PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی یک رام فوق العاده بر پایه سنس 5 و مشکل اساسی در فرمت شدن حافظه گوشی



Yar_66
2013-11-29, 11:59 AM
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران این بخش
من این رامو ریختم و نصب کردم
[ROM] MaximusHD 10.0.0 | JB 4.2.2 | Sense 5.0 | Fast&Stable | OTA Updates | 4.06.401.1 | Online - xda-developers (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2445392)
یک رام (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%B1%D8%A7%D9%85) فوق العاده عالی و بدون باگ بر پایه رام رسمی 4.2.2 و سنس 5
گوشی اس آف و سوپرساید شده و برای نصب این رام (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%B1%D8%A7%D9%85) هم الزامی بود
همه چی خوب بود ک من تصمیم ب فروش گوشی گرفتم و رفتم تو ریکاوری (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C) و از سر ندونستن مموری گوشی رو format wipe (http://wiki.*********.ir/index.php/Wipe) data کردم
حالا نگید با این کار رام (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%B1%D8%A7%D9%85) گوشی هم حذف میشه
خلاصه رفتم تو ریکاوری (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C) TWR که برای این رام (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%B1%D8%A7%D9%85) کلا اختصاصی این ورزن 2.6.1.0 ادیت شده و تو فایل فریموری که باید فلش زده بشه قرار داده شده گزینه unmont وجود نداره و کامپیوتر حافظه گوشی رو نمیشناسه
اون دوستمم سرباز شده بهش دسترسی ندارم
خلاصه گفتم بزار آخرین ورژن ریکاوری (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C) TWR رو نصب کنم ، با فلش مجددش دیدم گزینه آنمونت در بخش مونت اضافه شده و در عین خوشحالی حافظه گوشی بالا اومد تو سیستم اما در کمال تعجب حافظه گوشی شده 48 مگابایت
تو سرچ گوگل (http://wiki.*********.ir/index.php/%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84) زدم htc one s 48 mb تو xda چندتا تاپیک اومد و اونجا ذکر شده بود از اول فریمور فلش زده بشه ، اینکارو کردم و حافظظه برگشت به همون 12 گیگ اما دوباره تو ریکاوری (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C) آن مونت وجود نداره ک کامپیوتر گوشیو بشناسه تا رامو فلش بزنم
هرچی ریکاوری (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C) نصب میکنم جز اونیکه تو فایل فریمور هست حافظه گوشیو بالا میاره اما کلا 48 مگابایته
تو xda هم نتونستم یوزر بسازم و زبانم قوی نیست سوال کنم ، اگر از مدیران زحمت بکشن راهنمائیم کنن ممنون میشم
تا اونجا ک فهمیدم چون hboot آپدیت شده به 2.16 و فریمور آپدیت شده 4.2.2 امکان بازگشت دیگه نیست واسه نصب رام (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%B1%D8%A7%D9%85) رسمی
کمکم کنید :(

™Moh$en
2013-11-29, 12:18 PM
ریپک کن ریکاوری ها رو ببین چی میشه؟




نرم افزار One x One Click (http://d-h.st/biX) رو دانلود کنید


نسخه ای که تو رام هست
رو در پوشه kernel قرار دهید



آخرین نسخه ی تیم وین رو دانلود و در پوشه kernel قرار دهید

نرم افزار one click رو اجرا کنید

از سمت چپ kernel repacker رو انتخاب کنید

pc رو انتخاب کنید

در قسمت kernel فایل ریکاوری رو انتخاب کنید

و در قسمت ramdisk اخرین نسخه ای که دانلود کردید انتخاب کنید

بر روی perform action کلیک کنید

حالا ریکاوری جدید اماده است و می تونید نصب کنید

:au:

Yar_66
2013-11-29, 03:12 PM
ریپیک کردن یعنی چی؟ یعنی همین روشی که شما توضیح دادی؟
من هر ریکاوری ریختم حافظه مونت شد ولی 48 مگابایت نشون میده و فضا ندارم رام بریزم فلش کنم :(

™Moh$en
2013-11-29, 03:43 PM
ریپیک کردن یعنی چی؟ یعنی همین روشی که شما توضیح دادی؟
من هر ریکاوری ریختم حافظه مونت شد ولی 48 مگابایت نشون میده و فضا ندارم رام بریزم فلش کنم :(

آره همینیه که توضیح دادم
با این کار مشکل تاچ تیم وین با اچ بوتای ناسازگار حل میشه
تست بزن شاید واسه این قضیه هم جواب بده ;)

Yar_66
2013-11-29, 08:48 PM
داداش انجام دادم اما متاسفانه بازم مموری 48 مگابایت میشه

Yar_66
2013-11-30, 12:47 AM
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2467580

فکر کنم تو این تاپیک مثل من شده گوشیه طرف میشه ی چک کنید ببینید چه راهکاری بهش پیشنهاد دادن

mahdi6992
2014-03-02, 06:02 PM
سلام واسه گوشیت هیچ مشکلی پیش نیموده فقط شما باید firmware رام قابلی فلش کنی تا حافظه فرمت شه و به حالت اصلی برگرده
اگه هم از همون کاستوم رام خواستی استفاده کنی و بریزی روی گوشیت
اول باید نرم افزار adb و fastboot داشته باشی کم حجمه اگه خواستی برات ایمیل می کنم

1- پوشه که داخلش این دو نرم افزار هست باز می کنی
2- داخل پوشه shift نگه میداری کلیک راست میکنی گزینه open command wondows رو انتخاب می کنی cmd باز میشه
3- رام مکسیموس داخل همون پوشه یه پوشه باز می کنید به نام new و داخل اون کپی می کنید
4- گوشی روی ریکاوری بوت می کنید صبر می کنید تا کامپیوتر گوشی رو کامل بشناسه
5- ذستور زیر رو تویه cmd تایپ کنید
adb push new /sdcard
یادتون باشه باید به حرف کوچک تایپ کنید
شروع میکنه به ریختن رام داخله حافظه گوشیتون بعد رام نصب کنید

باز اگه مشکل داشتید بگید بیشتر راهنمایتون کنم