PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [Lumia 1320] | تالار اختصاصی گوشی Nokia Lumia 1320



HaMid_GSXR
2014-06-22, 11:10 AM
سلام به همه ی دوستان
در این تاپیک به بحث و تبادل نظر و رفع مشکلات و سوالات راجع به گوشی Lumia 1320 پرداخته میشه
سوالات و مشکلاتتون رو با رعایت قوانین اینجا مطرح کنید ...

http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-lumia-1320.jpg

http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-lumia-1320/gal/gsmarena_001.jpg

http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-lumia-1320/gal/gsmarena_019.jpg


اطلاعات کلي

فرم : ساده


ابعاد : 164.2x85.9x9.8 میلیمتر


وزن : 220 گرم


رنگ : زرد،سفید،مشکی،قرمز



پردازنده

نوع : Qualcomm

مدل : Snapdragon S4 دو هسته ای


سرعت : 1.7 Ghz


مشخصات حافظه

درگاه حافظه : MicroSD (TransFlash)

قابليت ارتقا تا : 64 GB


حافظه داخلی : 8 GB


حافظه RAM : 1 GB


اينترنت و ارتباطات

نسل : 4G

وايرلس : Wi-Fi 802.11 b/g/n


GPRS : دارد


EDGE : دارد


ارسال پیام : SMS, MMS, Email, Push Email, IM


HTML5


چندرسانه ای و سرگرمی

پخش موسيقی : MP3/WMA/WAV/eAAC+

پخش ويدئو : MP4/H.264/H.263/WMV


راديو : FM


ضبط صدا : دارد


صفحه نمايش

نوع : IPS TFT

رزولوشن : 720x1280 پيکسل


تعداد رنگ : 16 میلیون رنگ


اندازه : 6 اينچ


صفحه لمسي : دارد


تراکم پیکسلی : 245 ppi


سيستم عامل

نوع : Windows Phone

نسخه : 8


دوربين

رزولوشن : 5 مگا پیکسل

اندازه تصوير : 2592x1944 پيکسل


تمرکز خودکار : دارد


فلاش : LED


کیفیت فیلمبرداری : 1080p@30fps


دوربین دوم : VGA


برچسب مکانی : دارد


اندازه سنسور 1/4''

اتصال ها

بلوتوث :نسخه 4 با A2DP

GPS : AGPS


USB : Micro USB v2.0


خروجی هدفون : پورت 3.5 میلیمتری


باتری

توان : 3400 mAh

زمان مکالمه : 25 ساعت


زمان آماده به کار : 672 ساعت


زمان پخش موسيقی : 98 ساعت

h_kh_1367
2015-02-01, 02:43 PM
سلام دوستان من گوشی نوکیا 1320 دارم که سیم کارت آن فعال نیست ایا دوستان راه حلی دارند با سپاس

گوشی رو با سیمکارت دیگه یا سیمکارت رو با گوشی دیگه ای تست کنید ، اگه از سالم بودن سیمکارت مطمئن شدید گوشیتون رو به تعمیر کار مطمئن نشون بدید .


:x:x:flower::x:flower::flower:

naruto14
2015-02-02, 10:15 AM
من هم 1320 گرفتم ^^

همچنان در انتظار آپدیت دنیم برای رام عراق ...

اصن فکر نمی کردم صفحه 6 اینچ اینقدر بزرگ باشه

مزایا
صفحه LCD عالی + تاچ در حد المپیک + باطری در حد تیم ملی
مخصوص فیلم دیدن

معایب
دوربین پشت گوشی و جلوی گوشی از کیفیت واقعا پایینی برخوردارند
پردازنده اش با این که MSM8930AB Snapdragon 400 هستش ولی در بعضی بازی ها نشون میده که چطوری در مقابل بازی های آینده سهمی نداره "مثلا بازی brother in arms در بعضی جاها لودینگ گیر می کنه یا بازی برای چند صدم ثانیه گیر می کنه"
بازی های تست شده
brother in arms
nova 3
batman
mass effect
modern combat 4 + 5

امیدوارم دوستان از خریدش لذت ببرند

naruto14
2015-02-05, 04:55 PM
دوستان برنامه ای هست که بتونم project my screen رو از طریق وای فای وصل یا بلوتوث وصل کنم ؟! یا اینکه وسیله ای برای این کار هست ؟

.::EHSAN_GOLpesar::.
2015-02-05, 11:42 PM
من هم 1320 گرفتم ^^

همچنان در انتظار آپدیت دنیم برای رام عراق ...

اصن فکر نمی کردم صفحه 6 اینچ اینقدر بزرگ باشه

مزایا
صفحه LCD عالی + تاچ در حد المپیک + باطری در حد تیم ملی
مخصوص فیلم دیدن

معایب
دوربین پشت گوشی و جلوی گوشی از کیفیت واقعا پایینی برخوردارند
پردازنده اش با این که MSM8930AB Snapdragon 400 هستش ولی در بعضی بازی ها نشون میده که چطوری در مقابل بازی های آینده سهمی نداره "مثلا بازی brother in arms در بعضی جاها لودینگ گیر می کنه یا بازی برای چند صدم ثانیه گیر می کنه"
بازی های تست شده
brother in arms
nova 3
batman
mass effect
modern combat 4 + 5

امیدوارم دوستان از خریدش لذت ببرند
مبارکه دوست عزیز ایشالا چرخش واستون بچرخه..
در مورد دوربین خدمتتون عرض کنم با نصب لومیا کمرا کرک شده میتونین به نهایت قدرت دوربین دست پیدا کنین..
در مورد بازی هم باید بگم بنده هم با بازی برادرا (:دی) مشکل دارم روی 1520 و ایراد از بازیه نه گوشی...



دوستان برنامه ای هست که بتونم project my screen رو از طریق وای فای وصل یا بلوتوث وصل کنم ؟! یا اینکه وسیله ای برای این کار هست ؟
با یه سخت افزار مخصوص که فقط مختص گوشی های دارای میراکست هست..

naruto14
2015-02-06, 01:10 AM
مبارکه دوست عزیز ایشالا چرخش واستون بچرخه..
در مورد دوربین خدمتتون عرض کنم با نصب لومیا کمرا کرک شده میتونین به نهایت قدرت دوربین دست پیدا کنین..
در مورد بازی هم باید بگم بنده هم با بازی برادرا (:دی) مشکل دارم روی 1520 و ایراد از بازیه نه گوشی...

خیلی ممنون

نصب کردم منتها کرک شده نیست از استور گرفتم

که اینطور !!

با یه سخت افزار مخصوص که فقط مختص گوشی های دارای میراکست هست..

Can anyone tell me is lumia 1320 with windows 8.1 can support Miracast...???
I mean the wifi is miracast certified......

|
|
>
I don't think the 1320 has Miracast support. If you go into your setting and Project My Screen is should state that you cannot project over WiFI

یعنی گوشیم نداره چ بد شد.

منبع :
Lumia 1320 miracast - Windows Central Forums (http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-1320/316119-lumia-1320-miracast.html)

naruto14
2015-02-10, 09:32 PM
دوستان بعضی وقتا "گلنس" برعکس میشه یعنی نوشته بالا پایین میشه !!

یه بار ک گوشی رو خاموش و روشن می کنم درست میشه ولی بعدش دوباره همونجوری میشه

راهی نیست براش ؟!

.::EHSAN_GOLpesar::.
2015-02-10, 11:08 PM
دوستان بعضی وقتا "گلنس" برعکس میشه یعنی نوشته بالا پایین میشه !!

یه بار ک گوشی رو خاموش و روشن می کنم درست میشه ولی بعدش دوباره همونجوری میشه

راهی نیست براش ؟!
بالا پایین؟؟؟
روی گلنس بک گراند هم تنظیم کردین؟؟
بکگراند رو از گلنس خود گوشی که تازه آپدیتش اومده ست کردین یا نرم افزار جانبی گلنس بکگراند بتا؟؟
آپدیت دنیم هست دیگه درسته؟؟
خود ساعت و روز شمار وقتی یک دقیقه میگذره اگر گلنس در حال نمایش باشه برای آپدیت شدن یک سطر یا یک پله میره بالا..

naruto14
2015-02-11, 01:09 AM
بالا پایین؟؟؟
روی گلنس بک گراند هم تنظیم کردین؟؟
بکگراند رو از گلنس خود گوشی که تازه آپدیتش اومده ست کردین یا نرم افزار جانبی گلنس بکگراند بتا؟؟
آپدیت دنیم هست دیگه درسته؟؟
خود ساعت و روز شمار وقتی یک دقیقه میگذره اگر گلنس در حال نمایش باشه برای آپدیت شدن یک سطر یا یک پله میره بالا..

نمی دونم منظورمو رسوندم یا نه

یعنی اگه گوشی رو برعکس بگیری می تونی ساعت و بخونی "الان گوشی دیگه ای دستم نیست فردا ازش عکس می زارم" اسکرین شات نمیشه گرفت.

آپدیت ساین هست هنوز دنیم نیومده ^^)

تنظیماتشو هم انجام دادم ...

hbs7
2015-03-21, 01:13 PM
دوستان کسی پروداکت کد رام ایران که به تازگی در لیست مایکرو قرار گرفته و دنیم هم دریافت کردرو برای 1320 داره لطف کنه

majid-n
2015-05-31, 04:12 PM
سلام به دوستان آقا یک سوال دارم میشه جواب بدین
سوال اینه که من اگه یه کوشی بکیرم ویندوز فون باشه
8.1
میشه نرم افطار های کامپیوتر رو روش نصب کرد؟

Autumn1994
2015-05-31, 04:16 PM
سلام به دوستان آقا یک سوال دارم میشه جواب بدین
سوال اینه که من اگه یه کوشی بکیرم ویندوز فون باشه
8.1
میشه نرم افطار های کامپیوتر رو روش نصب کرد؟


خیر دوست عزیز نمیشه

اگه علاقه مند به نصب نرم افزار کامپیوتر روی تبلت هستید میتونید از تبلت های هیبریدی استفاده کنید

مثل سری تبلت های Surface

dfsa
2015-09-17, 08:36 PM
دوستان عزیز قصد خرید۱۳۲۰ دارم،اول بخاطر اعتمادی که از قدیم به نوکیا داشتم دوم صفحه نمایشش و باتری سوم کیفیت ساختش.اما چنتا از دوستانی که ۱۳۲۰ داشتند میگن مایکروسافت۶۴۰ بگیر هم جدیدتره هم دوربین بهتر و...
البته دوربین اولویت من نیست.اما کیفیت ساخت خیلی برام مهمه و ساپورت نرم افزاری هم.حالا شما که خودتون۱۳۲۰ دارید توصیه به ۶۴۰ مایکروسافت میکنید یا ۱۳۲۰؟(۶۴۰ چند مورد دیدم ایراد صفحه نمایش داشته اما در ۱۳۲۰ با اینکه مدت بیشتری در بازار هست نشنیدم تابحال.)
من الان شک و تردید بین دو ویندوز فون دارم ترجیح دادم بجای بخش مشاوره و...بیام مستقیما از خود دوستان ویندوز فون دار بپرسم.

Sent from my K00E using Tapatalk

naruto14
2015-09-17, 11:34 PM
دوستان عزیز قصد خرید۱۳۲۰ دارم،اول بخاطر اعتمادی که از قدیم به نوکیا داشتم دوم صفحه نمایشش و باتری سوم کیفیت ساختش.اما چنتا از دوستانی که ۱۳۲۰ داشتند میگن مایکروسافت۶۴۰ بگیر هم جدیدتره هم دوربین بهتر و...
البته دوربین اولویت من نیست.اما کیفیت ساخت خیلی برام مهمه و ساپورت نرم افزاری هم.حالا شما که خودتون۱۳۲۰ دارید توصیه به ۶۴۰ مایکروسافت میکنید یا ۱۳۲۰؟(۶۴۰ چند مورد دیدم ایراد صفحه نمایش داشته اما در ۱۳۲۰ با اینکه مدت بیشتری در بازار هست نشنیدم تابحال.)
من الان شک و تردید بین دو ویندوز فون دارم ترجیح دادم بجای بخش مشاوره و...بیام مستقیما از خود دوستان ویندوز فون دار بپرسم.

