PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اجرای دیتا بازی



samadbg
2014-07-01, 09:43 AM
سلام دوستان
اقا من دیتا بایزی از زیپ استخراج میکنم
با فولدر
و فولدر با دیتا
Obb
کپی و تو پوشه ؛
Android/Obb
میریزم اما باز بازی میگه دیتا موجود نی باید دانلود کنه ، کسی هست کمکون کنه ؟
در مراحل کپی و استخراج مشکلی نبوده.
مثلا:
بازی: Boom beach
دیتا:
Android/Obb/com.*****cell.boombeach/فایل دیتا.obb

ولی باز نمیشه بازی کردش
دوستان شما کجا کپی می کنید؟؟

Sent from my C5303 using Tapatalk

Reza.L
2014-07-01, 12:00 PM
سلام
بعضی از بازی ها برای اجرا، نیاز به سینک کردن اکانت گوگل دارن.
این روش رو امتحان کنید انشاءالله که به نتیجه برسید.

samadbg
2014-07-02, 04:23 AM
سلام
بعضی از بازی ها برای اجرا، نیاز به سینک کردن اکانت گوگل دارن.
این روش رو امتحان کنید انشاءالله که به نتیجه برسید.'

sign account google
این منظورته ؟

این که همیشه فعال است همیشه ساین هستم ولی جوریه انگار برنامه نمیتونه دیتا را فراخوانی کنه
نمیدونم مشکل از رم یا موبایل ک دیتا او بی بی نمی خونه

slim_boy_8
2014-07-02, 08:31 PM
'

sign account google
این منظورته ؟

این که همیشه فعال است همیشه ساین هستم ولی جوریه انگار برنامه نمیتونه دیتا را فراخوانی کنه
نمیدونم مشکل از رم یا موبایل ک دیتا او بی بی نمی خونه

شما دیتا رو رو مموری کارت کپی میکنین؟ برای بازی گوشی فقط میتونه از حافظه داخلی استفاده کنه و به هیچ وجه نمیتونه از مموری کارت دیتا رو بخونه

samadbg
2014-07-10, 03:34 AM
داداش فکر کردی اولین گوشیه؟ نمیدونم چی ب چیه؟
اقا مشکل اساسی تر از این حرفاست من همه چیز انجام دادم نشد ک نشد

Sent from my C5303 using Tapatalk

slim_boy_8
2014-07-10, 08:45 PM
داداش فکر کردی اولین گوشیه؟ نمیدونم چی ب چیه؟
اقا مشکل اساسی تر از این حرفاست من همه چیز انجام دادم نشد ک نشد

Sent from my C5303 using Tapatalk

اینو گفتم چون خیلی از افراد همین اشتباه ساده رو میکنن.شما فایل نصبی مخصوص ادرنو رو استفاده میکنین؟از رام رسمی استفاده میکنی؟از برنامه های خود گوشی چیزی پاک کردی؟:riz273:

sepide_as
2014-07-10, 09:38 PM
فایل دیتا رو پاک کن هزچی داره گوشی رو به وای فای وصل کن بزار یه کم از دیتا رو دانلود کنه بعد فایل دیتا که دانلود کردی رو بریز رو همون پوشه

samadbg
2014-07-10, 11:13 PM
اینو گفتم چون خیلی از افراد همین اشتباه ساده رو میکنن.شما فایل نصبی مخصوص ادرنو رو استفاده میکنین؟از رام رسمی استفاده میکنی؟از برنامه های خود گوشی چیزی پاک کردی؟:riz273:

والا دیتا مخصوص واس این بازی عرضه نشده و مشترکه
دوم بله رام رسمیه
سوم اینکه نمیدونم چون گوشی دست دوم گرفتم قبلش نمیدونم خودم تو فکر فلش زدنم ولی میگم شاید مشکل پیش بیاد نزدم و دنبال راه کارم



Sent from my C5303 using Tapatalk

samadbg
2014-07-10, 11:14 PM
فایل دیتا رو پاک کن هزچی داره گوشی رو به وای فای وصل کن بزار یه کم از دیتا رو دانلود کنه بعد فایل دیتا که دانلود کردی رو بریز رو همون پوشه

یه مشکل دیگه دارم اینه فایل دیتا بازی دانلود نمیکنه ارور میده



Sent from my C5303 using Tapatalk

slim_boy_8
2014-07-11, 01:03 AM
والا دیتا مخصوص واس این بازی عرضه نشده و مشترکه
دوم بله رام رسمیه
سوم اینکه نمیدونم چون گوشی دست دوم گرفتم قبلش نمیدونم خودم تو فکر فلش زدنم ولی میگم شاید مشکل پیش بیاد نزدم و دنبال راه کارم



Sent from my C5303 using Tapatalk

قبلا این مشکلو تو رام غیر رسمی دیدم به نظرم اخرین رام رسمی ارائه شده رو با فلش تولز رو گوشی فلش کن هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.

samadbg
2014-07-16, 10:27 PM
باشه حتما

Sent from my C5303 using Tapatalk

samadbg
2014-07-20, 12:59 PM
دوستان با فلش کردن ب رام اصلی چهار و سه اندروید مشکل بر طرف شد ممنون دوستان