2010-05-04, 07:35 PM
HSPL همون آنلاک کردن گوشیه واسه ریختن رام غیر رسمی یا به قول معروف کوک
واسه رام رسمی نیازی به HSPL نداری
یله من 2 تا رام دیدیم تم همین فروم...

galaxyfalc
2010-05-04, 08:37 PM
آموزشش رو کسی بلده؟ رام ریختن تفاوت رام اصلی با غیر اطلی چیه مگه ؟

Mersad WM
2010-05-04, 08:52 PM
دوست عزیز من manual spl 1.10 رو تست کردم
همین که تو گوشی اجرا میکنم گوشی هنگ میکنه و باید ریست شه
تو لیست هم اسم manual spl رو نوشتم عزیز

منظورتون از هنگ چیه ؟؟ چه طوری هنگ می کنه ؟؟؟
وقتی hardspl manual رو از گوشی باز می کنید گوشی صفحش کاملا سیاه می شه و باید با همون ورژن از پی سی hard spl بشه
شما همون جور که گفتم عمل کردید ؟؟

Mersad WM
2010-05-04, 08:59 PM
HSPL همون آنلاک کردن گوشیه واسه ریختن رام غیر رسمی یا به قول معروف کوک
واسه رام رسمی نیازی به HSPL نداری
یله من 2 تا رام دیدیم تم همین فروم...

عزیز برای بعضی از رام های رسمی که مربوط به منطقه ی که گوشیتون براش تولید شده هم نباشه هم باید آنلاک کنید

.::behzad_zn::.
2010-05-04, 09:35 PM
بله درسته
ولی من فعلا موفق به HSPL کردن گوشی نشدم!
نمیدونم علتش چیه:lol:

fateme1380
2010-05-05, 10:14 AM
منظورم از هنگ دوست عزیز اینه که به محظ کلیک روی manuall spl گوشی همون طور میمونه و هیچ کلیدی کار میکنه
شبیه هنگ ویندوز که صفحه همونطور باقی میمونه و باید ریست کنی
اگه بتونید این spl رو برا ما حل کنید یه جایزه دارید:flower:

fateme1380
2010-05-05, 10:18 AM
دوستان من
در ضمن یک هدیه به برو بچ با صفا
لیست رام های 6.1 و 6.5
بسته به کشور گوشیتون دانلود کنید
اما مشکل hard spl منو لطفا قبلش بحللید
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Rhodium/Shipped_Roms

Mersad WM
2010-05-05, 01:11 PM
منظورم از هنگ دوست عزیز اینه که به محظ کلیک روی manuall spl گوشی همون طور میمونه و هیچ کلیدی کار میکنه
شبیه هنگ ویندوز که صفحه همونطور باقی میمونه و باید ریست کنی
اگه بتونید این spl رو برا ما حل کنید یه جایزه دارید:flower:

عزیز مطمئن باش که حلش می کنیم
1. تو این حالت با پی سی هارد اس پی ال کردی باز ددوباره نشد ؟؟؟
2. بگرد یه manual spl ورژن بالا گیر بیار و با اون کار کن چون hardspl ها بر اساس spl اصلی گوشی شما هستند و spl جدید با hard spl قدیمی راه نمیافته ;-)

.::behzad_zn::.
2010-05-05, 08:00 PM
آقا یه manual spl لینک بدید من پیدا نکردم چیزی

fateme1380
2010-05-06, 08:03 AM
ممنون
من موفق شدم win 6.5 نصب کنم
من این رام رو گرفتم
نصب شد
گویا گوشی من مال EastEurope هست
اما این رام عجیب سنگینه
فکر کنم manila هست
چون دانلودش به نام s2 خورده و 2.07
راستی این مانیلا 2.5 چیه؟
اگر رام s سا 1.86 برا همین کشور دارید لینک بدید لطفا

مشکل هارد spl هم که به قوت خودش باقی ست
من hard spl بالاتر از اونا که اسم بردم یافت نکردم

zeiiiiinab
2010-05-06, 09:12 AM
خب اين كه خيلي خوبه:wow:
حالا چه جوري update كردي؟
فط ميشه لطفا دقيق توضيح بدي

zeiiiiinab
2010-05-06, 09:20 AM
سلام دوستان من موفق شدم گوشيمو آپديت كنم. بسيار هم خوب جواب داد. هركسي خواست بگه تا راهي كه رفتم رو براش توضيح بدم!
از نكات جالب بعد از آپديت اضافه شدن Handwritiing بود كه از اصل در اين گوشي قرار نگرفته!!

