PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل پس از اپدیت گوشی به اندروید 5



hrsnhrsn
2015-09-25, 11:05 PM
با سلام بنده گوشی سونی z1 رو با توجه به پیغامی که خود گوشی داده بود از طریق وای فای اپدیت کردم اما متاسفانه بعد از ری استارت شده فقط یک صفحه مشکی و یک دکمه مثلث شکل + نواری که بالا ساعت رو نشون میده میاد بعد هیچ کاری نمیشه انجام داد جز خاموش کردن گوشی ...
از شما دوستان با تجربه تقاضای کمک دارم...
پیشاپیش ممنونم

crt1368
2015-09-26, 01:54 AM
کاربر محترم
قبل از ایجاد پست یا تاپیک جدید , حتما قوانین انجمن رو مطالعه کنید!
برای هر سوالی نیاز به ایجاد تاپیک نیست

شما فقط کافیه رام رسمی گوشی رو دانلود کنید و با فلش تولز فلش کنید
همین!

hrsnhrsn
2015-09-26, 03:22 PM
سلام خدمت شما دوست عزیز این اخرین کار ممکنه گفتم اگه راه حل دیگه مثل ریست فکتوری برای گوشی بنده بلد هستید راهنمایی کنید چون این گوشی موقع بالا امدن هرچی دکمه ولوم + و - رو با پاور نگه میدارم توی بوت نمی ره میخواستم ببینم راه حلش چه طور یه با تشکر

imani.java
2015-09-26, 03:38 PM
دوست عزیز شما پاور کن صفحه که روشن شد ولوم منفی رو بگیر تا بره رو حالت ایمن شاید اومد بالا
در صورت جواب گرفتن اطلاع رسانی فراموش نشه

Sent from my SM-T235 using Tapatalk

hrsnhrsn
2015-09-26, 04:22 PM
سلام خدمت شما دوست عزیز این روش روی گوشی سونی جواب نمیده میخواستم ببینم چطور تو حال فول وایپ بروم؟؟

tanbe1o
2016-08-10, 08:40 PM
دوست عزیز معمولا گوشی های سونی در حالت پیش فرض منوی ریکاوری ندارن و نمیشه در حالت اولیه اون هارو وایپ کنی و برای رفتن به منوی ریکاوری جهت انجام این چنین عملیاتی نیاز به آنلاک کردن بوت لودر گوشی و نصب ریکاوری کاستوم دارین
و اما برای ریست کردن اطلاعات راه دیگه این که فایل رسمی گوشیتون رو بگیرین و در فلشر مختص گوشی (Xperia Flash ToOls) تیک مربوط به وایپ رو بزنین

tavakol8
2016-08-11, 10:49 AM
سلام...عزیز شما این گوشی رو میتونید با استفاده از نرم افزارXperia Companion که مربوط به شرکت سونی هست را با متصل شده به سرور های این شرکت , آپدیت و یا تعمیر و یا آخرین نسخه اندروید اون رو نصب و استفاده کنید.خیلی روش آسون و کاربردی می باشد.لازم به ذکر هست که برای اینکه از این نرم افزار استفاده کنید به کابل خود شارژر یا همون رابط و اینترنت و هم چنین نرم افزار گذر از تحریم ...قند شکن احتیاج دارید.
موفق باشید.