PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گیر گردن در لودینگ نوت 3



mrhadavi
2015-02-08, 01:28 PM
سلام خسته نباشید من گوشی مو زدم اندروید 5 شد روت هم کردم
http://forum.********/images/smilies/(smiley).png
.فقط بنا به دلایلی می خوام برگردم اندروید 4.4.2 (xmodegame کار نمی کنه )
http://forum.********/images/smilies/(teeth).png
ولی با اودین فلش که میزنم همه چی درست پیش میره فقط موقع که کار تموم شده و می خواد لود بشه .همین جور تو لود می مونه
http://forum.********/images/smilies/(cry).png
.کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ برام حیاتیه لطفا زودتر جواب بدید مرسی

h.dargahi
2015-02-09, 11:17 PM
سلام خسته نباشید من گوشی مو زدم اندروید 5 شد روت هم کردم
http://forum.********/images/smilies/(smiley).png
.فقط بنا به دلایلی می خوام برگردم اندروید 4.4.2 (xmodegame کار نمی کنه )
http://forum.********/images/smilies/(teeth).png
ولی با اودین فلش که میزنم همه چی درست پیش میره فقط موقع که کار تموم شده و می خواد لود بشه .همین جور تو لود می مونه
http://forum.********/images/smilies/(cry).png
.کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ برام حیاتیه لطفا زودتر جواب بدید مرسی
من خیلی حرفه ای نیستم اما فکر میکنم دلیلش آپگرید شدن بوتلودر باشه. اگر از رام قبلیت تو ریکاوری بک آپ گرفتی ریستور کن فکر میکنم درست بشه

gand
2015-02-10, 09:30 PM
سلام خسته نباشید من گوشی مو زدم اندروید 5 شد روت هم کردم
http://forum.********/images/smilies/(smiley).png
.فقط بنا به دلایلی می خوام برگردم اندروید 4.4.2 (xmodegame کار نمی کنه )
http://forum.********/images/smilies/(teeth).png
ولی با اودین فلش که میزنم همه چی درست پیش میره فقط موقع که کار تموم شده و می خواد لود بشه .همین جور تو لود می مونه
http://forum.********/images/smilies/(cry).png
.کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ برام حیاتیه لطفا زودتر جواب بدید مرسی


دوست عزیز رام 5 روازاول بزن بعدروت وریکاوریش کن حتی اگه گوشی بعدروت بالا نیاداشکال نداره بااودین روت وریکاوریش کن بعدیک رام کواستوم4.4.2 ازطریق ریکاوری نصب کن گوشی بالا میاد واگه خواستی رسمی باشه بااودین رام رسمی 4.4.2 روفلش کن بعد گوشی روازطریق ریکاوری فرمت کن

zivdar68
2015-05-03, 05:23 PM
سلام ماله منم هکینظوری شد..البته ماله من بعد از لگوی سامسونگ پیغامhas stopedمیداد.....

رام رو دوبازه فلش بزن و بعد ریست فکتوری کن درست میشه...فقط قبل از روت با otaآپدیت کن چون بعد روت دیگه نمیشه

hkh13253
2015-08-10, 05:55 PM
سلام دوست عزیز منم این کار رو کردم و با همین مشکل رو به رو شدم 1. گوشی رو از منوی ریکاوری ریست فاکتوری کنید 2. فایل http://www.mediafire.com/download/d0fw56n3ucj66oh/BL_HA3GZS_CLEAR_WARRANTY_BIT-4.tar را دانلود کرده و با ادین فلش بزنید 3. رام اندروید 4.4.2 را با ادین فلش بزنید و از اندروید کیت کت خود لذت ببرید

Absolute55
2015-08-11, 02:30 AM
دوستانی که گوشی های خودشون رو از (5 به 4.4) و یا از (4.4 به پایین تر) دانگرید میکنند حتما از EFS بکاپ بگیرند چون احتمال خرابی IMEI بسیار بالاست
حداقل هزینه ای که بخواهید برای این مشکل به یک تعمیر کار خوش انصاف بپردازید 50 هزار تومانه که من خودم 100 کمتر نمیگیرم