PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام رسمی 5.0.2 برای Xperia Z Ultra



twhhhco
2015-04-14, 08:40 PM
امروز, 14 آوریل 2015 بالاخره رام رسمی 5.0.2 لالی پاپ توسط کمپانی سونی برای xperia zultra برای بروز رسانی قرار داده شد!

برای آپدیت z ultra میتوانید از نرم افزار Sony PC Companion 2.1 استفاده کنید.

این هم لینک توضیحات کامل و طریقه نصب این رام در سایت سونی موبایل:

Xperia Z Ultra Update to LP 5.0.2 (http://support.sonymobile.com/global-en/xperiazultra/software/)


آپدیت کنید و حالشو ببرید!!! :6_002:

موفق باشید

mizanlo
2015-04-17, 06:06 PM
دوستان کسی موفق شده با pc companion آپدیت کنه؟ من هر قدر سعی میکنم نمیشه. دانلودش تقریبا تا انتها پر میشه و آخرش هم با ارور ۱۲۰۰ مواجه میشه. با قند شکن هم انجام دادم نشد. مشکل کار کجاست؟ (نمیخوام با فلش تولز بزنم)

twhhhco
2015-04-20, 12:41 PM
دوستان کسی موفق شده با pc companion آپدیت کنه؟ من هر قدر سعی میکنم نمیشه. دانلودش تقریبا تا انتها پر میشه و آخرش هم با ارور ۱۲۰۰ مواجه میشه. با قند شکن هم انجام دادم نشد. مشکل کار کجاست؟ (نمیخوام با فلش تولز بزنم)

سلام
بله, من با pc companion آپدیت کردم.
یه بار همون شب اول(2015/4/14) که حدودا 4 ساعت طول کشید!!!

ظاهرا نسخه ارائه شده اول منو فارسی ساپورت نمیکرد و مجددا دیشب پیغام آپدیت جدید داد و بازهم با pc companion آپدیت کردم.

الان همون ورژن 14.5.A.0.242 هستو فقط زبان فارسی هم اضافه شده!
البته اینبار خیلی سریعتر آپدیدت شد!

:riz304:

mizanlo
2015-04-22, 12:14 AM
جنابtwhhhco. من هر کاری میکنم نمیتونم با pc companion آپدیت کنم. ارور ۱۲۰۰ میده. از چند نفر سوال کردم میگن سرور هاشون مشکل داره. مشکل از سرورهاست یا مشکل دیگه ای هست؟ چیکار کنم؟ نمیخوام فلش بزنم

demonio98
2015-04-22, 12:21 AM
جنابtwhhhco. من هر کاری میکنم نمیتونم با pc companion آپدیت کنم. ارور ۱۲۰۰ میده. از چند نفر سوال کردم میگن سرور هاشون مشکل داره. مشکل از سرورهاست یا مشکل دیگه ای هست؟ چیکار کنم؟ نمیخوام فلش بزنم

خب از Sony Update Service استفاده کن

Emma_Sony Update Service-2.15.5.201504081732.exe - 85.5 MB (http://///up_new_key////b43ujdaps9aa/Emma_Sony_Update_Service-2.15.5.201504081732.exe.html)

mizanlo
2015-04-23, 07:33 AM
خب از Sony Update Service استفاده کن

Emma_Sony Update Service-2.15.5.201504081732.exe - 85.5 MB (http://///up_new_key////b43ujdaps9aa/Emma_Sony_Update_Service-2.15.5.201504081732.exe.html)



اینو نصب کردم. برای استفاده باید عضو بشی. ق ن د شکن هم میخواد. عضو هم شدم. اما ایمیل فعالسازی رو نمیفرسته. من میخوام آپدیت کنم ولی نمیخوام برنامه هام و اطلاعات و مخاطبین و... پاک بشه. هیچ راه دیگه ای نیست؟ اگه با فلش تولز فلش بزنم راهی داره که اطلاعاتم پاک نشه؟

demonio98
2015-04-23, 07:46 AM
اینو نصب کردم. برای استفاده باید عضو بشی. ق ن د شکن هم میخواد. عضو هم شدم. اما ایمیل فعالسازی رو نمیفرسته. من میخوام آپدیت کنم ولی نمیخوام برنامه هام و اطلاعات و مخاطبین و... پاک بشه. هیچ راه دیگه ای نیست؟ اگه با فلش تولز فلش بزنم راهی داره که اطلاعاتم پاک نشه؟