خب اين كه خيلي خوبه:wow:
حالا چه جوري update كردي؟
فط ميشه لطفا دقيق توضيح بدي

fateme1380
2010-05-08, 10:21 AM
من سرچ کردم دیدم گوشیم مال اروپای شرقیهاین فایل رو دانلود کردمالبته بعد از دانلود و عدم نصب رام های هلند-اروپا-آسیا-و... به این نتیجه رسیدم مال اروپا شرقیهفایل زیر رو سرچ و دانلود کنو به راحتی با زدن next next نصب کن RUU_Rhodium_S2_HTC WWE EastEurope_2.07.401.1_Radio_Rhodium_4.49.25.91_Sig ned_Ship

.::behzad_zn::.
2010-05-08, 11:33 AM
من سرچ کردم دیدم گوشیم مال اروپای شرقیهاین فایل رو دانلود کردمالبته بعد از دانلود و عدم نصب رام های هلند-اروپا-آسیا-و... به این نتیجه رسیدم مال اروپا شرقیهفایل زیر رو سرچ و دانلود کنو به راحتی با زدن next next نصب کن RUU_Rhodium_S2_HTC WWE EastEurope_2.07.401.1_Radio_Rhodium_4.49.25.91_Sig ned_Ship

این رام که شما لینک دادین مال touch 2 نیست مال touch pro2 هست عزیزم لطفا دقت کنید :atten:

mashhad
2010-06-18, 09:12 PM
این رام که شما لینک دادین مال touch 2 نیست مال touch pro2 هست عزیزم لطفا دقت کنید :atten:

با سلام خدمت دوست عزیز
این که نگرانی نداره بیا این هم رام رسمی برای htc touch2 از خوده سایت htc :
http://www.htc.com/mea-en/SupportDownload.aspx?p_id=306&cat=2&dl_id=762این رام عربی و مشکل اس ام اس فارسی رو حل می کنه
من خودم هفته پیش نصب کردم خیلی هم راضی هستم تازه منوهای من هم عربی نشده:wow::wow:

.::behzad_zn::.
2010-06-25, 09:56 PM
با سلام خدمت دوست عزیز
این که نگرانی نداره بیا این هم رام رسمی برای htc touch2 از خوده سایت htc :
http://www.htc.com/mea-en/SupportDownload.aspx?p_id=306&cat=2&dl_id=762این رام عربی و مشکل اس ام اس فارسی رو حل می کنه
من خودم هفته پیش نصب کردم خیلی هم راضی هستم تازه منوهای من هم عربی نشده:wow::wow:
واقعا خسته نباشيد!
اولا با فونت ريز بنويسيد هم ميبينيم لازم نيست به اين گندگي!
من الان 4-5 تا رام كوك عوض كردم شما فعلا...Smile (50)
ايشون اطلاعات اشتباه دادن رام تاچ پرو آدرس دادن يكي بره بريزه رو گوشي....
موفق باشيد.

shahitam
2010-06-28, 03:49 AM
لطف کنید کسی در این مورد میدونه بگه از راهنمایش ممنون میشم

aala.crazy
2010-06-28, 05:16 PM
من یه فارسی ساز برای htc touch2 میخوام. هیچ جا پیدا نمیکنم..

shahitam
2010-07-05, 01:46 PM
سلام من این لینک رو که دادید دیدم اما وقتی شماره پشت گوشی رو میدم باز قبول نمیکنه http://www.htc.com/mea-en/SupportDownload.aspx?p_id=306&cat=2&dl_id=762

shahitam
2010-07-05, 01:47 PM
از این برنامه میتونی استفاده کنی
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=59989

mehdi5428
2010-07-13, 03:27 AM
قرار بود یکی از دوستان طریقه آپدیت touch2 رو بزاره

Reza600
2010-07-13, 07:41 AM
قرار بود یکی از دوستان طریقه آپدیت touch2 رو بزاره


آموزش آنلاک کردن و نصب Official Roms و Cooking Roms سری (Mega (Touch 2 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=64080)

sepehrmrx
2010-08-15, 02:43 PM
سلام
این طور که معلومه فعلا باید قید آپدیت این گوشی رو بزنیم

یه عده از دوستان انگار آپدیت هایی پیدا کردن ولی لینک نذاشتند

لطفا لینک بدید تا بررسی بشه

shovana
2010-09-22, 07:47 PM
سلام ببخشید گوشی دوستم تاتو است که مشکل سیند و رسیو بلوتوثش است مشکل از کجاست اگه تنظیمات است لطفا برام بنویسید که چیکار کنم اگه مشکلی دیگه هم داره همین طور

Mr.zeus WM
2010-09-22, 07:52 PM
سلام ببخشید گوشی دوستم تاتو است که مشکل سیند و رسیو بلوتوثش است مشکل از کجاست اگه تنظیمات است لطفا برام بنویسید که چیکار کنم اگه مشکلی دیگه هم داره همین طور

گوشی شما آندروید هست. به انجمن آندروید ( Android ) (http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=265) مراجعه کنید

kabaran
2010-09-28, 07:55 PM
Bing (http://www.ir-tci.org/forum/www.bing.com) hgjghh