PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [Lumia 630] | تالار اختصاصی گوشی Nokia Lumia 630



HaMid_GSXR
2014-10-10, 10:31 AM
سلام

هرگونه بحث و تبادل نظر و پرسش و پاسخ راجع به گوشی لومیا 630 در این تاپیک صورت میگیره. البته با رعایت قوانین!

http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-lumia-630-dual-sim-1.jpg

http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-lumia-630-dual-sim-2.jpg

http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-lumia-630/gal/gsmarena_005.jpg

http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-lumia-630/gal/gsmarena_012.jpg

http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-lumia-630/gal/gsmarena_017.jpg

HaMid_GSXR
2014-10-10, 10:44 AM
مشخصات کلی:دو سیم کارته - وزن : 134 گرم ( این گوشی دارای دو مدل تک سیم و دو سیم میباشد )


پردازنده:Qualcomm Snapdragon 400 Chipset Quad-core Cortex-A7 CPU


صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی از نوع IPS - سایز صفحه نمایش: 4.5 اینچ - دارای رزولوشن 854 × 480 - تراکم پیکسلی: 218 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ


حافظه:حافظه داخلی 8192 مگابایت - حافظه رم 512 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD


شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث


دوربین:5.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک


صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون


امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Microsoft Windows Phone 8.1 - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF


سایر مشخصات:رادیو - باتری 1830 میلی آمپر ساعتی


لومیا 630 و 930 اولین اسمارت فون های نوکیا به حساب می‌آیند که به طور پیش فرض با جدیدترین نسخه‌ی سیستم عامل این شرکت یعنی ویندوزفون 8.1 ارائه شدند. اما این بدان معنی نیست که ویندوزفون 8.1 تنها برای این دو گوشی نوکیا عرضه شده؛ بلکه شرکت مایکروسافت وعده داده تا تمام گوشی‌های لومیایی خود را که سیستم عامل ویندوزفون 8.0 بر روی آن‌ها نصب بوده، به ویندوزفون 8.1 ارتقا دهد. به واقع لومیا 930 را باید در رسته‌ی گوشی‌های High End و پرچم‌دار نوکیا در سال 2014 بدانیم و لومیا 630 را در رده‌ی گوشی‌های میان رده‌ی این شرکت قرار داد. نوکیا لومیا 630، مجهز به یک نمایشگر 4.5 اینچی از نوع IPS است که می‌تواند تصاویر را با دقت 480 در 854 پیکسل نمایش دهد. وظیفه‌ی پردازش این گوشی را پردازنده‌ی چهار هسته ای Cortex A7 به عهده دارد که می‌تواند با حداکثر سرعت 1.2 گیگاهرتز دستورات را پردازش نماید. همچنین یک رم 512 مگابایتی این پردازنده را همراهی می‌کند که کاملا کافی به نظر می‌رسد. هشت گیگابایت حافظه‌ی داخلی این گوشی را تشکیل می‌دهد که تقریبا تنها نیمی از آن در اختیار کاربر می‌باشد. از این رو حافظه‌ی داخلی نسبتا کم این گوشی، ممکن است دست کاربران را در نصب و اجرای برنامه های گوناگون کوتاه نماید. به همین خاطر نوکیا برای این میان رده‌ی خود از یک درگاه کارت microSD استفاده نموده که کاربران می‌توانند تا 128 گیگابایت به حافظه‌ی این گوشی اضافه نمایند. یک دوربین 5 مگاپیکسلی هم در قاب پشتی 630 قرار گرفته که هیچ فلاشی آن را همراهی نمی‌کند. مطمئنا عکاسی در شب با این گوشی به یکی از مشکلات کاربران تبدیل خواهد شد. دست آخر یک باتری لیتیوم یونی با ظرفیت 1830 میلی آمپر ساعتی انرژی مورد نیاز برای این گوشی را تهیه می‌نماید که می‌تواند تا بیش از 600 ساعت در حالت استندبای شارژدهی نماید. در نهایت باید بگوییم که اگر برای خرید اسمارت فون آینده‌ی خود قصد هزینه‌ی زیادی را ندارید و در عین حال می‌خواهید گوشیتان از کیفیت و امکانات خوبی برخوردار باشد، انتخاب‌های اندرویدی زیادی پیش روی شما خواهد بود. اما اگر بخواهید کمی فضای متفاوت‌تری را در گوشی هوشمند تجربه نمایید، ما به شما لومیا 630 را توصیه می‌نماییم.

