PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اندروید 4.0.4 بدون باگ و پایدار ★★KINGCOBRA DHD Sense 4.1★★



Dark*Angel
2013-09-10, 12:45 PM
★★KINGCOBRA DHD Sense 4.1★★{Full4.1/Aroma/APM/EQSTurboFast/Sense5Addons}

http://***********/images/32060083684676560822.jpg




دوستان عزیز من پنج ماهی هست که رفتم خدمت و متاسفانه به سایت دسترسی ندارم و هر 45 روز ده روز میام مرخصی پس از همین جا از عزیزان پوزش میخوام اگر جایی تو سایت سوالی از من پرسیدن و جواب ندادم.

دوستان عزیز من تا حالا اندروید های چهار زیادی نصب کردم که متاسفانه همه باگ دارن از miui گرفته تا رام های سنس دار و بعد از چند روز کار باهاشون بر میگشتم به رام Android Revolution HD 7.3 که اندروید 2.3.5 با سنس 3.5 هست و بدون باگه اما این اولین اندروید 4.0.4 هست که نصب کردم و باگی مشاهده نکردم هم روونه و هم از همه مهم تر فول سنس هست. عزیزان اکثر رام ها مینویسن زیرشون فول سنس اما فول نیستن و ویدجت ساعتشون اب و هواش متحرک نیست و ثابتن اما این رام سنسش کامل هست و اب و هوا رو متحرک نشون میده
تو نصی رام به یه نکته توجه کنید تو نصب رام های دیگه ازتون میخواد که چیزایی که میخواید نصب بشن رو در زیر تیک بزنید اما این برعکسه و چیزایی رو که میخواید نصب نشن رو میگه تیک بزنید پس اشتبهاه نکنید. سه گزینه هم داره که مربوط به سنس 5 میشن تیکشون رو بزنید و از این رام 4.0.4 بدون باگ با سنس 5 لذت استفاده رو ببرید

یه نکته ی دیگه و اینکه نصب رام یکم طول میکشه و در حال نصب هم میگه که پنج مین صبر کنید




Features:
1.A Full Sense 4.1 Rom Based On One SV 1.17.401.5
2.Deodexed Zipaligned With Latest SDK RC20 Rooted With Latest SU Binairies.
3.Redux Kernel.
4.Cpu /Wifi Tweaks.
5.All Framework Deuged.
6.A ***** Smooth UI.
7.Bravia Engine {Arom}.
8.Landscape Rosie{Aroma}.
9.Cool Aroma Theme{Aroma}.
10.Sweep Tp Wake up{Aroma}.
11.Sense 5 Icons{Aroma}.
12.Sense 5 LockScreen{Aroma}.
13.Desense{Aroma}.
14.Remove Apps{Aroma}.
15.All Apps Updated To Latest Version.
16.Battery Pecentage.
17.Sense 4+ KeyBoard.
18.Es File Explorer.
19.Adobe Reader.
20.Adobe Flash Player.
21.A Full Sense 4.1 Camera Fully Working.
22.KingCobra Tweaks And Paches.
23.Sony Xloud.
24.Eqstended quick settings.
25.Advanced Power Menu.
26. And more i firgot.
Aroma Options:

Vol2Wake
Sense 5 Icons
Sense 5 Lockscreen
Desense
Remove apps
لینک دانلود:
KingCobra DHD Build #2 (http://d-h.st/3RJ)

mhb2000
2013-09-12, 10:23 AM
سلام ممنون از رامی که معرفی کردید ببخشید این رام سرعتش خوبه؟سرعتش کند نمیشه بعد از یه مدت؟تمام برنامه ها روش قابل ارتقا هستن از طریق برنامه بازار؟مشکلی نداره هنگ نمیکنه؟؟موقع تماس مشکلی نداره؟دوربینش تو عکسبرداری و فیلمبرداری مشکلی نداره؟؟کیفیت صداش چطوره؟

