PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای فلش زدن هواوی



لیدا69
2017-02-10, 11:57 PM
با سلام دوستان یک گوشی هواوی y511 u 10 هست میخام فلش بزنم از طریق sp flash tool درایور و رام شو دانلود کردم..
.اینم عکسش به نظرتون مشکل از کجاست؟؟

http://s2.picofile.com/file/8285874026/2.JPG

تونستم فلش بزنم..ولی یک سوال برام پیش اومده.
گوشیم قبلش مدلش y511 u10 بود حالا شده u30 مشکلی نداره بنظرتون؟؟؟؟؟







(http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Fs2.picofile.com%2Ffile%2F82 85874026%2F2.JPG)

Promise.
2017-02-12, 01:10 AM
با سلام دوستان یک گوشی هواوی y511 u 10 هست میخام فلش بزنم از طریق sp flash tool درایور و رام شو دانلود کردم..
.اینم عکسش به نظرتون مشکل از کجاست؟؟

http://s2.picofile.com/file/8285874026/2.JPG

تونستم فلش بزنم..ولی یک سوال برام پیش اومده.
گوشیم قبلش مدلش y511 u10 بود حالا شده u30 مشکلی نداره بنظرتون؟؟؟؟؟







(http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Fs2.picofile.com%2Ffile%2F82 85874026%2F2.JPG)


با سلام به شما کاربر عزیز

اول باید خدمتتون عرض کنم گوشی شما مدل تک سیم کارت هستش و شما با فایل U30 که برای گوشی دوسیم کارت هستش فلش زدید .

دوم اینکه خیر هیچ مشکلی نداره گوشی شما الان دو تا شماره سریال داره اما عملا با یک سیم کارت کار میکنه و جای نگرانی نیست.

درضمن برای این گوشی باید از نسخه 3.13.24 فلش تولز استفاده کنید.

در صورت سوال بیشتر میتونید با آیدی بنده ارتباط داشته باشید.

GSMshop2017@

لیدا69
2017-02-13, 12:40 PM
با سلام به شما کاربر عزیز

اول باید خدمتتون عرض کنم گوشی شما مدل تک سیم کارت هستش و شما با فایل U30 که برای گوشی دوسیم کارت هستش فلش زدید .

دوم اینکه خیر هیچ مشکلی نداره گوشی شما الان دو تا شماره سریال داره اما عملا با یک سیم کارت کار میکنه و جای نگرانی نیست.

درضمن برای این گوشی باید از نسخه 3.13.24 فلش تولز استفاده کنید.

در صورت سوال بیشتر میتونید با آیدی بنده ارتباط داشته باشید.

GSMshop2017@


سلام
دوست عزیز اره خودمم اولش تعجب کرده بودم گوشی من تک سیم کارت هستش..دوستمم مثل گوشی من داره ولی از اون دو سیم کارته هست..کدومشون بهتره تک سیم کارت یا دو سیم کارت؟؟؟

تو تنظیمات گوشی و پشت باطری مدل رو زده u10 ولی تو برنامه cpu-z زده u30 کدومشون درست هست؟؟؟