mitra007
2014-11-23, 11:44 PM
با سلام خدمت شما مدیران عزیز من روز اول چیدمان استارت گوشیمو
تغییر دادم و جای کاشیهارو عوض کردم حالا میخوام مثل روز اولش بشه
اگه راهی هست راهنمایی کنید چون یادم نیست اول روز چه شکلی بود
که دوباره درستش کنم

h_kh_1367
2014-11-24, 09:14 AM
با سلام خدمت شما مدیران عزیز من روز اول چیدمان استارت گوشیمو
تغییر دادم و جای کاشیهارو عوض کردم حالا میخوام مثل روز اولش بشه
اگه راهی هست راهنمایی کنید چون یادم نیست اول روز چه شکلی بود
که دوباره درستش کنم

ترتیب live tile ها یه چیز کاملا شخصی هست و از استاندارد خاصی پیروی نمیکنه ، شما میتونید هر طور که دوست دارید کاشی ها رو مرتب کنید . تصاویر پست اول ممکنه بتونه تا حدودی کمکتون کنه تا کاشی ها رو مجددا بچینید .


:x:x:flower::x:flower::flower:

fandogh141
2015-03-29, 08:24 AM
میخواستم بدونم واسه ابدیت دنیم در 630 فقط تنظیمات ابدیت کافیست یا باید کاری دیگری هم کرد با تشکر

naruto14
2015-03-29, 11:42 AM
میخواستم بدونم واسه ابدیت دنیم در 630 فقط تنظیمات ابدیت کافیست یا باید کاری دیگری هم کرد با تشکر

چطور ؟ مثه بقیه گوشی هاست ، از طریق آپدیت فون .

fandogh141
2015-03-29, 08:51 PM
ما فعلا نمی توانیم وجود بروز رسانی را بررسی کنیم .801901f8 البته من تمامی اطلاعات رو به کامپیوتر انتقال دادم ولی کلیه نرم افزار ها موجود هست در گوشی پیام گوشی زمان ابدیت

h_kh_1367
2015-03-30, 02:21 PM
ما فعلا نمی توانیم وجود بروز رسانی را بررسی کنیم .801901f8 البته من تمامی اطلاعات رو به کامپیوتر انتقال دادم ولی کلیه نرم افزار ها موجود هست در گوشی پیام گوشی زمان ابدیت


مرجع خطاهای آپدیت OTA و نحوه برطرف کردن آن در ویندوزفون 8 و 8.1 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=226909)

برای دریافت و نصب آپدیت باید حدودا 1.5 تا 2 گیگ فضای خالی داشته باشید .

ضمن بررسی ساعت و تاریخ در ساعات مختلف بویژه نیمه شب امتحان کنید .


:x:x:flower::x:flower::flower:

fandogh141
2015-03-30, 05:56 PM
ساعت و تاریخش باید مال کجا باشه

naruto14
2015-03-30, 08:03 PM
ساعت و تاریخش باید مال کجا باشه

تاریخ میلادی

ساعت : تهران

fandogh141
2015-04-13, 12:43 PM
من یک 630 دارم من ابدیت دنیم رو هنوز نگرفتم اون وقت من دنیم رو میتونم بگیرم یا 10 رو

h_kh_1367
2015-04-13, 01:24 PM
من یک 630 دارم من ابدیت دنیم رو هنوز نگرفتم اون وقت من دنیم رو میتونم بگیرم یا 10 رو

فکر نمیکنم نیاز به دنیم باشه ، در هر صورت میتونید بررسی کنید .

البته پیشنهاد میکنم تا بیلد سوم که کمتر از 20 روز دیگه منتشر میشه صبر کنید .


:x:x:flower::x:flower::flower:

fandogh141
2015-04-13, 03:23 PM
نه منظورم اینکه من میخوام دنیم رو بگیرم امکانش هست

h_kh_1367
2015-04-13, 04:26 PM
نه منظورم اینکه من میخوام دنیم رو بگیرم امکانش هست

خب اگه دنیم براش اومده باشه (که فکر کنم اومده) بگیر ، مشکلی نیست

از مسیر settings > phone update > check for update میتونی بروزرسانی رو انجام بدی .

