PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه منوی کوشی را فارسی کنیم؟؟؟



RAVAZ011
2014-05-05, 11:14 AM
سلام دوستان گلم

من به تازکی htc 8s گرفتم و از اونجایی که تازه کار با ویندوز فونو دارم تجربه میکنم نمیتونم با منو انکلیسیش کنار بیام

میتونید شما راهنماییم کنید که به چه طریق میشه منوی و تنظیمات کوشی رو فارسی کنم ؟

ممنون میشم سریع و کامل بهم توضیح بدید؟؟؟

h_kh_1367
2014-05-05, 11:28 AM
سلام دوستان گلم

من به تازکی htc 8s گرفتم و از اونجایی که تازه کار با ویندوز فونو دارم تجربه میکنم نمیتونم با منو انکلیسیش کنار بیام

میتونید شما راهنماییم کنید که به چه طریق میشه منوی و تنظیمات کوشی رو فارسی کنم ؟

ممنون میشم سریع و کامل بهم توضیح بدید؟؟؟

ویندوزفون 8 از مسیر :


settings > language + region


http://www.7tutorials.com/files/img/********_country/country_1.png

phone language : بزارید روی " فارسی "

cuontry/region : حتما روی united states بمونه


(نکته : برای اینکه مشکلی تو دانلود و خرید نرم افزار ها از استور نداشته باشید تو اکانت مایکروسافت هم منطقه رو روی united states تنظیم کنید )


http://www.7tutorials.com/files/img/********_country/country_2.png

regional format : بزارید روی " فارسی "

بعد restart phone رو بزنید .


http://www.7tutorials.com/files/img/********_country/country_4.png


HTC Devices (http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=1175)


آموزش های عمومی ویندوزفون 8 (http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=1245)


:x:x:flower::x:flower::flower:

RAVAZ011
2014-05-05, 12:26 PM
دوست کلم رام کوشی من خاورمیانه نیست برای همین فارسی نداره

میشه نصب رام تو کوشیهای htc 8s رئو هم بهم بگید

شرمنده داداش کلم

h_kh_1367
2014-05-05, 01:33 PM
دوست کلم رام کوشی من خاورمیانه نیست برای همین فارسی نداره

میشه نصب رام تو کوشیهای htc 8s رئو هم بهم بگید

شرمنده داداش کلم


SUPPORT FOR YOUR ‎WINDOWS PHONE 8S BY HTC‎ (http://www.htc.com/uk/support/windows-phone-8s-by-htc/)

رام های رسمی HTC 8S (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=196600)

[آموزش][WP8] آموزش نصب رام اورجینال گوشی های HTC (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=227687&p=1886635#post1886635)


:x:x:flower::x:flower::flower:

dark_boy99
2014-05-05, 01:36 PM
درود دوست عزیزم




[*=center]فایل rom.zip رو در پی سی باز میکنید و فایل boot.img رو استخراج میکنید

[*=center]گوشی رو به بوتلودر سپس به fastboot ببرید

[*=center]گوشی را به پی سی وصل میکنید و با کمک CMD ویندوز فایل boot.img را فلش میکنید

[*=center]نحوه فلش کردن به این صورت است که فایل boot.img را به پوشه adb انتقال بدید و دستور زیر را تایپ کنید:




cd c:\adb

fastboot flash boot boot.img

و بعد از دیدن پیغام OK دستور زیر را تایپ کنید :

fastboot erase cache

fastboot reboot

بعد از اینتر زدن گوشی ریستارت میشه
و رام بالا میاید و میتونید از رام استفاده کنید
لینک منبع (http://forum.greenroid.com/f1456/%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%81%D9%84%D8%B4-%D8%B2%D8%AF%D9%86-boot-img-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-htc-3607/)

h_kh_1367
2014-05-05, 01:49 PM
درود دوست عزیزم




[*=center]فایل rom.zip رو در پی سی باز میکنید و فایل boot.img رو استخراج میکنید

[*=center]گوشی رو به بوتلودر سپس به fastboot ببرید

[*=center]گوشی را به پی سی وصل میکنید و با کمک CMD ویندوز فایل boot.img را فلش میکنید

