PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Xperia ZR Club - کلوپ اختصاصی اکسپریا ZR



M@TR!X
2013-11-05, 09:36 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

کلوپ اختصاصی Xperia ZR (http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z_ultra-5540.php)

سوالات و مشکلات خود را درمورد Xperia ZR در این تایپیک مطرح و تا حد امکان از ایجاد تایپیک های متعدد خودداری کنید تا سریع تر به جواب برسید

http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/sony/sony-xperia-zr-1.jpg

موفق باشید

:flower:

arash_463
2013-11-25, 12:57 PM
سلام
دوستان من یه گوشی ZR خریدم و وقتی به اینترنت وصل شدم پیغام اپدیت داد
حالا یه سوال دارم میخواستم رام اصلی رو بک آپ بگیرم و بعدش این رام جدید رو نصب کنم
میخواستم اگه میشه یه کرنل ( یا ریکاوری ) خوب معرفی کنید و اموزش نصبش هم بهم بگید
بوت لودرم هم بسته س
گوشیمم روت نیست
ورژن الان گوشیمم FW: 10.1.1.A.1.310
یه سوال دیگه هم دارم بدون نصب ریکاروی یا کرنل میشم از کل رام بک آپ گرفت ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
:welove::specool:

M@TR!X
2013-11-25, 03:39 PM
سلام
دوستان من یه گوشی ZR خریدم و وقتی به اینترنت وصل شدم پیغام اپدیت داد
حالا یه سوال دارم میخواستم رام اصلی رو بک آپ بگیرم و بعدش این رام جدید رو نصب کنم
میخواستم اگه میشه یه کرنل ( یا ریکاوری ) خوب معرفی کنید و اموزش نصبش هم بهم بگید
بوت لودرم هم بسته س
گوشیمم روت نیست
ورژن الان گوشیمم FW: 10.1.1.A.1.310
یه سوال دیگه هم دارم بدون نصب ریکاروی یا کرنل میشم از کل رام بک آپ گرفت ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
:welove::specool:

سلام دوست عزیز
با برنامه Titanum Backup میشه از رام بکآپ گرفت که البته به روت و Busybox نیاز داره

[ریکاوری] [CWM] - منوی ریکاوری CWM 6.0.2.8 برای بوتلودر باز و بسته (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=219699)

arash_463
2013-11-26, 10:31 AM
سلام
من با گوشیم فایل آپدیت 10.3.1.A.2.67 رو دانلود کردم (200 مگ بود) بعد که نصبش کردم
گوشی خاموش شد و یه صفحه اومد و یه نوار داشت که تقریبا یک پنجمش پر شد و یه دفعه گوشی خاموش شد و وقتی روشن شد یه پیغام داد که نمیتونه نصب کنه
میخواستم ببینم مشکل از چیه که اپدیت نکرده
ممنون میشم راهنمایی کنید

M@TR!X
2013-11-26, 02:15 PM
سلام
من با گوشیم فایل آپدیت 10.3.1.A.2.67 رو دانلود کردم (200 مگ بود) بعد که نصبش کردم
گوشی خاموش شد و یه صفحه اومد و یه نوار داشت که تقریبا یک پنجمش پر شد و یه دفعه گوشی خاموش شد و وقتی روشن شد یه پیغام داد که نمیتونه نصب کنه
میخواستم ببینم مشکل از چیه که اپدیت نکرده
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوباره امتحان کنید !
زبان گوشی رو هم روی انگلیسی تنظیم کنید
اگر نشد، به خاطر روت بودن گوشی هست !

arash_463
2013-11-26, 02:29 PM
دوباره امتحان کنید !
زبان گوشی رو هم روی انگلیسی تنظیم کنید
اگر نشد، به خاطر روت بودن گوشی هست !