ادامه بحث در مورد لومیا 630 و آپدیت دنیم در "بخش اختصاصی Lumia 630 - 635 (http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=1682)" لطفا ...


:x:x:flower::x:flower::flower:

fandogh141
2015-04-14, 10:20 AM
سلام من دارم دنیم رو میگیرم 17 درصد بر شده حالا بیام میده که برای دانلود به روز رسانی wifi وصل شوید راهنمایی کنید.ساعت ومنطقه رو همن امریکا کردم بارم فایده نداشت

h_kh_1367
2015-04-14, 10:27 AM
سلام من دارم دنیم رو میگیرم 17 درصد بر شده حالا بیام میده که برای دانلود به روز رسانی wifi وصل شوید راهنمایی کنید.ساعت ومنطقه رو همن امریکا کردم بارم فایده نداشت

شارژر رو به گوشی وصل کنید و مجددا امتحان کنید


:x:x:flower::x:flower::flower:

fandogh141
2015-04-16, 10:07 AM
فرقی نکرد همون بیام رو میده

naruto14
2015-04-16, 10:49 AM
فرقی نکرد همون بیام رو میده

چند روز پیش هم گوشی دوستم اینجوری شد با یه بار خاموش ، روشن کردن درست شد !!

شما یه سافت ریست کن شاید فرجی شد ^^.

fandogh141
2015-04-16, 10:52 AM
سافت ریست جیه باز رفتم روی تنظیمات باطری اکنون تا قبل ار شارژ بعدی رو روشن کردم الان 10 دقیقه هستش 17 درصد مونده

naruto14
2015-04-16, 10:56 AM
برای ریست تنظیمات

دکمه "کاهش صدا + پاور" فشار بده تا گوشی خود به خود ریستارت بشه .

fandogh141
2015-04-16, 11:21 AM
17 شد 18:400:

fandogh141
2015-04-16, 12:24 PM
من روشن خاموشش کردم از اون موقع تا حالا 2 بار خطا داده اخر خطاشم d2 داشت با دکمه وسطی فقط

naruto14
2015-04-16, 12:33 PM
من روشن خاموشش کردم از اون موقع تا حالا 2 بار خطا داده اخر خطاشم d2 داشت با دکمه وسطی فقط

اگه ارور اینترنت میده و میگه دوباره بزن مشکلی نیست ، صبح ساعت 5 تا 6 آپدیت کن چون سرور شلوغ نیست .

اگه هم عجله ای نداری منتظر آپدیت جدید بمون تا چند روز دیگه بهتره .

fandogh141
2015-04-16, 12:44 PM
من اینکار رو کمردم ولی میکه برای خاموش کردن صفحه رو به سمت بایین بکش و خودش ریست نمیشه.خطاشم801882d2 هستش

naruto14
2015-04-16, 12:51 PM
من اینکار رو کمردم ولی میکه برای خاموش کردن صفحه رو به سمت بایین بکش و خودش ریست نمیشه.خطاشم801882d2 هستش

گفتم که اینقدر فشار بدید دکمه ها رو تا خود ب خود خاموش بشه .

fandogh141
2015-06-20, 10:26 PM
سلام من یک ابدیت کوچک در یافت کردم از زمان دانلود هنگ میکنه و میگه که کارت اس دی شما ایراد دارد و همچنان هنک میکنه لطفا راهنمایی کنید وزمان که گوشی بالا میاد همین پیام میاد و بالا صفحه میزنه در حال جستجو

naruto14
2015-06-20, 11:39 PM
سلام من یک ابدیت کوچک در یافت کردم از زمان دانلود هنگ میکنه و میگه که کارت اس دی شما ایراد دارد و همچنان هنک میکنه لطفا راهنمایی کنید وزمان که گوشی بالا میاد همین پیام میاد و بالا صفحه میزنه در حال جستجو

آپدیت جدید برای برطرف کردن خاموش شدن بعضی گوشی ها بود .

