PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه طوری میشه به وسیله انگیج دوتا موبایلو به هم متصل کرد (که بازی دو نفره بشه مثل گیم نت)



abmm
2008-12-15, 08:53 PM
چه طوری میشه به وسیله انگیج دوتا موبایلو به هم متصل کرد (که بازی دو نفره بشه مثل گیم نت) :dont:

Mohammad.h.M
2008-12-15, 10:07 PM
خوب چه بازی رو می خوای دو نفره بری تا اونجا که من میدونم فقط one میشه دو نفره رفت منظورت همینه

abmm
2008-12-15, 10:12 PM
مثلا آره

sir Pouya
2008-12-15, 10:37 PM
اگه بازی قابلیت بازی با بلوتوث داشته باشه که مشکل خاصی نیست ولی اگه نبود و بازی هم قابلیت n-gage arena داشت که بشه ان بازی کرد می شه این کار رو کرد

Azot
2008-12-15, 10:49 PM
فعلا این امکان فقط تو بازی ONE هست که اینطور کار میکنه که یکی Host میشه اون یکی Join و اتوماتیک با هم اتصال پیدا میکنن و بازی شروع میشه . بیشتر بازی های جدید هم این امکانات رو خواهند داشت مثل :

Worms World Party و اگه اشتباه نکنم Yamake

abmm
2008-12-15, 10:51 PM
با wlan میشه

abmm
2008-12-15, 10:53 PM
فعلا این امکان فقط تو بازی one هست که اینطور کار میکنه که یکی host میشه اون یکی join و اتوماتیک با هم اتصال پیدا میکنن و بازی شروع میشه . بیشتر بازی های جدید هم این امکانات رو خواهند داشت مثل :

Worms world party و اگه اشتباه نکنم yamake

چطوری بیشتر توضیح بده

Azot
2008-12-15, 10:56 PM
با wlan میشه

با Wlan دو تا گوشی نمیشه اما اگه Network باشه میشه تو اینترنت بازی کرد .


چطوری بیشتر توضیح بده

خیلی سادست ...

تو ONE اول Multi Player رو انتحاب کنید بعد تو یه گوشی Host رو میزنی و بعد تو گوشی دیگه Join رو میزنید به هم متصل میشن و تمام ... !

safavy2002
2008-12-15, 10:57 PM
راست ميگه چطور ميشه كامل توضيح بديد خواهشن

Azot
2008-12-15, 11:05 PM
بابا چه مسئله ی بزرگی شده !

فعلا فقط تو یه بازی امکان بازی بلوتوثی وجود داره و اونهم ONE هست :

مواد مورد نیاز اولیه : دو گوشی سری 60 ورژن 3 مجهز به بلوتوث

در هر دو گوشی بازی ONE را نصب و اجرا کنید .

گزینه ی Multiplayer رو در هر دو بزنید .

در یک گوشی گزینه Host و در دیگری Join را انتخاب کنید .

منتظر باشید تا کانکشن به طور اتوماتیک بوجود آید .

بازی به صورت اتوماتیک شروع خواهد شد .

(گوشی ها نباید بیشتر از 10 متر فاصله داشته باشند وگرنه اتصال قطع میشود)

Mohammad.h.M
2008-12-16, 10:55 PM
اگه مشکل حل شد که خدا رو شکر اگه موفق نشدی بگو تا آموزش عکسدار بزارم.

dryahyavi
2009-03-05, 10:14 PM
یه روش ساده تر بگین.
تو اون روش فیش موبایل نجومی میاد

Black Spider
2009-03-06, 12:42 AM
بلوتوث چه ربطی به فیش داره؟

Mersad021
2009-03-12, 11:40 PM
سلام،
قابل توجه دوستان، RESET Generation هم ميشه با BT بازي كرد