PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : SMSDRFix v2.0.0 beta - نرم افزار کاربردی برای Delivery پاکت پی سی



mohsenking
2009-09-30, 12:01 AM
SMS Delivery Receipt Fix



یه نرم افزار کم حجم و کاربردی که برای مدیریت Delivery هست
.

:Smile (47):این نرم افزار علاوه بر مدیریت دلیوری SMS Delivery Report رو هم به قسمت صداهای گوشی اضافه میکنه که به شما این امکان رو میده برای Delivery زنگ جداگانه ای داشته باشین ، که خیلی ها دنبال اینن :papa:(توی اسکرین شات هم معلومه):Smile (47):


http://a.imagehost.org/0882/SMSDRSet1.gifhttp://a.imagehost.org/0252/SMSDRSet2.gifhttp://a.imagehost.org/0882/SMSDRSMS3.gifhttp://a.imagehost.org/0354/SMSDRNot4.gif




توضیحات بیشتر برنامه :


When I've bought my first phone edition PDA (HTC Wizard) I was suprised by missing one feature, so common to all cell phones, SMS delivery receipt with the recipient name. So I've created this.

SMSDRFix has the main function resolving a phone number in an incoming SMS delivery receipt and replace it with found contact name. It has also its own notification, initialy set as the New text message notification.

Variability how resulting contact in the text will look is provided by simple setting app (see screenshots).

SMSDRFix works only in Windows Mobile 5 and later. A version for older PocketPCs is not planned.

App shows its notifications and they are not grouped into one in case that more than one exist, as common text messages do.



* Basic features: - Customizable contact name inserting
* - Resolving phone numbers in text messages
* - Own changeable notification



* Version history: 2.0.0 beta
o - Improved phone number searching algorithm
o - Improved contact looking up
o - Added replacing number in text messages
o - Improved Delivery notification design
o - Simplified settings
o - Deleting moves messages to delete folder
o - Fixed setting delivery time
* 0.9.5
o - Added configuration app
* 0.9.0
o - Initial version


در ضمن بر روی Windows 5 به بالا کار میکنه

MOHAMMAD WM
2009-09-30, 12:41 AM
چه فرقی با این یکی داره؟
http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=238502&postcount=1

:flower:

mohsenking
2009-09-30, 10:04 PM
چه فرقی با این یکی داره؟
http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=238502&postcount=1

:flower:
یه سری از باگها رفع شده ظاهرا

Reza WM
2009-10-03, 05:02 PM
میگم شماها که اینو نصب کردید کار هم میکنه؟ من واسه دلیوری و اس ام اس 2 تا صدای جدا گانه قرار دادم اما دلیورسی هنوز همون صدای اس ام اس رو میده!!!!

mohsenking
2009-10-03, 08:15 PM
میگم شماها که اینو نصب کردید کار هم میکنه؟ من واسه دلیوری و اس ام اس 2 تا صدای جدا گانه قرار دادم اما دلیورسی هنوز همون صدای اس ام اس رو میده!!!!
بله کار میکنه رضا جان
شاید شما برنامه های دیگه ای داری که با اونا تداخی داره،البته شما خودت دیگه......جسارت نمیکنم:icon1:

Reza WM
2009-10-03, 11:23 PM
بله کار میکنه رضا جان
شاید شما برنامه های دیگه ای داری که با اونا تداخی داره،البته شما خودت دیگه......جسارت نمیکنم:icon1:

نمیدونم نه sms repor eraser بود پاکیدم و اینو نصبیدم!!
اما نشد راستش دو سه تا مشکل دیگه هم داشتم resco نمیتونه auto بلوتوثو روشن کنه!!! روی 2-3 تا رام تست کزدم فقط 6.5 کوک جواب داد رسمی خودش نمیشه

از اون ور الان رو این رام جدیده 6.5 کوک دلیوری نیستش سرجاش نمیدونم زیاد با این 6.5 ور نرفتم اما نداره باید امشب بجومش ببینم چطوره اما یه سری برنامه ها ریپ میزنن البته resco که آپدیت باید به exploreresh بده مثل photo viewerش

نمیدونم فعلا دارم کلنجار میرم

mohsenking
2009-10-04, 08:54 PM
نمیدونم نه sms repor eraser بود پاکیدم و اینو نصبیدم!!
اما نشد راستش دو سه تا مشکل دیگه هم داشتم resco نمیتونه auto بلوتوثو روشن کنه!!! روی 2-3 تا رام تست کزدم فقط 6.5 کوک جواب داد رسمی خودش نمیشه

از اون ور الان رو این رام جدیده 6.5 کوک دلیوری نیستش سرجاش نمیدونم زیاد با این 6.5 ور نرفتم اما نداره باید امشب بجومش ببینم چطوره اما یه سری برنامه ها ریپ میزنن البته resco که آپدیت باید به exploreresh بده مثل photo viewerش

نمیدونم فعلا دارم کلنجار میرم
ولی من 6.1 اصلی گوشی رو دارم کار میکنه مشکلی نداره اتفاقا Sms Delivery Reports رو هم دارم
احتمالا به شما گیر داده این:Smile (8):
راستی Pro 2 مبارکه ، کی شیرینیشو بخوریم؟

Mahyar WM
2009-10-05, 05:18 PM
میگم شماها که اینو نصب کردید کار هم میکنه؟ من واسه دلیوری و اس ام اس 2 تا صدای جدا گانه قرار دادم اما دلیورسی هنوز همون صدای اس ام اس رو میده!!!!
مال منم بعضي وقت ها اينطوري مي شه . احتمالا باگ داره ولي اين باگ رو بعضي گوشي ها اصلا ديده نمي شه از اون طرفم رو بعضي گوشي هام زيادي اذيت مي كنه. ولي دركل براي من كار مي كنه
راستي الان كه صفحه WVGA شده پيشنهاد مي كنم پنل ها رم تست بكني

MOHAMMAD WM
2009-10-05, 09:46 PM
من که پرسیدم اقا محسن کیگه یک سری از باگ ها رفع شده!
اونوقت شما میگید باگ داره.؟؟!!:lol:
شما همون قدیمیش رو تست کنید ببینید بازم باگ داره یا نه؟
برای من که نداره(همون قدیمی)

morty0111
2010-12-07, 11:54 PM
سلام
این نرم افزاره تو گوشی من که کار نمیکنه ! :(
هیچ تغییری تو قسمت دلیوری ایجاد نکرده حتی تمام گزینه هاش رو هم تیک زدم !
نیاز به تنظیم خاصی داره؟
البته رام گوشی من 6.5.5 و گوشیم هم امنیا لایته ..

*emperor*
2010-12-08, 12:26 AM
شدیدا دنبال یه نرم افزارم صدای دلیوری رو از پیام جدا کنه اما از عکس های همچین گزینه ای رو نمیشه دید!
در کنترل پنل رامم هم خیلی تغییرات دادن که نتیجه ای نداد!
شدنیه؟

dosttakpar
2013-04-01, 07:39 PM
با سلام گوشی من سونی اکپریا x2 است اوایل کار میکرد الان کار نمیکنهه ترو خدا بگید چکارش کنم saeedbahari64@yahoo.comاینم ای دیمه مرسی

amir_ppc
2013-04-01, 08:57 PM
با سلام گوشی من سونی اکپریا x2 است اوایل کار میکرد الان کار نمیکنهه ترو خدا بگید چکارش کنم saeedbahari64@yahoo.comاینم ای دیمه مرسی

اگر امکانش هست یکم بیشتر توضیح بدین.اخه این سوال !!!اینطور که شما پرسیدین!!!!و توی این تاپیک!!!!! معلوم نیست باید چطور و در چه مورد راهنمایی کرد.گوشی کار نمیکنه؟برنامه رو گوشی کار نمیکنه؟......؟

H4med-LN
2013-04-01, 09:01 PM
با سلام گوشی من سونی اکپریا x2 است اوایل کار میکرد الان کار نمیکنهه ترو خدا بگید چکارش کنم saeedbahari64@yahoo.comاینم ای دیمه مرسی

سلام...
دوست من چی قبلا کار میکرد الان کار نمیکنه؟اگه منظورت این نرم افزاره ,نرم افزار رو پاک کن.گوشی رو خاموش روشن کن و دوباره نصبش کن و دوباره خاموش روشن کن.اگه درست نشد گوشیت رو هارد ریست کن و دوباره نصبش کن.

*با هارد ریست تمام اطلاعات روی گوشی از بین میره.

ضمنا آدیت رو هم نذار.جواب رو فقط اینجا میتونیم بهت بگیم.

dosttakpar
2013-04-03, 03:47 PM
ba kamale tashakor az pasokhe shoma bande barnamaroo nasb kardam avayel kar mikard barnamaroo pok kardam goshemam reset facktori kardam hiche barnamee ham nasb nakardan joz in ama nemidonam chera kar nemikone ghablan ghashang namo familo minevesht ama alan na aya to nasb tarfand ya raveshe khase daree?zemnam omidvaram khoda vand behtaren haroo baratoon ragham bezanee ke moshkelate maro hal mikoniid merci

dosttakpar
2013-04-03, 05:15 PM
win va kilid o gereftam hard reset kardam nasb kardam badesh khamosh roshan kardam hich barnamee nasb nakardam joz ino ama bazam javab nadad toro khoda omakam konid man bad jor niaz daram be in barnamee
mrci

amir_ppc
2013-04-04, 12:08 AM
win va kilid o gereftam hard reset kardam nasb kardam badesh khamosh roshan kardam hich barnamee nasb nakardam joz ino ama bazam javab nadad toro khoda omakam konid man bad jor niaz daram be in barnamee
mrci

دوست عزیز شما که لطف کردین اول فارسی نوشتین بی زحمت بازم همین کارو کنید.

ممکن هست برنامه کرش کرده

من خیلی دلیل ها واسه کار نکردنش پیدا کردم و هر کدوم راه حل خودشو داره که میتونید به لینک های زیر سر بزنید و همه رو بررسی کنید.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=562120

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=300017

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=5704963#post5704963


http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=481243


این برنامه هم هست که شاید کار اون رو انجام بده.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=307296&highlight=GroupSMS

موفق:flower:

dosttakpar
2013-04-05, 02:29 AM
باسلام ونهایت تشکر مجدد بابت پیگیری خوب شما دوست عزیز بنده ریست فکتری کردم و فقط این برنامه رو نصب کردم حتی گوشیمم فارسی نکردم بعد که اس ام اس دادم این صفحه اینترنت اکسپلورد باز شد و این پیام زیر را بمن داد شرمنده پیام اینگلیسیست
please tell microsoft about this problam.information will be sent only via wi-fi .activesync or windows mobile device center connection

reports may contain a snapshot of your phon memory which may inculde your name contents of text message or e-mile you were viewing .or data that you recently submitted to a website this information is used to diagnose the error not to identify or contact you.
once you decide 'send' or 'dont send' you .... پایینشم چند تا گذینه میده 1 کیش برای اروری 1 کیش ****** ان لاین 1کیشم dont err حالا الا اگر امکانش هست بگید من چکار کنم خدا الاهی هرچی از خدا میخواید بهتون بده متشکرم بازم از لطفتون

H4med-LN
2013-04-06, 11:34 PM
باسلام ونهایت تشکر مجدد بابت پیگیری خوب شما دوست عزیز بنده ریست فکتری کردم و فقط این برنامه رو نصب کردم حتی گوشیمم فارسی نکردم بعد که اس ام اس دادم این صفحه اینترنت اکسپلورد باز شد و این پیام زیر را بمن داد شرمنده پیام اینگلیسیست
please tell microsoft about this problam.information will be sent only via wi-fi .activesync or windows mobile device center connection

reports may contain a snapshot of your phon memory which may inculde your name contents of text message or e-mile you were viewing .or data that you recently submitted to a website this information is used to diagnose the error not to identify or contact you.
once you decide 'send' or 'dont send' you .... پایینشم چند تا گذینه میده 1 کیش برای اروری 1 کیش ****** ان لاین 1کیشم dont err حالا الا اگر امکانش هست بگید من چکار کنم خدا الاهی هرچی از خدا میخواید بهتون بده متشکرم بازم از لطفتون
دوست من بهتر بود اسکرین شات میذاشتی, این ارور وقتی میاد که سیستم عامل به مشکل بخوره و یا نرم افزار اجرا نشه و در کل هر موقع خطایی رخ بده این ارور میاد.
فکر میکنم شما باید بعد از هارد ریست پیش نیازی برای این برنامه نصب کنی.بعد از هارد ریست اول نرم افزار Net Framework 3.5 & 3.7. - دات نت فریمورک 3.5 و 3.7 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=30028) رو نصب کن و بعدش اونو نصبش کن و امتحان بکن.
راستی بعد از نصب هر کدوم از نرم افزارها گوشی رو یبار سافت ریست(خاموش روشن) کن.


موفق باشی...

dosttakpar
2013-04-10, 12:57 AM
باسلام و خسته نباشی بهتر نیست من ویندوزو اپ دیت کنم؟از طریقه خود شرکت سونی بعد با عرض پوزش اسکرین شات چطوره باید بذارم ؟اپ دیت کنم درست میشه؟بازم تشکرا.. از زحمت شما خدا خیرتون بده ایشال

H4med-LN
2013-04-10, 04:41 PM
باسلام و خسته نباشی بهتر نیست من ویندوزو اپ دیت کنم؟از طریقه خود شرکت سونی بعد با عرض پوزش اسکرین شات چطوره باید بذارم ؟اپ دیت کنم درست میشه؟بازم تشکرا.. از زحمت شما خدا خیرتون بده ایشال
سلام...
آپدیت برای این گوشی کمی خطرناک هست.چون اگه به قسمت این گوشی توی همین انجمن ویندوز موبایل مراجعه بکنی میبینی که خیلیا اومدن گفتن موقع آپدیت فلان مشکل بوجود اومد و دیگه روشن نمیشه و فلان و فلان و ...!!
بروز بودن که خوبه.اگه بلدی و میدونی که مشکلی پیش نمیاد آپدیت بکن.نمیشه گفت که با اپدیت حتما حتما درست میشه!شاید درست بشه شاید هم تاثیری نداشته باشه.
ولی اگه اشکالش از نرم افزاری هست که توی پست قبلی گفتم با آپدیت درست نمیشه و باید نصبش بکنی.

اسکرین شات هم میتونی از نرم افزار spb screenshot و یا خیلی نرم افزارهای دیگه استفاده بکنی.توی انجمن یه سرچی بزنی پیدا میکنی.