PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [سوال] روت کردن جی3 دو سیم



amir143
2015-08-07, 10:34 PM
سلام چجوری گوشی g3 دوسیم 32 گیگ روت کنم؟

sajjadjoni
2015-08-08, 10:21 AM
سلام چجوری گوشی g3 دوسیم 32 گیگ روت کنم؟
اگر ورژن اندرویدتون 5.0 هستش میتونین از این لینک انجامش بدین و کاملا تضمینی و تست شده است
http://www.**********.org/root-lg-android-5-lollipop-kitkat/

amir143
2015-08-09, 12:07 PM
اگر ورژن اندرویدتون 5.0 هستش میتونین از این لینک انجامش بدین و کاملا تضمینی و تست شده است
http://www.**********.org/root-lg-android-5-lollipop-kitkat/

مرسی بابت راهنمایی ولی لینکی که دادی ستاره شده ؛ دوباره بنویسش بینش فاصله بزار گیر ندن
اندرویدم لالی پاپ نیس ولی میخوام اپدیتش کنم
به نظرت اپدیت کنم؟
نحوه روت کیت کت هم بهم بده

amir143
2015-08-28, 12:50 AM
مرسی بابت راهنمایی ولی لینکی که دادی ستاره شده ؛ دوباره بنویسش بینش فاصله بزار گیر ندن
اندرویدم لالی پاپ نیس ولی میخوام اپدیتش کنم
به نظرت اپدیت کنم؟
نحوه روت کیت کت هم بهم بده

mobail 121
2015-08-28, 08:18 AM
سلام
How to Root LG G Flex 2, G2, G3 on Lollipop! _ HighOnAndroid.com.htm

سجادچهری
2016-01-30, 09:36 PM
من اینجا چیکار میکنم

hasanmiran
2016-02-17, 04:09 AM
سلام چجوری گوشی g3 دوسیم 32 گیگ روت کنم؟

سلام دوست من اول ازهمه با ی سرچ تو گوگل درایورای ال جی دانلود و نصب کن بعدش با نرم افزار LG_One_Click_Root_v1.3 به راحتی میتونی گوشیتو روت کنی من خوذم انجام دادم 100در100 جواب میده

hasanmiran
2016-02-17, 04:15 AM
اینم لینک دانلود نرم افزار روت گوشیهای ال جی

http://uploadboy.me/zwavd0a48e5h/LG_One_Click_Root_v1.3.zip