آپدیت بصورت آنلاین ، مخصوصا در ایران و با این سرعت اینترنت برای گوشی خطر داره و اصلا پیشنهاد نمیشه
با نرم افزار Sony PC Companion از گوشی بکاپ کنید

mizanlo
2015-04-23, 09:30 AM
آپدیت بصورت آنلاین ، مخصوصا در ایران و با این سرعت اینترنت برای گوشی خطر داره و اصلا پیشنهاد نمیشه
با نرم افزار Sony PC Companion از گوشی بکاپ کنید

من گوشیم روت شده هست و ریکاوری هم نصب کردم. ممکنه بخاطر این باشه که نمیتونم با pc companion آپدیت کنم؟ اگه مشکل اینه چطور میتونم گوشی رو آنروت کنم و ریکاوری رو پاک کنم؟

demonio98
2015-04-23, 09:44 AM
من گوشیم روت شده هست و ریکاوری هم نصب کردم. ممکنه بخاطر این باشه که نمیتونم با pc companion آپدیت کنم؟ اگه مشکل اینه چطور میتونم گوشی رو آنروت کنم و ریکاوری رو پاک کنم؟

اگه بوتلودر گوشی باز باشه دیگه نمی تونی از طریق آپدیت سنتر یا Sony PC Companion ، گوشی رو به بیلد نامبر جدید آپدیت کنی و تنها راهش فلش تولز هستش
در غیر اینصورت روت بودن مشکل ایجاد نمیکنه

shadow313
2015-04-27, 01:53 PM
گوشی من در حالت روت الارم اپدیت 630 مگ آندروید 5 را دریافت کرده
با خود گوشی اپدیت کنم؟

demonio98
2015-04-27, 01:55 PM
گوشی من در حالت روت الارم اپدیت 630 مگ آندروید 5 را دریافت کرده
با خود گوشی اپدیت کنم؟
اگه بوتلودر گوشی باز نیست، مشکلی نداره می تونی آپدیت کنی

shadow313
2015-04-27, 02:00 PM
اگه بوتلودر گوشی باز نیست، مشکلی نداره می تونی آپدیت کنی
یعنی این نوع اپدیت با اینکه رام را دانلود و با فلاش تولز نصب کنم فرق نداره؟؟

demonio98
2015-04-27, 02:04 PM
یعنی این نوع اپدیت با اینکه رام را دانلود و با فلاش تولز نصب کنم فرق نداره؟؟
فرقش اینکه با آپدیت OTA اطلاعات گوشیت پاک نمیشه
من خودم شخصا پیشنهاد میکنم با فلش تولز رام رو نصب کنی، چون گوشی فرمت میشه و سرعت عملکرد اندروید 5 رو بهتر متوجه میشی

alino1991
2015-04-27, 02:26 PM
گوشی من در حالت روت الارم اپدیت 630 مگ آندروید 5 را دریافت کرده
با خود گوشی اپدیت کنم؟




برادر فایل ftf دانلود کن و با فلش تولز فلش کن.
مطمن تره.

.

prelude
2015-04-28, 06:04 AM
عزیزانی که میگن با فلش تولز نصب کنیم ( چون واسه منم آنلاین آپدیت نشد) میشه دقیقا راهنمایی کنن و لینک بزارن بگن چجوری؟