دوباره امتحان کردم بازم مثل قبل شد زبان گوشیمم انگلیسی بود ولی بازم نشد
بله گوشیم روت شده
چیکار کنم که از روت خارج شه و بشه آپدیت رو نصب کرد ؟
یه سوال دیگه هم دارم
از کجا میشه فهمید این اپدیت که دانلود کردم چه نسخه ی هست که از اینترنت دانلود کنم و با فلش تولز آپدیت کنم ؟

M@TR!X
2013-11-26, 02:55 PM
دوباره امتحان کردم بازم مثل قبل شد زبان گوشیمم انگلیسی بود ولی بازم نشد
بله گوشیم روت شده
چیکار کنم که از روت خارج شه و بشه آپدیت رو نصب کرد ؟
یه سوال دیگه هم دارم
از کجا میشه فهمید این اپدیت که دانلود کردم چه نسخه ی هست که از اینترنت دانلود کنم و با فلش تولز آپدیت کنم ؟

با فلش کردن، گوشی آنروت میشه
توی برنامه Update Center شماره ساخت (Build Number) نوشته شده !
جدیدترین آپدیت منتشر شده برای Xperia ZR C5503 بیلد Build 10.3.1.A.2.67 و برای C5502 بیلد Build 10.3.1.A.0.244 هست که میتوید از تایپیک زیر اون هارو دریافت کنید
مهم: [Official Rom] - [Xperia ZR] - تایپیک رام های رسمی اکسپریا ZR - آپدیت 4.2.2 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=218916)

arash_463
2013-11-26, 03:28 PM
با فلش کردن، گوشی آنروت میشه
توی برنامه Update Center شماره ساخت (Build Number) نوشته شده !
جدیدترین آپدیت منتشر شده برای Xperia ZR C5503 بیلد Build 10.3.1.A.2.67 و برای C5502 بیلد Build 10.3.1.A.0.244 هست که میتوید از تایپیک زیر اون هارو دریافت کنید
مهم: [Official Rom] - [Xperia ZR] - تایپیک رام های رسمی اکسپریا ZR - آپدیت 4.2.2 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=218916)


ممنون از جوابت
گوشی من منو فارسی داره میخواستم همین رام رو آپدیت کنم
2 تا سوال دارم
من هر رامی داشته باشم همون رو آپدیت میکنه ؟(مثلا اگه روسی باشه همون روسی رو آپدیت میکنه ) یا بر اساس منطقه آپدیت میکنه ؟( مثلا رام روسی داشته باشم اگه تو خاورمیانه باشم رام خاورمیانه آپدیت میکنه ؟)
یه سوال دیگه هم اینه که دستگاه من c5502 هست اگه رام c5503 بزنم اشکالی پیش میاد ؟یا فرقی نداره ؟

M@TR!X
2013-11-29, 04:07 PM
ممنون از جوابت
گوشی من منو فارسی داره میخواستم همین رام رو آپدیت کنم
2 تا سوال دارم
من هر رامی داشته باشم همون رو آپدیت میکنه ؟(مثلا اگه روسی باشه همون روسی رو آپدیت میکنه ) یا بر اساس منطقه آپدیت میکنه ؟( مثلا رام روسی داشته باشم اگه تو خاورمیانه باشم رام خاورمیانه آپدیت میکنه ؟)
یه سوال دیگه هم اینه که دستگاه من c5502 هست اگه رام c5503 بزنم اشکالی پیش میاد ؟یا فرقی نداره ؟

براساس SI گوشی آپدیت میکنه !
هرگوشی یه SI مخصوصی داره که مشخص میکنه مربوط به کدوم منطقه هست، به طور مثال اگر گوشی شما مربوط به چین باشه، حتی اگر در خاورمیانه باشید آپدیت مربوط به چین رو دریافت میکنید
فرقی نداره ولی پینهاد میکنم این کار رو انجام ندید بهتره!
البته اگر رام C5502 رو بر روی C5503 فلش کنید گوشی دیگه از 4G پشتیبانی نخواهد کرد مگر اینکه دوباره رام مخصوص خودش رو فلش کنید
اما اگر رام C5503 رو بر روی C5502 فلش کنید مشکلی پیش نمیاد (البته ممکن هست میزان مصرف باتری افزایش پیدا کنه!)

aghafarhad
2013-12-03, 11:20 PM
سلام
دوستان عزیزی که ZR دارند، آیا این گوشی قابلیت اتصال فلش مموری و هارد اکستارنال رو داره؟:riz273: (با توجه به اینکه تو مشخصاتش otg نداره و usb host داره)
با تشکر

taknavaz1
2014-01-20, 03:03 PM
با عرض سلام و خسته نباشی
میشه خواهش کنم بگید آیا راهی هست بدون روت کردن اپلیکیشن ها رو به کارت SD منتقل کرد یا خیر ؟ {چون گوشی رو تازه خریدم و ضمانت 1ساله داره}
در غیر اینصورت ارزش اینکار رو( روت کردن و از بین رفتن گارانتی) رو داره ؟ و بهترین روش روت کردن هم ذکرکنید . ( مدل گوشیم : c5502)

