PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست ویندوز فون 7 برای امینا 2



brook
2012-08-18, 04:50 PM
با سلام خدمت عزیز
خواهشا اگر میشه ویندوز فون 7 رو برای امینا بزارید و آموزش نصبش رو هم قرار بدید

H4med-LN
2012-08-18, 06:03 PM
با سلام خدمت عزیز
خواهشا اگر میشه ویندوز فون 7 رو برای امینا بزارید و آموزش نصبش رو هم قرار بدید
دوست من امکان نصب ویندوز فون7 فقط بر روی HD2(از بین گوشیهای ویندوز موبایل) امکان داره.شما نمیتونید ویندوز فون 7 رو روی امنیا 2 نصب کنی!
موفق باشی.

ngame
2012-08-18, 06:17 PM
بخاطر تفاوت نوع سی پی یوی پشتیبانی شده در ویندوز فون 7 با سی پی یو های ویندوز موبایل برای هیچ گوشی ای این سیستم عامل ارائه نشده و احتمالا ارائه نخواهد شد!
فقط اچ دی 2 چون تماما مثل اچ دی 7 هست براش این سیستم عامل اومد

ALI MID
2012-08-18, 07:03 PM
دوست من امکان نصب ویندوز فون7 فقط بر روی HD2(از بین گوشیهای ویندوز موبایل) امکان داره.شما نمیتونید ویندوز فون 7 رو روی امنیا 2 نصب کنی!
موفق باشی.

برادر من تو یوتوب فیلم اجرای ویندوزفون 7.5 روی امنیا دیدم احتمالا با کمی سرچ تو گوگل ورژنی برای امنیا 2 باشه چون امنیا 2 هم پردازشگر arm داره .

ngame
2012-08-18, 07:07 PM
برادر من تو یوتوب فیلم اجرای ویندوزفون 7.5 روی امنیا دیدم احتمالا با کمی سرچ تو گوگل ورژنی برای امنیا 2 باشه چون امنیا 2 هم پردازشگر arm داره .
اون ویدئو رو من هم دیدم کاملا دروغه .
میخوای من ویندوز فون 8 رو روی امنیا لایت اجرا کنم ویدئوش رو بزنم تو یوتیوب.
تو برو تم اصلی ویندوز فون 7 رو ببینم چه شکلیه اون فیلم رو هم ببین.
خودت رو گوشیت نرم افزار Host V1.5 رو نصب کن دقیقا همون میشه.

ALI MID
2012-08-18, 07:24 PM
اون ویدئو رو من هم دیدم کاملا دروغه .
میخوای من ویندوز فون 8 رو روی امنیا لایت اجرا کنم ویدئوش رو بزنم تو یوتیوب.
تو برو تم اصلی ویندوز فون 7 رو ببینم چه شکلیه اون فیلم رو هم ببین.
خودت رو گوشیت نرم افزار Host V1.5 رو نصب کن دقیقا همون میشه.

بنظرم ویندوزموبایل از هفت حرفه ای تره چون اگه نبود دستورات کد نیتیو رو اجرا نمیکرد . یعنی ورژن هفت دستورات نیتیو رو اجرا نمیکنه و نمیتونه دانگرید کنه . اما هسته قویتر ویندوز موبایل میتونه وین فون هفت آپگرید و نصب کنه . چون ویندوز موبایل هسته پروفشنال داره///////