Kami Look
2015-04-28, 10:31 AM
عزیزانی که میگن با فلش تولز نصب کنیم ( چون واسه منم آنلاین آپدیت نشد) میشه دقیقا راهنمایی کنن و لینک بزارن بگن چجوری؟
با توجه به مشخصات گوشیت باید یکی از فایل هارو دانلود کنی و با فلش تولز فلش کنی،آموزش فلش با فلش تولز توی فروم هست:
Xperia Z Ultra: Android 5.0.2 build 14.5.A.0.242
C6802 Customzied Ukraine (https://drive.google.com/file/d/0Bzw60GDuSVWzVmExYWlWUTNPbUU/view)
C6806 Customzied USA (https://drive.google.com/file/d/0Bzw60GDuSVWzZ1ptMlBDSnYyemM/view)
C6833 Customzied Germany (https://drive.google.com/file/d/0Bzw60GDuSVWzRjQ0VDdKcjdKN1k/view)
Download C6833_14.5.A.0.242_MENA Latin.ftf (https://drive.google.com/file/d/0Bzw60GDuSVWzQ3Zpc05UZU5mLXM/view)

بازم توی نت سرچ کنی فایل زیاده واسه دانلود

twhhhco
2015-04-28, 03:27 PM
جنابtwhhhco. من هر کاری میکنم نمیتونم با pc companion آپدیت کنم. ارور ۱۲۰۰ میده. از چند نفر سوال کردم میگن سرور هاشون مشکل داره. مشکل از سرورهاست یا مشکل دیگه ای هست؟ چیکار کنم؟ نمیخوام فلش بزنم

سلام
مشکل سرعت اینترنت که بجای خود، اما راحت آپدیت میشه.
جالب توجه دوستانی که میگن pc companion خطر داره باید عرض کنم الان مدتی هست که قبل از شروع دانلود برنامه پیام میده که میتونی گوشی را دیسکانت کنی تا دانلود تکمیل بشه. بعداز دانلود, مجددا پیام اتصال گوشی به کاکپیوتر میده! پس هیچ خطری نمیتونه داشته باشه

ارور 1200 هم بخاطر بوتلودر باز هست. با استفاده از فلش تولز بوت لودر گوشی لاک(قفل) کن و بعد از pc companion استفاده کن.

ضمنا مطمئن ترین راه آپدیت همین pc companion هست و بعداز آپدیت تمام اطلاعات گوشیو برمیگردنه! حتی تم ها و تنظیمات لانچر و wifi و بلوتوث و ....

البته راه دیگه(درصورتیکه نتونستی با pc companion آپ کنی)اینکه از nandrod backup استفاده کنی
اول از همین رامی داری و اطلاعاتشو میخوای nandroid backup میگیری و
بعداز نصب رام جدید, با برنامه nandroid manager pro تمام اطلاعات و برنامه ها و دیتای مورد نیازشون را تیک بزنی تا ریستور کنه.

من خیلی از راه ها رو برای برگردوندن اطلاعات روی رام جدید و بدون از دست دادن اونها امتحان کردم.
اما بهترین و ساده ترین راه آپدیت با pc companion هست.

البته nandroid backup هم خیلی عالیه, اما اول اینکه باید رام جدید روت باشه و ریکاوری نصب باشه که دردسر خودشو داره برای رام 5.0.2
و دیگه اینکه با برگردوندن بعضی اطلاعات یا دیتای برنامه ها با ارور های مختلفی روبرو میشی که ....


موفق باشی

Borna Fire
2015-04-30, 02:39 PM
چند روز پیش با خود گوشی آپدیت کردم به ۵.۰.۲ ولی الان دیدم دوربین گوشی رو نمی‌تونم استفاده کنم ازش.
پیغام دوربین در دسترس نیست میده وقتی برنامه دوربین رو اجرا میکنم

http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/30/ebcc598e2a51beef23dafafbc75281fb.jpg

demonio98
2015-04-30, 03:11 PM
چند روز پیش با خود گوشی آپدیت کردم به ۵.۰.۲ ولی الان دیدم دوربین گوشی رو نمی‌تونم استفاده کنم ازش.
پیغام دوربین در دسترس نیست میده وقتی برنامه دوربین رو اجرا میکنم