Dark*Angel
2013-09-12, 11:29 AM
سلام ممنون از رامی که معرفی کردید ببخشید این رام سرعتش خوبه؟سرعتش کند نمیشه بعد از یه مدت؟تمام برنامه ها روش قابل ارتقا هستن از طریق برنامه بازار؟مشکلی نداره هنگ نمیکنه؟؟موقع تماس مشکلی نداره؟دوربینش تو عکسبرداری و فیلمبرداری مشکلی نداره؟؟کیفیت صداش چطوره؟
من الان سه چهار روزه رو گوشیم نصبه. همونطور که گفتم تو اندروید های چهار اولین رامیه که دیدم بی باگه باقی رو تست کردم همه لگ میزنن و باگ هایی دارن اما اینو نصب کنی حس میکنی داری با htc one v کار میکنی چون رامش مال این گوشیه و خیلی روونه. تمام چیزایی که بالا گفتی اکی هستن اما من با برنامه بازار کار نمیکنم ازش خبر ندارم

alishirazy
2013-09-13, 09:50 PM
Epic. And Me Present Our Supper Mods !
[Sense 5 Icon Package (All Icons):
http://d-h.st/frb

Sense 5 Battery Mod


http://d-h.st/Klg




Honeycomb Battery Mod:





http://d-h.st/gyg


VeggieBurger Font:




http://d-h.st/ddc


Sense 5 Font:





http://d-h.st/9Mz



Sony Sketch EF Font:




http://d-h.st/clM


Other Fonts :

Comforta Font (http://d-h.st/gdD)
HelVeticia Font (http://d-h.st/aXW)
Lato Font (http://d-h.st/eqt)
Nokia Font (http://d-h.st/Apv)
Sony xperia s Font (http://d-h.st/6yJ)
Ubuntu Font (http://d-h.st/kEq)
WalckWay Font (http://d-h.st/rlM)
Windows Phone Font (http://d-h.st/0qn)





Rosie Mods :


http://s20.postimage.org/e2oi1fvl5/5x5.jpg


4X5Rosie+6x3Landsape (http://d-h.st/NrB)




5X5Rosie+6x3Landsape (http://d-h.st/e8H)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-این مواردی هست که میتونین برای شخصی سازی رام بعد از نصب بر روی رام از طریق Recovery نصب کنین.

aaddminn
2013-09-16, 06:47 PM
من نصب کردم خیلی عالیه

Dark*Angel
2013-09-16, 08:49 PM
من نصب کردم خیلی عالیه

همونطور که گفتم اولین اندروید چهاری که نصب کردم و روونه و بی باگ. من که باگی مشاهده نکردم از نظر مصرف باتری عالیه و روونه و خیلی کامله همه چی روش نصب هست. من چنتا از برنامه هاشو بعد از نصب پاک کردم مثل دراپ باکس گوگل کروم ea sport و ... چون ازشون استفاده نمیکنم و برای اینترنت با اپرا مینی کار میکنم. اگر از گوگل کروم استفاده نمیکنید حذفش کنید 50 مگ رو اشغال کرده

M.Drg
2013-10-10, 12:22 AM
رام خیلی خوبیه و تقریبا کامل به جز وای فای که کار نمیکنه.

alishirazy
2013-10-17, 12:59 AM
بدون مشکل کار میکنه !

Dark*Angel
2013-10-21, 04:34 PM
عزیزان این رام هیچ باگی نداره من رو گوشیم یک ماهی نصب بود گوشی رو فروختم و سامسونگ گالاکسی اس چهار مینی گرفتم که گوشیه توپیه تو این رنج قیمت با انتوتو بنچمارک امتاز 20046 داد و گوشی های نکسوز 10 و نکسوز 4 و گالاکسی اس 3 و اچ تی سی وان ایکس از نظر امتیاز زیرش هستن این اخرین رامی بود که برای دیزایر اچ دی قرار دادم و دیگه تو این قسمت کم میام خلاصه دیزایر اچ دی داران اگر خوبی بدی دیدین از ما حلال کنید. با ارزوی موفقیت برای تمامی شما

VmaX
2013-11-12, 03:22 PM
بهترین رامی که تا الان نصب کردم همین رام بوده ... بدون باگ ، زیبا و بسیار روان .

armana2007
2013-12-04, 06:32 PM
سلام / چطوری باید نصب کنیم

alishirazy
2013-12-14, 09:41 PM
روش نصب رام :
1- به ریکاوری بروید.
2- Full Wipe انجام دهید (S*u*p*e*r Wipe پیشنهاد میگردد)
3 - رام رو از Chose from sd card انتخاب کنید.
5- گوشی را Restart کنین
Enjoy :D

lexus-me
2013-12-21, 02:22 PM
روش نصب رام :
1- به ریکاوری بروید.
2- Full Wipe انجام دهید (S*u*p*e*r Wipe پیشنهاد میگردد)
3 - رام رو از Chose from sd card انتخاب کنید.
5- گوشی را Restart کنین
Enjoy :D


آموزش کامل نصب این رام کجاست؟

alishirazy
2013-12-21, 11:43 PM
همین کامله اگر گوشیت روت و s-off شده باشه!!!:54:

davari25a
2013-12-22, 02:44 PM
سلام دوستان
من گوشیم رو با ace hack روت و s-off کردم
بعد از طریق recovery این رام کبرا رو ریختم.
بعد از نصب کامل و صحیح بعد از reboot به جای این که رام بالا بیاد میره داخل ریکاوری مد.
یه رام 4 دیگه هم ریختم ولی اون هم بعد از ریستارت بالا نمیاد و به شکل خود کار داخل ریکاوری مد میره.
نمیدونم مشکل چیه ولی به نظر رام نمیتونه بوت شه.
کسی این مشکل رو داشته؟
2 روزه بی گوشیم
لطفا کمک کنید

alishirazy
2013-12-27, 12:32 PM
سلام دوستان
من گوشیم رو با ace hack روت و s-off کردم
بعد از طریق recovery این رام کبرا رو ریختم.
بعد از نصب کامل و صحیح بعد از reboot به جای این که رام بالا بیاد میره داخل ریکاوری مد.
یه رام 4 دیگه هم ریختم ولی اون هم بعد از ریستارت بالا نمیاد و به شکل خود کار داخل ریکاوری مد میره.
نمیدونم مشکل چیه ولی به نظر رام نمیتونه بوت شه.
کسی این مشکل رو داشته؟
2 روزه بی گوشیم
لطفا کمک کنید
باید Full Wipe انجام بدی تا رام کاملا جایگذین بشه
این کار رو با S-u-p-e-r Wipe میتونی از طریق recovery انجام بدی.:3:

No-Name
2013-12-31, 06:32 PM
با بازیهای حجیم مشکل نداره؟
مثل فیفا 14

saeid_7787
2014-01-01, 07:47 AM
خسته نباشید دوستان - من وقتی نصب میکنم notification center ندارم بعد موقع نصب هم درصد صفر میمونه و یکدفعه میگه رام نصب شد - مشکل از aroma installer هست یا اینکه چیز دیگه ای وجود داره ؟

alishirazy
2014-01-03, 09:47 AM
با بازیهای حجیم مشکل نداره؟
مثل فیفا 14

کلا رام آندروید 4 برای DHD خیلی سنگینه
اگر اهل بازی های گرافیک و سنگین هستی برگردون روی 2.3

alishirazy
2014-01-03, 09:47 AM
خسته نباشید دوستان - من وقتی نصب میکنم notification center ندارم بعد موقع نصب هم درصد صفر میمونه و یکدفعه میگه رام نصب شد - مشکل از aroma installer هست یا اینکه چیز دیگه ای وجود داره ؟

توی ریکاوری Full Wipe زدی؟

ali0077
2014-01-03, 03:56 PM
دوستان یه دیزایر اچ دی دارم که قبلا کاستوم 2.3.5 روش نصب بوده الان همین رام خواستم روش نصب کنم گوشی بالا نمیاد - موقع نصب اون صفر در صد تکون نمیخوره بعد میگه رام نصب شد بعد که گذینه ریبوتو میزنم گوشی خاموش میشه ولی ریبوت نمیشه فول وایپ هم انجام دادم
ممکنه واسه رادیو قدیمی باشه ؟ گوشیم اس اف هست - ممنون

amirbsa
2014-01-04, 12:50 PM
ببخشید من تا حالا رام نصب نکردم! الان میخوام رو htc desire hd نصب کنم. راهنمایی میکنید چجوری نصب کنم؟
ممنون

alishirazy
2014-01-06, 10:57 PM
ببخشید من تا حالا رام نصب نکردم! الان میخوام رو htc desire hd نصب کنم. راهنمایی میکنید چجوری نصب کنم؟
ممنون

روش نصب رام :
1- به ریکاوری بروید.
2- Full Wipe انجام دهید (S*u*p*e*r Wipe پیشنهاد میگردد)
3 - رام رو از Chose from sd card انتخاب کنید.
5- گوشی را Restart کنین
Enjoy :D

saeid_7787
2014-01-07, 12:17 PM
توی ریکاوری Full Wipe زدی؟
من toch recovery دارم رو گوشیم یه گزینه داره که نوشته format all partition except sd card اونو میزنم بعد رام های خودتون موقع نصب فول وایپ داره اما این نداره - راستی من خواستم رام های قبلی که رو گوشیم بود رو نصب کنم هم نصب نشد الا رام من CM10.1 JellyBean Nightlies هست اما باگ زیاد داره مصرفش هم زیاده . از وقتی اینو ریختم رام رام کینگ کبرا که بدون ناتیفیکیشن نصب میشه رام های قبلیم هم نصب نمیشن - اگه فایل s-u-p-e-r wipe رو داری مممنون میشم لینکشو بدی اینو هم امتحان کنیم

amirbsa
2014-01-07, 11:21 PM
من برای اولین بار رام میریختم، تمام کارایی که گفتین رو کردم، اما گوشی روی آرم htc هنگ میکنه! چطوری باید درستش کنم؟ چجوری وارد بوت لودر شم که restore کنم؟!

saeid_7787
2014-01-08, 05:48 AM
من برای اولین بار رام میریختم، تمام کارایی که گفتین رو کردم، اما گوشی روی آرم htc هنگ میکنه! چطوری باید درستش کنم؟ چجوری وارد بوت لودر شم که restore کنم؟!


باطری گوشیتو در بیار - دوباره وصل کن دکمه power + volum down رو همزمان نگه دار میره تو ریکاوری ace بعد از اونجا میتونی هر کاری بکنی

amirbsa
2014-01-08, 04:10 PM
مرسی از راهنمائیت، ممنون میشم یه کوچولو درباره S-OFF روت و دیگر پیش نیازهای این رام منو راهنمایی کنی :-)

behnamoj
2014-01-08, 04:27 PM
مرسی از راهنمائیت، ممنون میشم یه کوچولو درباره S-OFF روت و دیگر پیش نیازهای این رام منو راهنمایی کنی :-)

s-off
مخفف کلمه ی security off هستش و بدین معناست که کلیه امنیت های سیستم عامل از جمله قفل شبکه و cid منطقه لغو میشه. یعنی cid گوشی به حالت 11111111

cid
یک کد هشت رقمی که بیانگر ملیت و منطقه گوشیه به طور مثال HTC__J15 که مختص میشه به منطقه آسیا و در این صورت شما فقط قادرید رامی را فلش کنید که مربوط به این منطقه باشه

ولی شما وقتی یک گوشی را s-off میکنید در اصطلاح بهش میگند s-u-per cid و کلیه ارقام به 1 تبدیل میشه یعنی 11111111

root
شکا وقتی یک گوشی را روت میکنید به گوشی اجازه ی دسترسی به فایل های سیستمی را میدید. به طور مثال دستور به گوشی میدید که یک ریکاوری کاستوم با امکانات بیشتر را جایگزین ریکاوری من کن

سوالی بود در خدمتم

amirbsa
2014-01-08, 04:41 PM
دستت درد نکنه :-)
حالا من برای اینکه این رام رو جایگزین رام قبلی کنم باید هر سه کار روت و CID و S-OFF رو انجام بدم؟ اگه جواب آره هست لطفا چگونگی انجامش رو هم بهم بگو، تا اینجاشم دستت درد نکنه، خیلی منو راه انداختی :-)

saeid_7787
2014-01-09, 04:33 AM
دستت درد نکنه :-)
حالا من برای اینکه این رام رو جایگزین رام قبلی کنم باید هر سه کار روت و CID و S-OFF رو انجام بدم؟ اگه جواب آره هست لطفا چگونگی انجامش رو هم بهم بگو، تا اینجاشم دستت درد نکنه، خیلی منو راه انداختی :-)
s-off و root که روشش تو همین انجمن هست - اگه رام گوشیت فابریک نیست و ریکاوری ace داری یعنی s-off و root شده .

saeid_7787
2014-01-09, 04:36 AM
توی ریکاوری Full Wipe زدی؟

من toch recovery دارم رو گوشیم یه گزینه داره که نوشته format all partition except sd card اونو میزنم بعد رام های خودتون موقع نصب فول وایپ داره اما این نداره - راستی من خواستم رام های قبلی که رو گوشیم بود رو نصب کنم هم نصب نشد الا رام من CM10.1 JellyBean Nightlies هست اما باگ زیاد داره مصرفش هم زیاده . از وقتی اینو ریختم رام رام کینگ کبرا که بدون ناتیفیکیشن نصب میشه رام های قبلیم هم نصب نمیشن - اگه فایل s-u-p-e-r wipe رو داری مممنون میشم لینکشو بدی اینو هم امتحان کنیم

alishirazy
2014-01-10, 11:52 AM
برات گذاشتم میتونی دانلود کنی

amirbsa
2014-01-13, 05:13 PM
دستت درد نکنه، بالاخره موفق شدم بریزم :-) عالیه :hello: ببخشید خیلی سوال پرسیدم :3:

alishirazy
2014-01-18, 07:42 PM
دستت درد نکنه، بالاخره موفق شدم بریزم :-) عالیه :hello: ببخشید خیلی سوال پرسیدم :3:

قابلت نداره
یه تشکر میزدی بدک نبود !:4:

marshal13
2014-02-02, 11:22 PM
دمتون گرم. خداییش هیچ باگی تداره. :heart::heart::heart:

aghoosh67
2014-02-04, 01:26 PM
با سلام خسته نباشید گوشی من هر رام (http://www.**********.ir/forum/vbglossar.php?do=showentry&item=%D8%B1%D8%A7%D9%85)ی نصب میکنم این مشکل دارم حتی همین رام هم نصب کردم بعد از 2 یا 3 برنامه نصب میکنم این ارور میده بعدش نرم افزار همه از روی صفحه پاک میشه ولی میخوای دوباره نصب کنی میگه این برنامه قبلا نصب شده است ممنون میشم کمک کنید ممنون از سایت خوبتون

596145
(http://***********/imgs/2014-02/32441786547313310874.png)

VmaX
2014-02-07, 09:57 PM
با سلام خسته نباشید گوشی من هر رام (http://www.**********.ir/forum/vbglossar.php?do=showentry&item=%D8%B1%D8%A7%D9%85)ی نصب میکنم این مشکل دارم حتی همین رام هم نصب کردم بعد از 2 یا 3 برنامه نصب میکنم این ارور میده بعدش نرم افزار همه از روی صفحه پاک میشه ولی میخوای دوباره نصب کنی میگه این برنامه قبلا نصب شده است ممنون میشم کمک کنید ممنون از سایت خوبتون

از نرم افزارهای تنظیم نور صفحه استفاده می کنی؟ چه برنامه هایی نصب میکنی ؟

VmaX
2014-02-07, 10:02 PM
کسی ورژن جدید این رام رو سراغ داره؟

Sent from my HTC Desire HD With Beats Audio using Tapatalk 2

alishirazy
2014-02-07, 11:20 PM
کسی ورژن جدید این رام رو سراغ داره؟

Sent from my HTC Desire HD With Beats Audio using Tapatalk 2

این ورژن آخرین ورژن موجود هست
چون باگ نداره دیگه آپدیت نمیشه
الان سازندش داره روی رام با آندروید 4.4 کار میکنه .

alishreza7
2014-02-18, 06:23 PM
با سلام. خسته نباشید.
اقا این رام موقع نصب با همون درصد صفر تمام میشه. کلا اینجوریه یا گوشی من ایراد داره؟
لطفا کمک کنید:2:

alishirazy
2014-02-18, 11:05 PM
با سلام. خسته نباشید.
اقا این رام موقع نصب با همون درصد صفر تمام میشه. کلا اینجوریه یا گوشی من ایراد داره؟
لطفا کمک کنید:2:
رام کاملا سالمه و خوب کار میکنه
نصبش مشکل نداره
گوشیت چک کن
شاید FullWipe نزدی

erfa4n
2014-02-25, 07:02 PM
دوستان من این رام رو دارم نصب میکنم...قبلش هم full wipe کردم...الان چند مرحلش نصب شده اما دو ساعت که روی removing unneeded apps گیر کرده.....ایا این عادی یا خراب نصب شده؟؟؟؟؟ زیر اون هم نوشته شده unmounting partition ..... لطفا راهنمایی کنید.