یه بار سافت ریست کنید .

fandogh141
2015-06-21, 02:42 AM
چگونه این کاز رو انجام بدم

naruto14
2015-06-21, 03:37 AM
دکمه پاور + دکمه ولووم پایین "کم کردن صدا" نگهشون دار تا گوشی خودبخود ریستارت بشه .

fandogh141
2015-06-21, 06:09 AM
این کار رو انجام دادم همون اول کار .روش دیگه نیست

naruto14
2015-06-21, 02:44 PM
این کار رو انجام دادم همون اول کار .روش دیگه نیست

دیگه فقط هارد ریست مونده که کل برنامه ها پاک میشن بخاطر همین پیشنهاد ندادم .

rsgomez
2015-07-18, 04:06 AM
سلام یک سوال امکانش هستش که قابلیت دابل تپ رو لومیا 630 هم بیاد؟؟آخه یک عده میگفتن داره این گوشی یک عده هم میگفتن نداره منم وقتی خریدم فک میکردم داره و وقتی نداشت کلن نا امید شدم!

rsgomez
2015-07-18, 04:12 AM
یک سوال دیه!
من چند روز پیش بازی آسفالت رو از استور دانلود کردم و ریختم رو مموری گوشی ولی وقتی میخوام از طریق
استور قسمت instal local apps نصبش کنم قبول نمیکنه و این شکلی میشه تو عکس مشخصه
http://s6.picofile.com/file/8200740468/wp_ss_20150718_0001.png

naruto14
2015-07-18, 09:37 AM
یک سوال دیه!
من چند روز پیش بازی آسفالت رو از استور دانلود کردم و ریختم رو مموری گوشی ولی وقتی میخوام از طریق
استور قسمت instal local apps نصبش کنم قبول نمیکنه و این شکلی میشه تو عکس مشخصه
http://s6.picofile.com/file/8200740468/wp_ss_20150718_0001.png

موقه دانلود از طریق کامپیوتر باید با اکانت گوشی خودتون لاگین بشید تا بر اساس گوشیتون بهتون لینک دانلودشو بده ." احتمالا جدیدا نسخه یک گیگ با 512 فرق می کنه چون من قبلا روی رم 512 چنین مشکلی نداشتم "

rsgomez
2015-07-18, 10:19 PM
موقه دانلود از طریق کامپیوتر باید با اکانت گوشی خودتون لاگین بشید تا بر اساس گوشیتون بهتون لینک دانلودشو بده ." احتمالا جدیدا نسخه یک گیگ با 512 فرق می کنه چون من قبلا روی رم 512 چنین مشکلی نداشتم "
آها خیلی ممنون
و سوال قبلیم چطور؟دابل تپ امکانش هست که بیاد برای لومیا 630؟

naruto14
2015-07-19, 12:27 AM
آها خیلی ممنون
و سوال قبلیم چطور؟دابل تپ امکانش هست که بیاد برای لومیا 630؟

خواهش می کنم

طبق چیزی که توی نت نوشته دابل تب بپ برای لومیا 630 موجود نیست.

یکی از آشناهام 630 داره می بینم و بهتون میگم .

sisibk
2015-07-19, 01:44 AM
آها خیلی ممنون
و سوال قبلیم چطور؟دابل تپ امکانش هست که بیاد برای لومیا 630؟


فکر نکنم.همسر من داره این گوشیو .من خیلی در این مورد پرس و جو کردم گفتن براش نمیاد

h_kh_1367
2015-07-19, 08:13 AM
سلام یک سوال امکانش هستش که قابلیت دابل تپ رو لومیا 630 هم بیاد؟؟آخه یک عده میگفتن داره این گوشی یک عده هم میگفتن نداره منم وقتی خریدم فک میکردم داره و وقتی نداشت کلن نا امید شدم!


فکر نکنم.همسر من داره این گوشیو .من خیلی در این مورد پرس و جو کردم گفتن براش نمیاد

سلام

قابلیت double tap نیاز به سخت افزار داره که لومیا 630 فاقد اون هست ، چیزی نیست که با بروزرسانی حل بشه .


یک سوال دیه!
من چند روز پیش بازی آسفالت رو از استور دانلود کردم و ریختم رو مموری گوشی ولی وقتی میخوام از طریق
استور قسمت instal local apps نصبش کنم قبول نمیکنه و این شکلی میشه تو عکس مشخصه
http://s6.picofile.com/file/8200740468/wp_ss_20150718_0001.png

معمولا با موجود شدن بروزرسانی برای نرم افزار امکان نصب نرم افزار ورژن قبل بصورت آفلاین وجود نخواهد داشت .