ریست فکتوری کردی؟؟؟ به احتمال با ریست فکتوری درست میشه
اگر هم درست نشد ، فلش باید بشه :ds6a5d:

alino1991
2015-04-30, 04:03 PM
چند روز پیش با خود گوشی آپدیت کردم به ۵.۰.۲ ولی الان دیدم دوربین گوشی رو نمی‌تونم استفاده کنم ازش.
پیغام دوربین در دسترس نیست میده وقتی برنامه دوربین رو اجرا میکنم

http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/30/ebcc598e2a51beef23dafafbc75281fb.jpg





بنده عرض کردم فایل ftf رو دانلود و فلش کنید مطمعن تر.
با سرعت ایمترنت ایران کار ئرستی نیست آنلاین گوشی رو آپدیت کنید.


.

Borna Fire
2015-04-30, 04:10 PM
ریست فکتوری کردی؟؟؟ به احتمال با ریست فکتوری درست میشه
اگر هم درست نشد ، فلش باید بشه :ds6a5d:
خیلی ممنون
پس باید حافظه گوشی رو ببینم اگه چیز مهمی داره کپی کنم و بعدش ریست بکنم :(


بنده عرض کردم فایل ftf رو دانلود و فلش کنید مطمعن تر.
با سرعت ایمترنت ایران کار ئرستی نیست آنلاین گوشی رو آپدیت کنید.


.
همچین آنلاین هم نبود علی جان
اول دانلود کرد بعدش شارژ گوشی رو بالای ۵۰% کردم، بعدش زدم نصب بشه ∶yes∶

*ADELE*
2015-05-02, 11:59 PM
خب از Sony Update Service استفاده کن

Emma_Sony Update Service-2.15.5.201504081732.exe - 85.5 MB (http://///up_new_key////b43ujdaps9aa/Emma_Sony_Update_Service-2.15.5.201504081732.exe.html)



خسته نباشید .چرا لینک دانلود خرابه و ارور میزنه؟ راهنمایی لطفا چون این مشکل رو واسه خیلی از لینکایه این سایت دارم :a050:

*ADELE*
2015-05-03, 12:10 AM
امروز, 14 آوریل 2015 بالاخره رام رسمی 5.0.2 لالی پاپ توسط کمپانی سونی برای xperia zultra برای بروز رسانی قرار داده شد!

برای آپدیت z ultra میتوانید از نرم افزار Sony PC Companion 2.1 استفاده کنید.

این هم لینک توضیحات کامل و طریقه نصب این رام در سایت سونی موبایل:

Xperia Z Ultra Update to LP 5.0.2 (http://support.sonymobile.com/global-en/xperiazultra/software/)


آپدیت کنید و حالشو ببرید!!! :6_002:

موفق باشید

من گوشیمو چند روز پیش بروز رسانی کردم ولی نمیدونم چرا خیلی از نرم افزارای گوشیم مشکل پیدا کردن و چند ثانیه بعد از اجرا متوقف میشه ؟لطفا اگه پیشنهادی دارید بگید

Borna Fire
2015-05-03, 11:04 PM
خسته نباشید .چرا لینک دانلود خرابه و ارور میزنه؟ راهنمایی لطفا چون این مشکل رو واسه خیلی از لینکایه این سایت دارم :a050:
سلامت باشید :4:
دلیل خرابی لینک هم مشکلیه که تو آپلود سنتر انجمن پیش اومده و در حال برطرف شدنه.
شما میتونید از این لینک (http://software.sonymobile.com/emma/install_packs/Emma_Setup-2.15.6.201504280926.exe) این نرم افزار رو دانلود کنید


من گوشیمو چند روز پیش بروز رسانی کردم ولی نمیدونم چرا خیلی از نرم افزارای گوشیم مشکل پیدا کردن و چند ثانیه بعد از اجرا متوقف میشه ؟لطفا اگه پیشنهادی دارید بگید
احتمالا با ریست کردن گوشی مشکل برطرف میشه به نظرم
ولی خب همه اطلاعات گوشی هم برطرف میشن کلا
شایدم راهنایی بهتری بکنن بقیه دوستان وارد البته

*ADELE*
2015-05-09, 04:15 AM
سلام
دنباله یه نرم افزارم که وقتی گوشیمو(اکسپریا زد الترا) میزنم به شارژ بتونه هم سریعتر شارژش کنه هم شارژش دیر خالی بشه چندجا تو همین سایت سر زدم ولی پیدا نکردم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .

*ADELE*
2015-05-09, 03:16 PM
سلام
خسته نباشید از وقتی که گوشی رو آپ کردم تویه قسمته اعلان برنامه ها کار نمیکنن مثلا میانبره داده های همراهم توی قسمته اعلان روشن و خاموش نمیشه به نظرتون مشکل از کجاس؟ :33_002:

Borna Fire
2015-05-10, 08:53 PM
سلام
دنباله یه نرم افزارم که وقتی گوشیمو(اکسپریا زد الترا) میزنم به شارژ بتونه هم سریعتر شارژش کنه هم شارژش دیر خالی بشه چندجا تو همین سایت سر زدم ولی پیدا نکردم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
اینکه شارژ گوشی زود تموم بشه بستگی داره به برنامه هایی که تو بکگراند گوشی اجرا هستند... به نظر من اگه گوشی روت شده باشه، بهترین برنامه برای اینکه برنامه های اضافی رو ببندی برنامه Greenify (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=212711)هست.
البته من خودم روزی دو بار گوشی رو سارژ میکنم :4:


سلام
خسته نباشید از وقتی که گوشی رو آپ کردم تویه قسمته اعلان برنامه ها کار نمیکنن مثلا میانبره داده های همراهم توی قسمته اعلان روشن و خاموش نمیشه به نظرتون مشکل از کجاس؟ :33_002:
گوشی رو ریست کردید یا نه؟
اگه با ریست کردن هم مشکل پا بر جا مونده، احتمال زیاد با فلش کردن گوشی دیگه مشکلی نباید داشته باشی.

*ADELE*
2015-05-10, 09:21 PM
اینکه شارژ گوشی زود تموم بشه بستگی داره به برنامه هایی که تو بکگراند گوشی اجرا هستند... به نظر من اگه گوشی روت شده باشه، بهترین برنامه برای اینکه برنامه های اضافی رو ببندی برنامه Greenify (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=212711)هست.
البته من خودم روزی دو بار گوشی رو سارژ میکنم :4:


گوشی رو ریست کردید یا نه؟
اگه با ریست کردن هم مشکل پا بر جا مونده، احتمال زیاد با فلش کردن گوشی دیگه مشکلی نباید داشته باشی.

ممنون ازتوجهتون
واسه نرم افزار شارژ ؛گوشیم روت نیست ولی Greenkfy رو الان دارم و استفاده میکنم ولی همچنان گوشی دیر شارژ و سریع خالی میشه .بازم ممنون از جوابتون .
و برایه سواله دومم نه گوشی رو ریست نکردم ولی امیدوارم اگه ریست کنم برطرف بشه .سپاس

shadow313
2015-05-13, 07:37 PM
متاسفانه اندروید لالی پاپ در بخش مصرف باتری در حالت استنبای در خیلی از گوشیها بالاخص دارای مشکل هستش و قراره که اپدیتی هم به همین منظور بیرون بدن

Kami Look
2015-05-14, 09:52 AM
سلام بچه ها،خسته نباشید
این رام فارسی داره؟ لینک اصطاح شده ای دیگه ای نیست از این رام که فارسی هم باشه؟

*ADELE*
2015-05-15, 02:49 AM
سلام بچه ها،خسته نباشید
این رام فارسی داره؟ لینک اصطاح شده ای دیگه ای نیست از این رام که فارسی هم باشه؟

سلام
دوست عزیز طبق گفته ی سایت تخصصی اکسپریا سونی( پشتیبانی کامل از زبان فارسی در رام های مربوط به منطقه خاورمیانه وجود دارد،و زبانه فارسی در تمام قسمت های این رام فعال است )

Kami Look
2015-05-15, 09:24 PM
سلام
دوست عزیز طبق گفته ی سایت تخصصی اکسپریا سونی( پشتیبانی کامل از زبان فارسی در رام های مربوط به منطقه خاورمیانه وجود دارد،و زبانه فارسی در تمام قسمت های این رام فعال است )
سلام
ممنون،تست شد و فارسی هم کاملاً ساپورت میکرد

Borna Fire
2015-05-18, 11:17 PM
درود به دوستان
چند روز پیش یه مطلبی دیدم که مربوط به روت کردن گوشی Z Ultra با اندروید 5 به وسیله برنامه کینگ‌روت بود...
تست کردم و جواب هم داد، برای شما هم میذارم تا استفاده کنید.