[*=center]نحوه فلش کردن به این صورت است که فایل boot.img را به پوشه adb انتقال بدید و دستور زیر را تایپ کنید:




cd c:\adb

fastboot flash boot boot.img

و بعد از دیدن پیغام OK دستور زیر را تایپ کنید :

fastboot erase cache

fastboot reboot

بعد از اینتر زدن گوشی ریستارت میشه
و رام بالا میاید و میتونید از رام استفاده کنید
لینک منبع (http://forum.greenroid.com/f1456/%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%81%D9%84%D8%B4-%D8%B2%D8%AF%D9%86-boot-img-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-htc-3607/)



دوست عزیز اینجا بخش ویندوزفون هست ، فکر کنم روش شما برای گوشی های با سیستم عامل اندروید کاربرد داشته باشه نه ویندوزفون !!


:x:x:flower::x:flower::flower:

dark_boy99
2014-05-05, 01:56 PM
درود دوست عزیزم
با تشکر از اطلاع رسانی شما

.::EHSAN_GOLpesar::.
2014-05-05, 07:41 PM
دوست کلم رام کوشی من خاورمیانه نیست برای همین فارسی نداره

میشه نصب رام تو کوشیهای htc 8s رئو هم بهم بگید

شرمنده داداش کلم
دوست من گوشی های لومیا رام های کاملتری دارن و اکثر زبان ها توشون هست اما اچ تی سی رو میتونین دانلود کنین هر رامی که داشته باشین و نیازی به تعوبض رام نیست
تو همون قسمت phone lang شما گزینه ی add lang رو انتخاب كنين زبان فارسی رو جست و جو و انتخاب کنین..خودش دانلود میکنه و شما میتونین اون زبان رو روی گوشی فعال کنین که توصیه نمیشه چون گیج کنندس..:دی

Soroush
2015-01-23, 07:30 PM
دوست من گوشی های لومیا رام های کاملتری دارن و اکثر زبان ها توشون هست اما اچ تی سی رو میتونین دانلود کنین هر رامی که داشته باشین و نیازی به تعوبض رام نیست
تو همون قسمت phone lang شما گزینه ی add lang رو انتخاب كنين زبان فارسی رو جست و جو و انتخاب کنین..خودش دانلود میکنه و شما میتونین اون زبان رو روی گوشی فعال کنین که توصیه نمیشه چون گیج کنندس..:دی

این امکان در ویندوز 8.1 اضافه شده در 8 وجود نداره

.::EHSAN_GOLpesar::.
2015-01-30, 06:43 PM
این امکان در ویندوز 8.1 اضافه شده در 8 وجود نداره



سروش جان من دیروز یه لومیا ۵۲۰خریدم واسه یکی از آشناها رامش ۸بلک بود و واسش زبان فارسی رو از طریق گوشی دانلود کردم..

پس میشه..

چون خودم رو ۸ایکس هم تست کرده بودم قبلا اما بازم رو گوشیه دیگه هم تست کردم که اطمینان پیدا کنم..

aks-sara
2015-05-17, 07:04 AM
سروش جان من دیروز یه لومیا ۵۲۰خریدم واسه یکی از آشناها رامش ۸بلک بود و واسش زبان فارسی رو از طریق گوشی دانلود کردم..

پس میشه..

چون خودم رو ۸ایکس هم تست کرده بودم قبلا اما بازم رو گوشیه دیگه هم تست کردم که اطمینان پیدا کنم..
من 8s دارم چون با دپلور شدن 8.1 آپدیت کردمش فارسی رو نمیاره ( تو لیست زیان ها نیست)

Kami Look
2015-05-17, 09:46 AM
سلام
گوشی 8s در صورتی فارسی میشه که رامش مال خاورمیانه باشه > 707