:x:x:flower::x:flower::flower:

rsgomez
2015-07-19, 02:19 PM
خواهش می کنم

طبق چیزی که توی نت نوشته دابل تب بپ برای لومیا 630 موجود نیست.

یکی از آشناهام 630 داره می بینم و بهتون میگم .
ممنون!


سلام

قابلیت double tap نیاز به سخت افزار داره که لومیا 630 فاقد اون هست ، چیزی نیست که با بروزرسانی حل بشه .



معمولا با موجود شدن بروزرسانی برای نرم افزار امکان نصب نرم افزار ورژن قبل بصورت آفلاین وجود نخواهد داشت .

:x:x:flower::x:flower::flower:


مطمئن هستین؟؟چون گوشی هایی با سخت افزار پایین تر از این قابلیت برخوردارن
و چند جا تو اینترنت مدل های تک سیم کارت لومیا 630 از دابل تپ برخوردار بودن و گفتن روی همه رام ها اینجور نیست
و در مدل دوسیم مثل تلفن همراه بنده برای کاهش مصرف باتری سنستیو تاچ و دابل تپ حذف شدن

h_kh_1367
2015-07-20, 07:54 PM
مطمئن هستین؟؟چون گوشی هایی با سخت افزار پایین تر از این قابلیت برخوردارن
و چند جا تو اینترنت مدل های تک سیم کارت لومیا 630 از دابل تپ برخوردار بودن و گفتن روی همه رام ها اینجور نیست
و در مدل دوسیم مثل تلفن همراه بنده برای کاهش مصرف باتری سنستیو تاچ و دابل تپ حذف شدن

99% مطمئنم !! قابلیت هایی مثل دبل تپ ، سنستیو تاچ و گلنس رو باید سخت افزار پشتیبانی کنه !!


:x:x:flower::x:flower::flower:

mobin.org
2015-09-02, 01:21 PM
سلام بنده چند روزی گوشی لومیا 630 دو سیم رو خریدم قبلا اندروید داشتم و کلش اف کلنز بازی میکردم نمیدونم چیکار کنم بازی رو چطوری بریزمش روش روی جیمیلم هست ایا این گوشی به ویندوز ده اپدیت میشه؟
وقتش کی هسته؟:7:

h_kh_1367
2015-09-02, 03:04 PM
سلام بنده چند روزی گوشی لومیا 630 دو سیم رو خریدم قبلا اندروید داشتم و کلش اف کلنز بازی میکردم نمیدونم چیکار کنم بازی رو چطوری بریزمش روش روی جیمیلم هست ایا این گوشی به ویندوز ده اپدیت میشه؟
وقتش کی هسته؟:7:

سلام ، متاسفانه بازی کلش اف کلنز هنوز از سوی منتشر کننده برای ویندوزفون منتشر نشده . نصب نسخه اندروید هم فقط روی نسخه پیش نمایش فنی ویندوز 10 موبایل همکان پذیر هست که اون هم به خاطر پیش نمایش و مخصوصا پیش نمایش فنی بودنش مشکلات خاص خودشو داره که توصیه نمیشه .

در خصوص سوال دومت هم باید بگم همه گوشی های لومیا دارای ویندوزفون 8 به ویندوز 10 موبایل آپدیت میشن ، زمان دقیق انتشار مشخص نیست ولی پیش بینی میشه از اواسط مهر (حدودا یک ماه دیگه) این اتفاق بیوفته که بسته به مدل گوشی ها متغیر هست . (گوشی های جدیدتر اول)


:x:x:flower::x:flower::flower:

mohamad&@
2015-09-02, 04:29 PM
سلام من گوشیم هواوی هست بعد با خودش خودشو روت کردم الان دیگه با جیمیل وصل نمیشه و حسابارو به روز نمی کنه وحساب جدیدی هم نمیشه اضاف کرد

h_kh_1367
2015-09-02, 04:32 PM
سلام من گوشیم هواوی هست بعد با خودش خودشو روت کردم الان دیگه با جیمیل وصل نمیشه و حسابارو به روز نمی کنه وحساب جدیدی هم نمیشه اضاف کرد

مگه اینجا (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=229622&p=1987825&viewfull=1#post1987825)سوالت رو نپرسیدی دوست عزیز !!؟؟


اینجا بخش ویندوزفون (http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=507) هست !!


:x:x:flower::x:flower::flower:

mobin.org
2015-09-03, 02:24 PM
دوستان ایا میشه سیستم عامل این گشی رو به اندروید تغییر داد؟

h_kh_1367
2015-09-03, 03:52 PM
دوستان ایا میشه سیستم عامل این گشی رو به اندروید تغییر داد؟


!!

خیر .

چی باعث شده همچین چیزی بخوای ؟؟


:x:x:flower::x:flower::flower:

mobin.org
2015-09-03, 05:00 PM
داداش راستش میدونی هم از گوشی خوشم اومده از دوربینو اینجور چیزا
هم ارزش کشم بالاس دادا روی 1تمن منم خیلی علاقه بهش دارم:2:

داداش اگر امکان داره ای دی یاهوتو بده کارت دارم

h_kh_1367
2015-09-05, 10:21 AM
داداش راستش میدونی هم از گوشی خوشم اومده از دوربینو اینجور چیزا
هم ارزش کشم بالاس دادا روی 1تمن منم خیلی علاقه بهش دارم:2:

داداش اگر امکان داره ای دی یاهوتو بده کارت دارم

با این تفاسیر شما دو راه داری !!

* یکی اینکه یه گوشی اندروید یا آی او اس هم در کنار گوشی جدیدت داشته باشی !

* یا اینکه رو گوشیت ویندوز 10 موبایل نصب کنی (بروزرسانی ویندوز 10 موبایل - نسخه پیش نمایش فنی (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=239719)) و از طریق این تاپیک :: آموزش نصب اپلیکیشن های اندرویدی بر روی اسمارت فون های Lumia (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=244642) :: این بازی (!!) رو رو گوشیت داشته باشی .

راه اول برات هزینه مادی داره ، راه دوم ممکنه به خاطر استفاده از نسخه پیش نمایش فنی برات اذیت کننده باشه .

آی دی یاهو من همین آی دی کاربریم هست ، خیلی کم آنلاین هستم ، شماره موبایلم تو امضام هست ، ولی پیشنهاد میکنم سوالاتت رو همینجا بپرسی تا همه کاربرا ازش استفاده کنن !!


:x:x:flower::x:flower::flower:

fandogh141
2016-03-04, 01:31 PM
سلام زمانی که میخواهم به استور بروم وارد نمیشود؟

Autumn1994
2016-03-04, 08:13 PM
سلام زمانی که میخواهم به استور بروم وارد نمیشود؟

اگه از وای فای استفاده میکنید مودم خاموش روشن کنید

(با توجه به مشکلات اینترنت این چند روزه شاید نیاز بشه تنظیمات مودم اول کانفیگ کنید )

اگه هم از ایترنت گوشی استفاده میکنید

در تنظیمات اینترنت چک کنید پ*روکسی و پورت قرار گرفته نباشد

گوشی رو سافت ریست کنید ( کلید پاور + ولوم پایین ) به مدت 20 ثانیه نگه دارید

fandogh141
2016-03-09, 05:41 PM
درود کارهایی که گفتید انجامدادم ولی حالا وارد فروشگاه میشوم زمان دانلود پس ورد میخواد که رمان اول گوشی رو اکانت بهش میدی که من از خاطر بردم

Autumn1994
2016-03-10, 04:51 PM
درود کارهایی که گفتید انجامدادم ولی حالا وارد فروشگاه میشوم زمان دانلود پس ورد میخواد که رمان اول گوشی رو اکانت بهش میدی که من از خاطر بردم

درخواست forget password بدید

fandogh141
2016-03-10, 07:49 PM
راهنمایی کامل کنید متشکر

h_kh_1367
2016-03-12, 11:10 AM
راهنمایی کامل کنید متشکر

وارد آدرس Object moved (http://hotmail.com) بشید و روی گزینه Can't access your account (https://account.live.com/ResetPassword.aspx?wreply=https://login.live.com/login.srf%3fwa%3dwsignin1.0%26ct%3d1457767569%26rv er%3d6.1.6206.0%26sa%3d1%26ntprob%3d-1%26wp%3dMBI_SSL_SHARED%26wreply%3dhttps:%252F%252 Fmail.live.com%252F%253Fowa%253D1%2526owasuffix%25 3Dowa%25252f%26id%3d64855%26snsc%3d1%26cbcxt%3dmai l%26bk%3d1457767573&id=64855&uiflavor=web&uaid=db81c5f953a2415dbb5ae85753f84669&mkt=EN-US&lc=1033&bk=1457767573)? کلیک کنید . اطلاعات خواسته شده رو وارد کنید تا بتونید رمز عبور رو ریست کنید .