خب اول از همه باید برنامه رو دانلود کنید... [ دانلود برنامه (http://d-h.st/YpNA) ]

بعد از دانلود برنامه، وقتی میخواید اونو نصب کنید یه پیغامی مثل تصویر زیر میده بهتون که روی INSTALL ANYWAY ضربه بزنید و برنامه رو نصب کنید

http://s6.uplod.ir/i/00603/q7vjhvnzg9id.png


بعد از نصب برنامه، قبل از اجرا کردنش باید مطمئن بشید که به اینترنت وصل هستید و احتمال زیاد یه فیلتـرشکن هم باید اجرا کرده باشید مثل سایفون.
بعد از اجرا کردن برنامه، چند لحظه صبر کنید تا گوشی شناسایی بشه

http://s6.uplod.ir/i/00603/fze9og9aaxgd.png


بعد از اینکه گوشی شناسایی شد، تصویری مثل تصویر زیر میبینید با ضربه زدن روی ROOT عملیات روت کردن گوشی آغاز میشه

http://s6.uplod.ir/i/00603/yery5t84tviu.png


بعد از آغاز روت شدن دستگاه، تصویری مثل عکش زیر نشون داده میشه که باید تا تموم شدن کار منتظر بمونید.

http://s6.uplod.ir/i/00603/iiuergupnrw9.png


بعد از تموم شدن کار برنامه، میتونید برنامه Kinguser رو بین برنامه های گوشی ببینید و یا با برنامه Root Checker (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=en) از روت شدن گوشی خودتون مطمئن بشید.

http://s6.uplod.ir/i/00603/ki6onoajyy3u.png

به وسیله این برنامه میتونید بقیه گوشی های سونی رو که اندروید 4.4 و 5 دارند هم روت کنید. بقیه برندها رو هم میشه تست کرد که مسئولیتش به عهده خودتونه

یه نکته ای رو هم بگم که من باهاش روبرو شدم... اگه بعد از روت کردن، گوشی رو ریست فکتوری بکنید، برای روت کردن دوباره "مجبور" میشید گوشی رو با برنامه فلش‌تولز فکش کنید و باز این برنامه رو نصب و گوشی رو روت کنید. چون خود برنامه کینگ‌روت، گوشی رو روت شده تشخیص میده ولی با برنامه Root Checker که لینکش رو گذاشتم گوشی روت نشده تشخیص داده میشه.

*ADELE*
2015-05-19, 01:16 PM
درود به دوستان
چند روز پیش یه مطلبی دیدم که مربوط به روت کردن گوشی Z Ultra با اندروید 5 به وسیله برنامه کینگ‌روت بود...
تست کردم و جواب هم داد، برای شما هم میذارم تا استفاده کنید.

خب اول از همه باید برنامه رو دانلود کنید... [ دانلود برنامه (http://d-h.st/YpNA) ]

بعد از دانلود برنامه، وقتی میخواید اونو نصب کنید یه پیغامی مثل تصویر زیر میده بهتون که روی INSTALL ANYWAY ضربه بزنید و برنامه رو نصب کنید

https://lh6.googleusercontent.com/VaDN38j3Cez5pXoZBntd7HVIb0B2b2ioEhcCL3OnkIXl0NOBzO MuhcDvP9TOU7daJ8PHv7q_MF_jQF8=w1332-h478