Mojtaba925
2014-02-25, 09:04 PM
دوساعته؟
غیر عادیه دیگه/
گوشیتون اس اف شده؟
3 تا wipe رو انجام دادید؟

erfa4n
2014-02-25, 10:32 PM
اره انجام دادم الان گوشیمم وقتی روشن میکنم میره به منو ریکاوری نمیدونم چیکار کنم

erfa4n
2014-02-25, 10:58 PM
الان دوباره نصبش کردم زود تموم شد و نوشت که نصب شده است.....اما هنوز بعد reboot به محیط ریکاوری میره:15:

erfa4n
2014-02-26, 02:37 PM
باو کسی نیست بیاد جواب بده؟؟؟؟؟؟

.::EHSAN_GOLpesar::.
2014-02-26, 09:05 PM
باو کسی نیست بیاد جواب بده؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز شما تمام وایپ ها رو انجام بدین روی مموری کارتتون هم 1.5گیگ فضای خالی داشته باشین تا رام بتونه کامل اکسترکت بشه..
اقدام به نصب رام کنین ایشالا که نصب میشه..اصلا چیزی نداره نصب نشه..

mobail 121
2014-03-01, 11:09 PM
سلام htc من به حالت ريكاوري ميره ولي Full Wipe وChose from sd card رو نداره چي كار كنم

™Moh$en
2014-03-09, 08:08 AM
سلام htc من به حالت ريكاوري ميره ولي Full Wipe وChose from sd card رو نداره چي كار كنم

سلام

شما ریکاوریتون رسمیه به احتمال زیاد

بوتلودر رو انلاک و یه ریکاوری کاستوم نصب کنید

137820
2014-03-28, 08:31 PM
سلام.من بعد از اینکه یه کاستوم رام نصب کردم دیگه گوشیم حافظه خارجی رو نمیشناسه و در کاستوم رام در قسمت storge مینویسه Unavailable در حالی که قبلا رو رام اصلی arabic رم رو میخوند.باید بگم که توی بوت لودر و ریکاوری مد رم رو میشناسه ولی هنگامی که رام بالا میاد دیگه نمیشناسه.HTC Desire HD

از راه فرمت کردن هم درست نشد که نشد! SD card های مختلفی هم امتحان کردم ولی جواب نداد. حالا چیکار کنم؟

smith33438
2014-04-25, 03:59 PM
رام بدون باگ با سرعت عالی
فقط حتما با استفاده از فایل فول وایپ کنید بعد رام بریزید

Amir jj
2014-08-31, 12:41 AM
من اصلا کلا بلد نیستم نصب کنم...
یبار با htc sync نصب کردم فقط
چطوریه>

Amir jj
2014-08-31, 04:58 AM
آقا من اینو نصب کردم
ولی بعدش دیگه بعد از بوت شدن مجدد , بالا نمیاد
نصب شو و ریبوت شد ولی گیر کرد بالا نمیاد هیچی
فقط همون قسمت اول گوشی که مینویسه HTC تا اونجا میاد بالا
این **** وایپم که لینک دادی برداشتم از رو ریکاوری نصب کردم
بازم نشد
چه کنم حالااااااااااا؟؟؟ :(

Amir jj
2014-08-31, 05:17 AM
حالا اوکی شد اما وای فای کار نمیکنه :|

shad7mehr7
2015-10-01, 02:21 AM
این رام از گوگل پلی پشتیبانی نمیکنه؟:riz273:

امیرحسین82
2015-10-01, 11:31 AM
سلام
گوشی وچطورمیشه فلش کرد

سیاوش اشرف
2015-11-26, 07:10 PM
سلام.آقا میره یه فایل 3 مگ ذانلوذ میکنه فقط

khanloo
2015-12-03, 05:15 PM
[QUOTE=Dark*Angel;1800489]
★★KINGCOBRA DHD Sense 4.1★★{Full4.1/Aroma/APM/EQSTurboFast/Sense5Addons}

http://***********/images/32060083684676560822.jpg

amirali668
2019-01-07, 12:37 AM
سلام رام میخوام دانلود کنم ارور میزنه