:x:x:flower::x:flower::flower:

fandogh141
2016-04-17, 07:50 PM
سلام زمانی که میخواهم به استور بروم وارد نمیشود؟ این بار دومه که این اتفاق میوفته

Autumn1994
2016-04-17, 08:27 PM
سلام زمانی که میخواهم به استور بروم وارد نمیشود؟ این بار دومه که این اتفاق میوفته









سلام

چک کنید تاریخ و ساعت گوشی به میلادی و دقیق باشد

اگه از وای فای استفاده میکنید مودم خاموش روشن کنید
گوشی یک بار رستارت کنید

اگه از نت مبایل استفاده میکنید
چک کنید تنظیمات موبایل مث تاپیک زیر باشد
آموزش تنظیمات GPRS اینترنت گوشی های ویندوزفون || WP8.1 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=249208)

rsgomez
2016-04-20, 09:32 PM
سلام زمانی که میخواهم به استور بروم وارد نمیشود؟ این بار دومه که این اتفاق میوفته







ریجن رو هم چک کنید که رو ایران نباشه من خودم رو آمریکا گذاشتم و استور بدون مشکل کار میکنه بعضی ساعات هم پیک استفاده است برای همین ارور میده و اذیت میکنه بهتره در ساعات مثل صبح خیلی زود جهت دانلود اقدام کنین

naruto14
2016-07-30, 11:18 AM
سلام ...

لطفا یه نفر لینک دانلود رام 630 دو سیم Rm - 978_1063 ... بزاره ...

هر منطقه ای باشه مشکلی نیست .

rsgomez
2016-08-16, 09:48 PM
اگه میخواین فلش بزنین با استفاده از برنامه ی windows recovery tools فلش بزنین که خودکار دانلود و نصب میکنه براتون

fandogh141
2016-08-27, 03:38 PM
سلام من تلگرام رو پاک کردم دوباره زدم رو دانلود میزنه در حال تعلیق و دانلود نمیشه؟

h_kh_1367
2016-08-28, 08:17 AM
سلام من تلگرام رو پاک کردم دوباره زدم رو دانلود میزنه در حال تعلیق و دانلود نمیشه؟

سلام
سافت ریست کنید (محل نصب برنامه ها روی حافظه داخلی باشه)


:x:x:flower::x:flower::flower:

naruto14
2016-10-24, 11:44 AM
سلام ...

اقا راه حلی نیست که بشه وین 10 رو الان نصب کنیم ؟ من برگشتم به 8.1 ولی دیگه هیچجوره نشد برم رو وین 10 .

Autumn1994
2016-10-24, 08:41 PM
سلام ...

اقا راه حلی نیست که بشه وین 10 رو الان نصب کنیم ؟ من برگشتم به 8.1 ولی دیگه هیچجوره نشد برم رو وین 10 .

خب مگه اینسایدر نیستی؟

windows insider نصب کن هر آپدیتی داد بگیر

البته دیگه قابل ارتقاع نیست اخرین بیلد میگیری

naruto14
2016-10-25, 12:15 PM
خب مگه اینسایدر نیستی؟

windows insider نصب کن هر آپدیتی داد بگیر

البته دیگه قابل ارتقاع نیست اخرین بیلد میگیری

چرا هستم ولی گفتن که کسایی که جدیدا به 8.1 برگردن قادر به دریافت هیچ نسخه ای از 10 نیستن !!

ولی باز جدیدا یه روشی اومده که بعد از اپدیت به هر بیلدی میشه به رد استون اپدیت کرد و همونطور ک گفتم باید به وین 10 اپدیت کرده باشی ، من می خوام از همین 8.1 به 10 برم ... که می خواستم ببینم شاید راهی باشه ولی انگاری نیست .

تشکر فراوان .