بعد از نصب برنامه، قبل از اجرا کردنش باید مطمئن بشید که به اینترنت وصل هستید و احتمال زیاد یه فیلتـرشکن هم باید اجرا کرده باشید مثل سایفون.
بعد از اجرا کردن برنامه، چند لحظه صبر کنید تا گوشی شناسایی بشه
https://lh3.googleusercontent.com/L7Aw-opllsyTW8dLYK6ihvAHAAODxiILcNF89ymhp4mcljgD5ClTFkg DtiuVYr4Diw4nAIfY22p0rEw=w1332-h478


بعد از اینکه گوشی شناسایی شد، تصویری مثل تصویر زیر میبینید با ضربه زدن روی ROOT عملیات روت کردن گوشی آغاز میشه

https://lh3.googleusercontent.com/WrdtkEIkEAVJhMc1brTDm35kB1Jk0YcxuKV4YTffoHDl-qvw-ntS48i9j8j8GXUcYBlbrHLSdBpGekk=w1332-h478


بعد از آغاز روت شدن دستگاه، تصویری مثل عکش زیر نشون داده میشه که باید تا تموم شدن کار منتظر بمونید.

https://lh4.googleusercontent.com/yzeP66qYRaUEdbXIWaDd02eikRXWpSPxPvJlp6OjhUWp4IM4Ks 49YItdIjDamaUuQr8KJLz1_q5MFxA=w1332-h478


بعد از تموم شدن کار برنامه، میتونید برنامه Kinguser رو بین برنامه های گوشی ببینید و یا با برنامه Root Checker (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=en) از روت شدن گوشی خودتون مطمئن بشید.
https://lh4.googleusercontent.com/J6LufJ9EnRFnv8hNmgMVPXMAUAmzCl-FeFd5DmK29hSWjJQDsRDhcbrfQ89w-l-Tk_em9KINgBFVgnE=w1332-h478


به وسیله این برنامه میتونید بقیه گوشی های سونی رو که اندروید 4.4 و 5 دارند هم روت کنید. بقیه برندها رو هم میشه تست کرد که مسئولیتش به عهده خودتونه

یه نکته ای رو هم بگم که من باهاش روبرو شدم... اگه بعد از روت کردن، گوشی رو ریست فکتوری بکنید، برای روت کردن دوباره "مجبور" میشید گوشی رو با برنامه فلش‌تولز فکش کنید و باز این برنامه رو نصب و گوشی رو روت کنید. چون خود برنامه کینگ‌روت، گوشی رو روت شده تشخیص میده ولی با برنامه Root Checker که لینکش رو گذاشتم گوشی روت نشده تشخیص داده میشه.
سلام ممنون بابته توضیحی که دادی ...
من این راهی رو که گفتید انجام دادم و برنامه ی کینگ روتم اجرا شد ولی بعد از اون مدتی که شرو به روت کردن کرد دیگه نه تایید زد و نه خطا باید چطوری بدونم که روت شده یا نه؟
از نرم افزاره ROOT CHECKER هم استفاده کردم که این خطا رو میزنه "با عرض پوزش! دسترسی ریشه است به درستی در این دستگاه نصب نشده است."

Borna Fire
2015-05-19, 09:59 PM
سلام ممنون بابته توضیحی که دادی ...
من این راهی رو که گفتید انجام دادم و برنامه ی کینگ روتم اجرا شد ولی بعد از اون مدتی که شرو به روت کردن کرد دیگه نه تایید زد و نه خطا باید چطوری بدونم که روت شده یا نه؟
از نرم افزاره ROOT CHECKER هم استفاده کردم که این خطا رو میزنه "با عرض پوزش! دسترسی ریشه است به درستی در این دستگاه نصب نشده است."
بسته به سرعت اینترنتی که استفاده میکنید زمانش ممکنه طولانی باشه یا کوتاه
و اینکه حتما از یه فیلـتر شکن استفاده کنید و صبر کنید تا به 100 در صد برسه کار روت کردن گوشی...
اگه کامل و صحیح انجام بشه کار روت کردن، همون برنامه کینگ یوزر تو برنامه ها نشون دهنده روت شدن گوشی هست :)

