PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا میشه تو سیستم عامل سیمبین (موبایل) تغییر ایجاد کرد؟



armin_gera
2009-08-24, 05:12 PM
سلام
میخواستم بدونم میشه سیستم عامل سیمبین رو تغییر داد مثلا تو گوشی های سیمبین هر فایلی رو که در یافت کنی میره تو مسیج ها میشه کاری کرد بره تو مموری؟(با تغییر فایل های سیستمی)
یا بعضی تغییرات مثل این
یا میشه آدم یه سیستم عامل برای خودش بسازه؟

Reza GSM
2009-08-30, 08:27 PM
سلام
میخواستم بدونم میشه سیستم عامل سیمبین رو تغییر داد مثلا تو گوشی های سیمبین هر فایلی رو که در یافت کنی میره تو مسیج ها میشه کاری کرد بره تو مموری؟(با تغییر فایل های سیستمی)
یا بعضی تغییرات مثل این
یا میشه آدم یه سیستم عامل برای خودش بسازه؟

سیستم عامل خیر
اما یک سری تغییرات مثل تغییر مسیر فایل های بلوتوث با هک کردن گوشی امکان پذیره

armin_gera
2009-09-08, 01:19 PM
خوب میشه آدم خودش یه سیستم عامل بنویسه؟

CJ
2009-09-08, 01:49 PM
خوب میشه آدم خودش یه سیستم عامل بنویسه؟

کار که نشد نداره....! Smile (50) d:d: اما میدونی چه قدر باید برنامه نویسی بدونی و چه قدر باید در برنامه نویسی قدرتمند باشی؟؟؟ پس این که هیچی...
تغییراتی هم که میشه ایجاد کرد بسیار محدوده.... تغییر بزرگی نمیتونی انجام بدی....

..::OMIDMCI::..
2009-09-08, 01:51 PM
سیستم عامل که فک نکنم چون فوق العاده سخت هست.چون سیستم عامل فقط چند شرکت بزرگ مینویسن!!

delar
2010-09-06, 07:00 PM
سلام گوشی من ویواز هستش و برنامه همراه بانک ملت رو ش نصب نمی شه برای نصب برنامه چکاری باید بکنم؟

12345
2010-12-16, 02:46 AM
خوب میشه آدم خودش یه سیستم عامل بنویسه؟



شدنش که میشه اما کار من و شما نیست ...

nimaalami
2011-01-01, 05:25 PM
خوب میشه آدم خودش یه سیستم عامل بنویسه؟

از این جسارت خیلی خوشم اومد؛انشاء الله موفق باشی

rezaa_gh
2011-01-05, 11:43 AM
فقط میشه تغیراتی رو درش انجام داد .اون هم مثل اینکه شما یه setting برای خودت داشته باشی

™DASHHAMID
2011-01-05, 12:16 PM
خوب میشه آدم خودش یه سیستم عامل بنویسه؟
آره میشه ولی همونطوری که دوستمون گفتن نوشتن برنامه ها بیشتر در شرکتها صورت میگیره و خیلی هم محدود هستند.
ولی کاربران میتوانند تغییراتی در این سیستم عامل بوجود بیارند که به اصطلاح کوکر نامیده میشن و فقط فایل ها رو کمی جابجا و کوک میکنند تا کارایی بهتری داشته باشه

T E Z A R
2011-01-05, 12:37 PM
بهتره به فكر تغيير تو فريمور باشي كه با nokia Firmware editorمي شه اين كارو كرد

amtekc
2011-10-17, 09:16 PM
سلام
يك سوال:
من دو تا ديكشنري براي موبايل گرفتم يكي فارسي به انگليسي و اون يكي انگليسي به فارسي!
ولي لوگوي اين دو تا مثل همه و اسمشون هم مشابه هست و وقتي مي خام استفاده كنم نمي تونم از روي لوگو تشخيص بدم كدومش FA-EN و كدومش EN-FA هست و بايد حتما نرم افزار را باز كنم حالا مي خام بدونم ميشه لوگو يا اسم و يا هر دو را تغيير داد؟نرم افزارها sis هستند
اگه جاوا باشند چطور؟

Majid1313
2011-10-17, 09:43 PM
سلام
يك سوال:
من دو تا ديكشنري براي موبايل گرفتم يكي فارسي به انگليسي و اون يكي انگليسي به فارسي!
ولي لوگوي اين دو تا مثل همه و اسمشون هم مشابه هست و وقتي مي خام استفاده كنم نمي تونم از روي لوگو تشخيص بدم كدومش FA-EN و كدومش EN-FA هست و بايد حتما نرم افزار را باز كنم حالا مي خام بدونم ميشه لوگو يا اسم و يا هر دو را تغيير داد؟نرم افزارها sis هستند
اگه جاوا باشند چطور؟

هم میشه آیکونشونو عوض کنی هم اسمشونو ولی باید کمی وارد باشی

Imanx7
2012-03-21, 10:34 PM
من بعضی چیز های سیمبیان رو Edit کردم مثلا صفحه بوت ش که اسم نوکیا میاد رو اسم خودمو پایینش زده بودم! بعد بعضی از پیغام هاشو عوض کردم!! برای نفوذ به فایل های سیستمی سیمبیان نیاز به برنامه مثل Rnd tools داری!

ashkanalfa
2014-08-23, 10:23 AM
آیا میشه سیستم عامل نوکیا رو به اندرویید تبدیل کرد