PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ریست شدن گوشی در Root Explorer



sonic_sp
2014-04-01, 05:13 PM
سلام به همه ! من یه مشکلی دارم خواستم ببینم دلیلش چیه و شماها هم این مشکل رو دارین ؟؟
من نرم افزار root Explore رو نصب کردم اما هر وقت میخوام توی فایل های سیستمی تغییر بدم یعنی مثلا یه چیزو پاک کنم یا replace کنم یا دسترسی هاشو تغییر بدم همون لحظه یا دو سه ثانیه بعد از اعمال تغییر گوشی ریست میشه ... روت شده هست گوشیم به root explorer هم اجازه روت رو دادم ! نمیدونم چرا اینشکلی میشه ... شما هم میدونین ؟؟ ربطی به باگ داره >؟؟ من همون آندروید 4.1 که روش بود رو دارم الان

میخوام نرم افزار اسکرین شات رو دسترسی هاشو سیستمی کنم که خود به خود بسته نشه !! شما راهی بلدین ؟؟ خیلی نرم افزار تست کردم همه ب درد نخور . فقط این وسط Ultimate screnshot خوبه که اونم هر 10 مین بسته میشه خود به خود ! راهی میشناسین ؟؟ یا حداقل نرم افزاری که این مشکلو نداشته باشه ! اخه اسکرین شات خود گوشی اگه زیاد باهاش بگیری قاطی میکنه و روی saving میمونه روی اون نمیشه حساب کرد .. من زیاد اسکرین شات لازمم میشه

.::EHSAN_GOLpesar::.
2014-04-01, 06:52 PM
سلام به همه ! من یه مشکلی دارم خواستم ببینم دلیلش چیه و شماها هم این مشکل رو دارین ؟؟
من نرم افزار root Explore رو نصب کردم اما هر وقت میخوام توی فایل های سیستمی تغییر بدم یعنی مثلا یه چیزو پاک کنم یا replace کنم یا دسترسی هاشو تغییر بدم همون لحظه یا دو سه ثانیه بعد از اعمال تغییر گوشی ریست میشه ... روت شده هست گوشیم به root explorer هم اجازه روت رو دادم ! نمیدونم چرا اینشکلی میشه ... شما هم میدونین ؟؟ ربطی به باگ داره >؟؟ من همون آندروید 4.1 که روش بود رو دارم الان

میخوام نرم افزار اسکرین شات رو دسترسی هاشو سیستمی کنم که خود به خود بسته نشه !! شما راهی بلدین ؟؟ خیلی نرم افزار تست کردم همه ب درد نخور . فقط این وسط Ultimate screnshot خوبه که اونم هر 10 مین بسته میشه خود به خود ! راهی میشناسین ؟؟ یا حداقل نرم افزاری که این مشکلو نداشته باشه ! اخه اسکرین شات خود گوشی اگه زیاد باهاش بگیری قاطی میکنه و روی saving میمونه روی اون نمیشه حساب کرد .. من زیاد اسکرین شات لازمم میشه
دوست عزیز نباید قاطی کنه..
شما گوشی رو آپدیت کنین از طریق خود گوشی ایشالا که مشکل اسکرین شات برطرف میشه..

sonic_sp
2014-04-01, 08:42 PM
دوست عزیز نباید قاطی کنه..
شما گوشی رو آپدیت کنین از طریق خود گوشی ایشالا که مشکل اسکرین شات برطرف میشه..

خب اخه اگه آپدیت کنم میشه 4.3 !! که اون وقت پر از باگه و تازه روت هم نداره :( !!! پس مشکل از خود فریمور هستش ؟؟ در مورد ریست شدن چی ؟