*ADELE*
2015-05-19, 11:29 PM
بسته به سرعت اینترنتی که استفاده میکنید زمانش ممکنه طولانی باشه یا کوتاه
و اینکه حتما از یه فیلـتر شکن استفاده کنید و صبر کنید تا به 100 در صد برسه کار روت کردن گوشی...
اگه کامل و صحیح انجام بشه کار روت کردن، همون برنامه کینگ یوزر تو برنامه ها نشون دهنده روت شدن گوشی هست :)

سلام خسته نباشید
مشکله سرعت اینترنت ندارم فقط همون که برنامه چینی هست فهمیدنش مشکله و دیگه این که من نسخه ی 3.3.0 root checker رو دارم و اون نسخه ای که شما گفتید رو نمیتونم دانلود کنم و همش خطا میزنه:-( حالا دیگه فرق خاصی داره یا نه ...
ولی بعد از تمام شدنه کاره برنامه ی king root یه چند کلمه با خط سبز چینی نوشته حالا به تعبیره روت بگیرم یا نه نمیدونم :|
و در اخر کینگ یوزر هم در برنامه هام ندارم :-(

Borna Fire
2015-05-20, 09:15 PM
سلام خسته نباشید
مشکله سرعت اینترنت ندارم فقط همون که برنامه چینی هست فهمیدنش مشکله و دیگه این که من نسخه ی 3.3.0 root checker رو دارم و اون نسخه ای که شما گفتید رو نمیتونم دانلود کنم و همش خطا میزنه:-( حالا دیگه فرق خاصی داره یا نه ...
ولی بعد از تمام شدنه کاره برنامه ی king root یه چند کلمه با خط سبز چینی نوشته حالا به تعبیره روت بگیرم یا نه نمیدونم :|
و در اخر کینگ یوزر هم در برنامه هام ندارم :-(

وقتی برنامه کینگ‌یوزر نیست بین برنامه ها یعنی گوشی هنوز روت نشده
من پیشنهاد میکنم یه بار با نرم افزار فلش تولز، گوشی رو فلش کنید و بعد دو مرتبه تست کنید ببینید هنوز مشکلی وجود داره براتون یا نه، فقط اگه اطلاعات مهمی دارید روی گوشی (مثل شماره و پیام و...) ازش بکاپ بگیرید قبل از فلش کردن.

*ADELE*
2015-05-20, 10:40 PM
وقتی برنامه کینگ‌یوزر نیست بین برنامه ها یعنی گوشی هنوز روت نشده
من پیشنهاد میکنم یه بار با نرم افزار فلش تولز، گوشی رو فلش کنید و بعد دو مرتبه تست کنید ببینید هنوز مشکلی وجود داره براتون یا نه، فقط اگه اطلاعات مهمی دارید روی گوشی (مثل شماره و پیام و...) ازش بکاپ بگیرید قبل از فلش کردن.

مجددا درود
چشم پس هروقت گوشی رو فلش کردم و دوباره کینگ روت رو اجرا کردم نتیجه رو میگم و اگه مشکلی بود ازتون راهنمایی میخوام .مچکرم از توجهتون .

Tazehaa
2015-07-25, 09:49 AM
یه راه دیگه برای روت کردن هست
با برنامه Flash Tools کرنل DoomLord رو هات بوت کنید و فایل نصبی *****Su.zip رو نصب کنید
چون با گوشی اومدم نمیتونم لینک بدم
خیلی راحت و بی دردسره این راه

twhhhco
2015-08-07, 01:25 AM
متاسفانه اندروید لالی پاپ در بخش مصرف باتری در حالت استنبای در خیلی از گوشیها بالاخص دارای مشکل هستش و قراره که اپدیتی هم به همین منظور بیرون بدن
آپدیت دوم رژن 5.0.2 که چندی پیش بروز رسانی شدی بسیاری از مشکلات, مخصوصا مصرف باطری را برطرف کرد
منظورم ورژن:
C6802_14.5.A.0.270
هست

البته قراره بزودی به اندروید 5.1 آپدیت بشه :riz304: