PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی برای روت کردن گوشی Xperia SL (به همراه توضیحات کامل )



arashmgs
2014-04-06, 05:33 PM
سلام
من یه سری کارها انجام دادم و اینجا میگم که شما بتونید راهنمایی کنید بنده رو

مشخصات گوشی من :

اندروید 4.1.2
بیلد نامبر b2b196


.....
بنده برنامه ی فلش تولز رو دانلود کردن 9.15 رو گرفتم - 9.14 و 9.13 رو هم قبلش تست کرده بودم
درایورهای گوشی رو هم از قسمت درایور فلش تولز نصب کردم
اما بعد از نصب گوشی با کابل به کامپیوتر (usb debug روشن هستش ) ارور میده can not identify your device و یه پنجره باز میشه که میشه مدل گوشی رو انتخاب کرد اما توی اون پنجره SL (یعنی همون LT26ii ) وجود نداره و توی همین مرحله گیر میکنم و نمیتونم مرحله اول رو برای روت کردن انجام بدم
درایورها به درستی نصب هستش و توی device manager کاملا شناخته شده توسط کامپیوتر
ممنون میشم راهنمایی کنید دو سه روزی حسابی منو درگیر کرده
سپاس

arashmgs
2014-04-07, 03:18 PM
کسی نیست راهنمایی کنه ؟! :4:

C Y R E S
2014-04-07, 03:38 PM
با فلش تول به این روش قابل روت نیست
البته من این گوشی رو 1سال پیش داشتم و اون زمان قابل انجام نبود
از این تاپیک ها استفاده کنید
روت آسان و بدون دردسر با VROOT (به همراه آموزش استفاده از برنامه) (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=221970)
Kingo Root - روت دستگاه های اندروید (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=219279)
اگر انجام نشد ممکنه نیاز به فلش کرنل یا باز کردن بوت داشته باشید

arashmgs
2014-04-07, 04:54 PM
با فلش تول به این روش قابل روت نیست
البته من این گوشی رو 1سال پیش داشتم و اون زمان قابل انجام نبود
از این تاپیک ها استفاده کنید
روت آسان و بدون دردسر با VROOT (به همراه آموزش استفاده از برنامه) (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=221970)
Kingo Root - روت دستگاه های اندروید (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=219279)
اگر انجام نشد ممکنه نیاز به فلش کرنل یا باز کردن بوت داشته باشید
با این دو روش قبلا تست کردم جواب نداده بود
میخواستم با نرم افزار فلش تول کرنل رو فلش کنم به 211 بعد روت کنم و بعد دوباره کرنل رو برگردونم به حالت قبلی
اما موقع همون کرنل این داستان که تو پست اول گفتم پیش میاد دوست عزیز

C Y R E S
2014-04-07, 05:33 PM
الان کرنل دیگه میتونید فلش کنید؟
درایورهای ADB دستگاهتون نصبه؟
گوشی رو روی فست بوت وصل میکنید سیستم عکس العملی نشون میده؟
ویندوزتون چیه؟

arashmgs
2014-04-08, 10:07 AM
الان کرنل دیگه میتونید فلش کنید؟
درایورهای ADB دستگاهتون نصبه؟
گوشی رو روی فست بوت وصل میکنید سیستم عکس العملی نشون میده؟
ویندوزتون چیه؟
درایورها ش نصب هستش
چون تو آموزش ها گفته شده بود از فلش مود برم میخواستم همین رو تست کنم ، فست بود رو تست نکردم
ولی در کل به فلش توولز که نصب میشه همون اروری رو میده که تو پست اول توضیح دادم دوست عزیز