Sent from my K00E using Tapatalk

خب برای مشاوره باید تو همون بخش مشاوره پست می دادید ولی اینجا هم میشه جواب داد ^^

صفحه نمایش متوسط ولی در مقایسه با صفحه نمایش گوشی های مایکروسافت باید بگم صفحه های نوکیا خیلی عالی عمل کرده .

باتری : یکی از قوی ترین باتری هایی که دیدم روی همین 1320 قرار داده شده خودم کلی باهاش فیلم میدیدم خیلی دووم میاره .

جنس بدنه بازم نوکیا از مایکروسافت برتره و بنظر من 1320 بهتره " اینو میگم چون با گوشی 540 کار کردم و خودم 430 دارم واقعا کیفیت بدنه خیلی خیلی پایینه "

خب 640 و 640 ایکس ال داریم حالا شما کدومش رو در نظر داری نمی دونم ^^ پردازنده 640 و 640 ایکس ال از پردازنده لومیا 1320 جدیدتره ولی زیاد تفاوتی نداره " خودم از هر دوی این پردازنده ها استفاده کردم و هیچ تفاوتی ندیدم "
دوربین 640 کمتر یا ضعیف تر از 640 ایکس ال هستس و دوربین لومیا 1320 از هر دو ضعیف تره ولی نمیشه گفت کیفیتش بده با اینکه فقط 5 مگاپیکسل هستش خودم خیلی باهاش عکس گرفتم و کیفیت خوبی داره میشه گفت بهتر از 8 مگاپیکسل جدید که مایکروسافت استفاده می کنه ، کیفیت فیلمبرداری باهاش 1080p هستش .

لازم به ذکر است که لومیا 1320 موقه بازی کردن گرم می شود ، شما هم اگه تونستی از کسانی که 640 دارن بپرسید که ایا گرم میشه یا خیر .

اگه شما با گرم شدن مشکل نداری و یا اهل بازی کردن با گوشی نیستی من 1320 رو پیشنهاد می کنم .

dfsa
2015-09-17, 11:42 PM
والا توی یک بخش مشاوره پرسیدم.جواب دادند در حد مختصر چون خودشان ویندوزفون نداشتند و گفتند برای مشاوره تخصصی از بچه هایی بپرس که ویندوزفون دارند.در تردید بین ۱۳۲۰ و ۶۴۰ ایکس ال بودم که با لطفی که شما کردی و جواب مفصلی که دادید احتمال زیاد همون۱۳۲۰ میگیرم.ممنون

Sent from my K00E using Tapatalk

h_kh_1367
2015-09-18, 07:46 PM
مشاوره و راهنمایی برای خرید گوشی با سیستم عامل ویـنـدوزفـون (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=235459)

دوست عزیز ، لومیا 640 ایکس ال - نسخه دو سیمکارت و نسل چهار داره که 1320 نداره . ضمنا لومیا 640 ایکس ال هم دوربین بهتری داره هم پردازنده بهتری ، ضمنا به واسطه جدید تر بودن پشتیبانی بهتری ازش میشه .

منظور اینه که لومیا 640 ایکس ال نسل چهار (lte) پیشنهاد میشه .


سوال و مطلب دیگه ای بود هم لطفا و تاپیک بالا پرسیده بشه .


