PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم آنتن دهی HTC 8S



Kami Look
2014-03-01, 12:48 AM
سلام دوستان
من یکی دو روز پیش یه گوشی 8S گرفتم و برای نصب برنامه و ... هیچ مشکلی نداره چون آپدیت و به قولی آنلاک اینا کردم،فقط وقتی سیم کارت میزاری روش(مثل ایرانسل یا همراه اول)،اُپراتور رو میشناسه ولی آنتن نمیاره اصلاً،مثلاً توی Network ـش سرچ میزنی،اپراتورها رو پیدا میکنه،ولی وقتی انتخاب میکنی کاری نمیکنه اصلاً،فقط تماس های اضطراری رو میشه انجام داد...
حالا اومدم یه منطقه دیگه که مخابراتش فرق داره راحت آنتن میده...
میشه کمکم کنید که کاملاً مشکلم حل شه؟

.::EHSAN_GOLpesar::.
2014-03-01, 11:16 AM
سلام دوستان
من یکی دو روز پیش یه گوشی 8S گرفتم و برای نصب برنامه و ... هیچ مشکلی نداره چون آپدیت و به قولی آنلاک اینا کردم،فقط وقتی سیم کارت میزاری روش(مثل ایرانسل یا همراه اول)،اُپراتور رو میشناسه ولی آنتن نمیاره اصلاً،مثلاً توی Network ـش سرچ میزنی،اپراتورها رو پیدا میکنه،ولی وقتی انتخاب میکنی کاری نمیکنه اصلاً،فقط تماس های اضطراری رو میشه انجام داد...
حالا اومدم یه منطقه دیگه که مخابراتش فرق داره راحت آنتن میده...
میشه کمکم کنید که کاملاً مشکلم حل شه؟

مشکل عجیبی دارین
انتخاب نتوورک رو حالت اتوماتیکه؟
سیمکارت رو میشه دربیارین دوباره جا بزنین و دوباره تست کنین..
راستی اولین بار که یه سیمکارتی رو میندازین کمی طول میکشه تا آنتن بیاد منم روز اول که گوشی رو گرفتم آنتن نیومد و چند بار خاموش روشن و سیم کارت درآوردن و جا زدن حل شد..اما اینکه تو یه منطقه آنتن بده یه جا نده چیز عجیبیه..

Kami Look
2014-03-02, 02:36 AM
مشکل حل شد:400:
البته با کمک یکی از دوستان متخصص رام روسیه رو گذاشتن رو گوشی و بعد از یه رفرش شبکه (از یه منطقه به منطقه دیگه) کاملاً درست شد.