با سپاس فراوان

hashemx
2014-01-25, 12:29 AM
سلام دوستان
من xperia zr رو چند روز پیش آپدیت کردم به ورژن 4.3 با بیلد نامبر
10.4.B.0.569
حالا برای منو زبان فارسی نداره...
میخوام با بوت لودر بسته روتش کنم...هرچی تو اینترنت میگردم روشی پیدا نمیکنم...
کسی روشی بلد نیست؟
یه سوال دیگه هم اینکه بلوتوثش از همون وقتی که خریداری شده فقط 5دقیقه کار کرد دیگه اصلا هیچ دستگاهی رو شناسایی نمیکنه؟

sent from my xperia m dual

shamshirsi
2014-01-30, 12:04 AM
سلام
من یه گوشی xperia zr دارم که حدود 2 ماهی به خوبی به wifi وصل میشد ولی بعد این مدت به صورت ناگهانی دیگه به وای فای وصل نمیشه و توی قسمتی که wifi های اطراف نشون میده و رمز وای فای و وارد میکنیم مینویسه saved , secured with wpa
و همین میمونه و کانکت نمیشه.
یه نکته هم اینه که بعد 1 تا 2 هفته یه بار که اصلا وای فایو روشنش نکنم یه بار وصل میشه ولی باز بعد 30 دقیقه قطع میشه میشه مثل قبل


هیچکس میدونه اینو باید چه کنم

M@TR!X
2014-01-30, 01:17 AM
با عرض سلام و خسته نباشی
میشه خواهش کنم بگید آیا راهی هست بدون روت کردن اپلیکیشن ها رو به کارت SD منتقل کرد یا خیر ؟ {چون گوشی رو تازه خریدم و ضمانت 1ساله داره}
در غیر اینصورت ارزش اینکار رو( روت کردن و از بین رفتن گارانتی) رو داره ؟ و بهترین روش روت کردن هم ذکرکنید . ( مدل گوشیم : c5502)

با سپاس فراوان
سلام دوست عزیز
خیر، بدون روت کردن نمیتونید دیتای برنامه ها و بازی هارو به SD منتقل کنید
با آنروت کردن گوشی، گارانتی دوباره احیا میشه !

سلام دوستان
من xperia zr رو چند روز پیش آپدیت کردم به ورژن 4.3 با بیلد نامبر
10.4.B.0.569
حالا برای منو زبان فارسی نداره...
میخوام با بوت لودر بسته روتش کنم...هرچی تو اینترنت میگردم روشی پیدا نمیکنم...
کسی روشی بلد نیست؟
یه سوال دیگه هم اینکه بلوتوثش از همون وقتی که خریداری شده فقط 5دقیقه کار کرد دیگه اصلا هیچ دستگاهی رو شناسایی نمیکنه؟

sent from my xperia m dual
سلام
روش زیر رو تست کنید
روت آسان و بدون دردسر با VROOT (به همراه آموزش استفاده از برنامه) (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=221970&p=1850761#post1850761)


سلام
من یه گوشی xperia zr دارم که حدود 2 ماهی به خوبی به wifi وصل میشد ولی بعد این مدت به صورت ناگهانی دیگه به وای فای وصل نمیشه و توی قسمتی که wifi های اطراف نشون میده و رمز وای فای و وارد میکنیم مینویسه saved , secured with wpa
و همین میمونه و کانکت نمیشه.
یه نکته هم اینه که بعد 1 تا 2 هفته یه بار که اصلا وای فایو روشنش نکنم یه بار وصل میشه ولی باز بعد 30 دقیقه قطع میشه میشه مثل قبل


هیچکس میدونه اینو باید چه کنم

سلام
یکبار گوشی رو Setting reset کنید، درصورت رفع نشدن مشکل از اطلاعات خودتون بکآپ بگیرید و اون رو Factory Reset کنید

shamshirsi
2014-01-30, 07:08 PM
این کارو کردم ولی جواب نداده نمیدانم چکارش کنم

hahati67
2014-02-08, 01:07 AM
با سلام به دوستان..من میخواستم این گوشیو بگیرم، ولی اخیرا خیلی جاها میگن بلوتوثش با وای فای مشکل داره،، این ودقعیت داره ؟
میشه بدون تعصب بگید،
اگه اینطوذره با اینکه این گوشیو بیشتر دوست دارم میرم اکسپریا زد میگیرم

فرستاده شده از GT-P3100ِ من با Tapatalk

moh3n3
2014-02-24, 08:00 PM
سلام
دوستان آیا این درسته که WiFi و بلوتوث بعد از یک مدتی از کار می افته و اگه صحت داره بگید و آیا راهی پیدا شده برا این مشکل؟؟؟؟

ممنون میشم اگه کمک کنید

mrk77
2014-03-20, 05:24 PM
salam khaste nabashid dostan golam sale no ham mobarak !!! ye soal fani dashtam man chejori bayad apps be sd kart enteghal bedam khahesh mikonam sari javab bedid ?:think::think::54:

rzgh
2014-04-06, 02:03 AM
سلام دوستان
من گوشیم رو آپدیت کردم
به این مشخصات
android : 4.3
build number : 10.4.1.B.0.101
mode : c5502
لطفا یه روش برای روت کردن اش بگید ؟

Saeed Tj
2014-05-08, 04:57 PM
های درود، آقا من یه zr دارم خیلی خفنه اما وقتی میخوام بازی HD روش بنصبم میاد و چیز میکنه .. چی بود اسمش یادم رفت (الآن یادم بودااا!!) آهان یادم اومد باید حتما دیتا رو تو حافظه داخلی بریزم
کلا دیتا رو باید توی sdcard/android/obb بریزیم اما حافظی داخی اسمش sdcard هست و حافظه معموری که 16 گیگه اسمش sdcard1 هستش بنابراین فقط دیتا باید تو حافظه داخلی باشه
الآن gta sa نصبیدم اما دیتاش حدود 1.8 گیگ میشه خو این خیلی از حافظه داخلی رو میگیره.
لطفا راه حل این مشکل را اگه ممکنه برام توضیح بدین
باتشکر از انجمنو مدیرای خوبش

«R E Z A»
2014-05-08, 06:44 PM
های درود، آقا من یه zr دارم خیلی خفنه اما وقتی میخوام بازی HD روش بنصبم میاد و چیز میکنه .. چی بود اسمش یادم رفت (الآن یادم بودااا!!) آهان یادم اومد باید حتما دیتا رو تو حافظه داخلی بریزم
کلا دیتا رو باید توی sdcard/android/obb بریزیم اما حافظی داخی اسمش sdcard هست و حافظه معموری که 16 گیگه اسمش sdcard1 هستش بنابراین فقط دیتا باید تو حافظه داخلی باشه
الآن gta sa نصبیدم اما دیتاش حدود 1.8 گیگ میشه خو این خیلی از حافظه داخلی رو میگیره.
لطفا راه حل این مشکل را اگه ممکنه برام توضیح بدین
باتشکر از انجمنو مدیرای خوبش
بله دوست عزیز دیتای بازی ها حتما باید روی حافظه داخلی گوشی باشه.
البته میشه روی مموری هم انتقال داد که باید گوشی شما روت باشه آموزش کاملش در امضای من هست.
موفق باشید.

Esmaeil
2014-06-02, 03:52 PM
سلام
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان
امرروز یه گوشی zr گرفتم
برای گرفتن بکاپ از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟ لازمه از برنامه های روی خود گوش بکاب بگیریم ؟
برای اپدیت از نرم افزار Sony PC Companion استفاده کنم یا از انجمن: رام ها و بهینه ساز های Xperia ZR فایل ش رو دانلود کنم و ادامه ماجرا ...؟
اخرین رام رسمی برای گوشی zr کدومه ؟
بعد اپدیت زبان گوشی عوض میشه یا نه ؟ یعنی باز فارسی رو ساپورت میکنه ؟
روت کردن حتم لازمه یا نه (میخوام ییکی دو تا بازی HD هم نصب کنم ببینم چطوره )

73521
2014-06-25, 11:14 AM
سلام من zr دارم رام 4.3 بیلد 101 روت شده یک هفته هست دارم تلاش میکنم برنامه ها رو به مموری انتقال بدم ولی نمیتونم لطفا کمک کنید گوشی روت شده اگه راهی هم هست که جای حافظه اصلی و مموری عوض بشه که دیگه عالیه....ممنون میشم راهنمایی کنید

73521
2014-07-08, 06:24 PM
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mykamran
2014-07-08, 08:20 PM
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه شما از droid2sd استفاده کن حتما جواب میگیری و اون چیزیم که گفتی میشه ولی ریسک داره و یکی از دوستان بنده این کار و کرد و به زور درستش کرد پیشنهاد نمیشه

73521
2014-07-21, 12:43 AM
بسیار ممنونم ولی هم چنین برنامه ای پیدا نکردم:riz273: اسمش رو درست نوشتید؟؟؟؟ اگه ممکنه میشه لینکش رو هم بدید؟؟؟؟
ممنونم:63:

ali66lili
2014-08-20, 04:34 PM
سلام دوستان خسته نباشید
بچه هاگوشی من یه مشکلی داره ازوقتی به 4.4.2 اپدیتش کردم وقتی صفحه نمایش خاموش میشه وافای هم یه جواریی خاموش میشه و پیامای وایبر یا واتزاپ بعد یکی دو دقیقه تاخیر به دستم میرسه که خیلی اذیت میکنه
چندین رام هم امتحان کردم رسمی و غیر رسمی سیانوژن کربن میوای و ...
فقط رام رسمی 4.2.2 این مشکلو نداره
بعضی برنامه ها هستن که cpu رو بیدار نگه میدارن موقع قفل گوشی و پیامای وایبر یا واتزاپ بلافاصله میان ولی باتری رو شدید مصرف میکنن
کسی این مشکلو نداره؟راه حلی به نظرتون میرسه؟

73521
2014-09-12, 04:59 PM
سلام به نظر شما بهترین کاستوم رام برای ZR از نظر امکانات و رابط کاربری چه رامیه؟؟؟؟؟ من سیانوژن نصب کردم اصلا راضی نبودم

rezagh07
2014-10-08, 08:05 PM
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
مسیر سیم کشی تاچ گوشی سونی اکسپریا zr c 5502 رو میخواستم خیلی حیاتیه / کسی داره برام آپ کنه لازم دارم

Alirez.aa
2014-12-30, 11:07 PM
سلام دوستان گوشیم بعد چند روز خاموش روشن شدن بالاخره خاموش شد و دیگه روشن نمیشه فقط هرکاری بخوام بکنم چراغ الارمش قرمز چشمک میزنه روشنم نمیشه حتی به شارژ میزنم چند دقیقه چراغ قرمز روشنه و اونم خاموش میشه.روشنم که اصلا نمیشه.
دوستان اگه راه کاری واسه درست شدنش بلدید کمک کنید یه هفته ست خاموشه کلافم کرده

Guy-fox
2015-01-04, 12:18 PM
با سلام

بنده یک گوشی xperia zr دارم بعد از یک سایت بازی civization ورژن 2 رو نصب کردم ولی وقتی بازی رو اجرا می کنم بعد چند دقیقه میگه:
متاسفانه بازی متوقف شده است
به نظر شما مشکل چیه؟

Guy-fox
2015-01-04, 07:34 PM
یعنی هیچکی نمی دونه جواب بدین

Guy-fox
2015-01-04, 11:19 PM
کسی نیست کمک کنه؟:5:

Guy-fox
2015-01-05, 11:06 AM
یک روز گذشت

الآن اگه اسپم بدم هزار نفر میان و قانون واسه من تعیین می کنند

Guy-fox
2015-01-05, 06:39 PM
همچنان این تاپیک بالا میاد

جواب بدین.

Guy-fox
2015-01-06, 01:44 PM
همچنان منتظر پاسخ

Guy-fox
2015-01-08, 10:40 AM
چه انجمن مسخره ای دارین حالم به هم خورد

Peiman_Pn
2015-05-01, 01:22 PM
سلام دوستان
C5502 من وای فای های 2.4 رو تشخیص نمیده ولی 5 گیگی ها رو تشخیص میده
مدتی اینطوری شده بود ولی بعد خودش بهو درست شد
آپدیت هم کردم درست نشد
روشن خاموش
باطری رو کشیدم
کسی میتونه کمک کنه؟

Guy-fox
2016-03-04, 03:08 PM
چه انجمن مسخره ای دارین حالم به هم خورد
و همچنان جواب نگرفتم
به درک خودم حلش کردم

Sent from my C6603 using Tapatalk