:x:x:flower::x:flower::flower:

yavar.k
2015-12-28, 11:47 AM
سلام دوستان میخواستم بدونم کسی لومیا 1320 رم ایتالیا خودشو به ویندوز 10 آپدیت کرده؟
اگه آره مشکلی پیش اومده براش یا نه؟

Autumn1994
2015-12-29, 09:03 AM
سلام دوستان میخواستم بدونم کسی لومیا 1320 رم ایتالیا خودشو به ویندوز 10 آپدیت کرده؟
اگه آره مشکلی پیش اومده براش یا نه؟

فعلا آپدیت رسمی ویندوز 10 برای هیچ گوشی نیومده
واگر منظور شما آپدیت به پیش نمایش 10 هستش پیشنهاد نمیشه
کمتر از یک ماه صبر کنید آپدیت رسمی بیاد

negativen
2016-01-16, 12:14 AM
من حدود 2 ساله 1320 دارم از همون روزای اول باطری دیر شارژ میشد( نزدیک 4 ساعت) ولی خوب شارژ نگه میداره همون اوایل شارژر خراب شد و یه شارژر دیگه گرفتم(شارژر اصلی گیر نیاوردم) ولی باز همین مشکل وجود داره به نظرتون باطری عوض کنم؟ یا باید یه شارژر مناسب تهیه کنم؟( چه شارژری؟)

Autumn1994
2016-01-17, 12:32 AM
من حدود 2 ساله 1320 دارم از همون روزای اول باطری دیر شارژ میشد( نزدیک 4 ساعت) ولی خوب شارژ نگه میداره همون اوایل شارژر خراب شد و یه شارژر دیگه گرفتم(شارژر اصلی گیر نیاوردم) ولی باز همین مشکل وجود داره به نظرتون باطری عوض کنم؟ یا باید یه شارژر مناسب تهیه کنم؟( چه شارژری؟)





به نمایندگی های نوکیا برید و حتما از شارژر خود نوکیا استفاده کنید تا هم مشکل دیر شارژ شدن نداشته باشید هم به گوشی آسیب نرسه

اگه از تهران هستید بازار موبایل نمایندگی نوکیا داره البته داره جمع میشه ولی میشه لوازم جانبی ازش پیدا کرد

اخیرا هم شرکت" سریر " به طور مستقیم گارانتی گوشی های لومیا نوکیا رو به عهده گرفته شاید بدردتون بخوره

شرکت گارانتی و خدمات پس از فروش سریر سرویس (http://www.sarirservice.com/)

میتونید تماس بگیرید و از داشتن لوازم جانبی مطمئن شید

mokhtar78
2016-01-20, 12:03 PM
سلام دوستان میخواستم بدونم کسی لومیا 1320 رم ایتالیا خودشو به ویندوز 10 آپدیت کرده؟
اگه آره مشکلی پیش اومده براش یا نه؟
باسلام باید عرض کنم که با توجه به اینکه نسخه ویندوز 10 موبایل هنوز بصورت نهایی عرضه نشده درصورت نصب حتما با مشکلاتی مواجه میشید.به همین دلیل پیشنهاد میکنم اینکارو انجام ندین چون اگه بخوای به حالت اول برگردی باید به ویندوز8.1 دانگرید کنی که دردسر داره.من اینکارو کردم و حسابی پشیمون شدم .

golbaano
2016-01-20, 12:23 PM
از شارژر های جی ای ایییییییییییییییییییییییی یییییکس استفاده کنید خعلی خوبن.میزنی به برق میپوکه:die:

h_kh_1367
2016-01-20, 10:35 PM
از شارژر های جی ای ایییییییییییییییییییییییی یییییکس استفاده کنید خعلی خوبن.میزنی به برق میپوکه:die:

استفاده از شارژری به غیر از شارژر اصلی همراه خود گوشی های لومیا به هیچ وجه توصیه نمیشه !!


:x:x:flower::x:flower::flower:

ali462
2019-01-25, 10:15 AM
با سلام من میخاستم گوشیمو به اندروید تبدیل کنم راهی هست.لومیا 1320 من قبلن htc hd2داشتم به اندرویدمراهنمایی کنید4.3 تبدیلش کردم حالا میخام بازم این کارو انجام بدم.م

h_kh_1367
2019-02-03, 04:22 PM
با سلام من میخاستم گوشیمو به اندروید تبدیل کنم راهی هست.لومیا 1320 من قبلن htc hd2داشتم به اندرویدمراهنمایی کنید4.3 تبدیلش کردم حالا میخام بازم این کارو انجام بدم.م

سلام
این امکان وجود نداره


:x:x:flower::x:flower::flower: