PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : One V Club -کلوپ اختصاصی One V ء



™M.ReZa
2012-06-10, 02:31 PM
به نام خدا



http://up2.ir-tci.org/filestore/50/Fnivi4wvJz.htc-one-v.jpg._

در این تاپیک میتوانید به بحث و گقتگو ، سوالات و مشکلات خود پیرامون این گوشی بپردازید

موفق باشید

mmk264
2012-06-16, 02:09 PM
سلام من این گوشیا تازه خریدم اولین گوشیه اندرویده که دارم
هنگام دیافت فایل از طریق بلوتوس پیام میده که فضای کافی روی sd card وجود ندارد. مموریشم 8 گیگه و خالیه خالی
چیکار باید بکنم؟
پیشاپیش ممنونم

XmaN_723
2012-06-19, 11:48 AM
سلام من این گوشیا تازه خریدم اولین گوشیه اندرویده که دارم
هنگام دیافت فایل از طریق بلوتوس پیام میده که فضای کافی روی sd card وجود ندارد. مموریشم 8 گیگه و خالیه خالی
چیکار باید بکنم؟
پیشاپیش ممنونم
من تست کردم مشکلی نداره! احتمالا مموری کارتت مشکل داره،ممکنم هست فاسد شده باشه

mmk264
2012-06-21, 08:33 AM
ممریم مشکلی نداره فایلای در یافتی میرن روی مموری خود گوشی
جایی از تنظیماتش هست که محل ذخیره فایل رو عوض کرد؟

farnam_ste
2012-06-23, 10:19 PM
سلام .

لطفا بگید چجوری میشه از روی کامپیوتر بر روی این گوشی برنامه ریخت . مرسی .

.:MOHSEN:.
2012-06-23, 10:27 PM
سلام .

لطفا بگید چجوری میشه از روی کامپیوتر بر روی این گوشی برنامه ریخت . مرسی .

AUTO INSTALLER - آموزش نصب برنامه روش جدید و آسان به صورت گروهی(برای افراد مبتدی تا پیشرفته)
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=109528

farnam_ste
2012-06-23, 10:43 PM
ممنون . روش خیلی خوبیه .

فقط اگه میشه از طریق htc synce هم بگید چجوریه .

.:MOHSEN:.
2012-06-23, 10:48 PM
ممنون . روش خیلی خوبیه .

فقط اگه میشه از طریق htc synce هم بگید چجوریه .
HTC Sync - ارتباط دستگاه های آندروئید HTC با PC ا
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=50013

shepesh10
2012-06-26, 04:35 PM
با سلام خدمت اساتید
من 1 مشکل داشتم:روی گوشیم قفل(الگو) گذاشته بودم و دوستان زحمت کشیدن و به تعداد زیاد الگو رو اشتباه زدن و گوشی قفل کرده و یوزرنیم جیمیل میخواد!هرچیم میزنم قبول نمیکنه!الان دو روزه گوشی همینطور قفل مونده!الان باید چیکار کنم تا باز شه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!!!

.:MOHSEN:.
2012-06-26, 05:06 PM
با سلام خدمت اساتید
من 1 مشکل داشتم:روی گوشیم قفل(الگو) گذاشته بودم و دوستان زحمت کشیدن و به تعداد زیاد الگو رو اشتباه زدن و گوشی قفل کرده و یوزرنیم جیمیل میخواد!هرچیم میزنم قبول نمیکنه!الان دو روزه گوشی همینطور قفل مونده!الان باید چیکار کنم تا باز شه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!!!

تیک fastboot از این قسمت بردار
settings->power
گوشیتو خاموش کن و با گرفتن power و -vol(کم کردن صدا) به بوت لودر برو و factory reset رو انتخاب کن، اگه بکاپ داشته باشی خوبه وگرنه با این کار تمام اطلاعاتت میپره و گوشی به حالت اولش برمیگرده.

saman153
2012-06-27, 12:56 AM
سلام به همگی، سه هفته ای میشه HTC One V خریدم.
چندتا سوال داشتم.
چراغ ال ای دی که بالای گوشی برای اخطار دادنه، زمانش برای چراغ زدن واسه اس ام اس و میس کال حدودا 5 دقیقس. راهی هست که زمانش بیشتر شه؟

وقتی بلوتوث میگیرم اطلاعات دریافتی میره رو حافظه 95 مگابایتی گوشی ذخیره میشه که طبعا مدام با کمبود جا مواجه میشم. چجوری میشه اطلاعات وقت دریافت بلوتوث روی مموری کارت ذخیره شه؟

ممنون میشم جواب بدین. :flower:

FM2227
2012-06-30, 07:34 PM
سلام
منم این مشکلو دارم
ممنون میشم کمک کنید

turbo_boy
2012-07-04, 01:03 AM
سلام به همگی، سه هفته ای میشه HTC One V خریدم.
چندتا سوال داشتم.
چراغ ال ای دی که بالای گوشی برای اخطار دادنه، زمانش برای چراغ زدن واسه اس ام اس و میس کال حدودا 5 دقیقس. راهی هست که زمانش بیشتر شه؟

وقتی بلوتوث میگیرم اطلاعات دریافتی میره رو حافظه 95 مگابایتی گوشی ذخیره میشه که طبعا مدام با کمبود جا مواجه میشم. چجوری میشه اطلاعات وقت دریافت بلوتوث روی مموری کارت ذخیره شه؟

ممنون میشم جواب بدین. :flower:

سلام

من تازه میخوام این گوشی رو بگیرم، منظورتون از حافظه 95مگی چیه؟!
آخه حافظه داخلیش که 4گیگ هست.
یک سوال دیگه : اندازه گوشی و اندازه lcd به نظر شما مناسبه و کوچک نیست؟
ممنون:flower:

rezaei119
2012-07-06, 08:56 PM
سلام من یک گوشی one v گرفتم همین مشکل بالا را که دیگر کاربران گفته اند داره علاوه بر آن وای فای آن نیز کار نمی کنه میگن باید آپدیتش کنی اگر کسی میتونه کمک کن برنامه آپدیت را بمن بده یا آدرس سایت برای دانلود برنامه را بگه. ضمنا حافظه داخلی این گوشه گفتن 4 گیگ ولی فقط 0.95 گیگ ان قابل دسترسی است چرا؟

saman153
2012-07-07, 11:41 AM
سلام

من تازه میخوام این گوشی رو بگیرم، منظورتون از حافظه 95مگی چیه؟!
آخه حافظه داخلیش که 4گیگ هست.
یک سوال دیگه : اندازه گوشی و اندازه lcd به نظر شما مناسبه و کوچک نیست؟
ممنون:flower:

3 گیگ از حافظه 4 گیگی که روی خود تلفن موجوده مربوط به سیستم عامل گوشی میشه و 1 گیگ باقی مونده هم صرفا جهت نصب برنامه هس و کابر بهش دسترسی مستقیم نداره.

در مورد صفحه نمایش نه کوچیک نیس، اندازه مناسبی داره. به راحتی همه جا جا میشه.

farnaz72
2012-07-08, 07:36 PM
چطوری میشه تنظیماتشو جوری کرد که وقتی بلوتوث میکنیم فایل ها برن به مموری کارت و توی حافظه ی خودش نرن؟

turbo_boy
2012-07-08, 09:33 PM
سلام

یک مشکل ، من امروز این گوشی رو گرفتم ، بدون گارانتی ، الان دیدم lcdش قسمت پایین سمت چپش ، به اندازه یک دایزه به قطر 2میلیمتر تو صفحه هایی که زمینش سفیده ، به زردی میزنه... خیلی زیاد نیست...این مشکلی ایجاد نمیکنه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

rezaei119
2012-07-09, 12:09 AM
سلام با تشکر از پاسخگوئی و همکاری صمیمانه مدیر سایت
ببخشید من درخواست آپدیت اندروید4 را داشتم برای گوشی ONE V چون وای فای اون کار نمی کنه میگن باید آپدیت بشه اگه ممکنه کمک کنید.

peyman_pz
2012-07-09, 01:57 AM
سلام
من امروز یه htc one v برای یکی از دوستام از نمایندگی پارس کامتل خریدم و دادم خودشون یه مقداری نرم افزار ریختن روی هارد اصلی خود گوشی که 4 گیگابایت هستش ولی من وقتی خودم گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم و گزینه Disk Drive رو انتخاب میکنم فقط یک درایو اضافه میکنه که 90 مگابایت هستش و هر کاری میکنم نمیتونم به اون حافظه 4 گیگابایتی دسترسی پیدا کنم و چون می خواستم نقشه براش بریزم مجبور شدم فعلا یک مموری کارت براش بذارم به خود نمایندگی هم زنگ زدم میگه باید گوشی رو بیاری اینجا خودمون برات بریزیم لطفا راهنمایی کنید http://f.ptcdn.org/images/smilies2/sadsmiley.gif

farnaz72
2012-07-09, 01:58 AM
من مشکل رو حل کردم. شما باید با اینترنت لبتاپ یا کامپیوتر یا سیمکارت وارد اینترنت بشین. توی about phone setting برین و اونجایی که گوشی اپدیت میشه check now رو بزنین یه اپدیت میاد روی گوشی نصب میشه گوشی ری استارت میشه بعد دوباره همون کار رو تکرار کنین. یه اپدیت دیگه میاد اونم دانلود و نصب و دوباره همون کارو تکرار کنین. باز یه اپدیت دیگه میاد اونو هم دانلود و نصب کنین. دیگه هم وای فای گوشی فعال میشه هم چیزایی که بلوتوث میشه مستقیم میره تو مموری

peyman_pz
2012-07-09, 10:05 PM
3 گیگ از حافظه 4 گیگی که روی خود تلفن موجوده مربوط به سیستم عامل گوشی میشه و 1 گیگ باقی مونده هم صرفا جهت نصب برنامه هس و کابر بهش دسترسی مستقیم نداره.



خب چطوری میتونیم روی همون حافظه 1 گیگی برنامه بریزیم؟

XmaN_723
2012-07-10, 06:11 PM
خب چطوری میتونیم روی همون حافظه 1 گیگی برنامه بریزیم؟
شما هر برنامه ای نصب کنی به صورت پیش فرض میره تو همون 1 گیگ
از setting/phone/storage/internal storage میتونید ببینید چقدر نرم افزار روی حافظه گوشی نصب کردید!:flower:

farnaz72
2012-07-11, 09:18 PM
من توي setting اومدم گزينه ي اون که گفته روي قفل مسيج و pho ne و... نشون داده. بشه فعال کردم،حالا ميخوام غير فعالش کنم ارور ميده،چي کار کنم؟

farnaz72
2012-07-11, 09:21 PM
وايد ايميلم ميزارم رو صفحه ايميلامو نشون نميده با اينکه به نت وصلم

sajad60
2012-07-14, 05:40 PM
سلام و خسته نباشید:flower:

منم مثل شما دوستان یه One V خوشگل دارم و همه مشکلات اولیه مثل WiFi و Bluethoot و... پشت سر گذاشتم و الان به خوبی و خوشی داریم با هم زندگی میکنیم

گوشیه فوق العاده ایه.. من که ازش راضیم .. خدام ازش راضی باشه..

فقط الان تنها مشکلی که باهم داریم توو بخش اس ام اساشه... بعضی وقتا هنگ میکنه اس جدید که میرسه طول میکشه تا بازش که و نشون بده ( فقط توو نشون دادنش اینجوریه یعنی اس و میگیره)

می خوام بدونم واسه شما دوستای عزیزم اینگونه می شود یا خیر؟

rezaei119
2012-07-14, 11:05 PM
ساجد جان :چه کار کردی wi-fi گوشیت کار کرد ؟ما را هم راهنمائی کن .
با تشکر

saman153
2012-07-17, 11:41 PM
سلام و خسته نباشید:flower:

فقط الان تنها مشکلی که باهم داریم توو بخش اس ام اساشه... بعضی وقتا هنگ میکنه اس جدید که میرسه طول میکشه تا بازش که و نشون بده ( فقط توو نشون دادنش اینجوریه یعنی اس و میگیره)

می خوام بدونم واسه شما دوستای عزیزم اینگونه می شود یا خیر؟



احتمالا اس ام اس هات زیاده که اینجور شده. منم همین مشکل رو داشتم تعداد زیادشو پاک کردم الان بهتر شده.

saman153
2012-07-17, 11:56 PM
ساجد جان :چه کار کردی wi-fi گوشیت کار کرد ؟ما را هم راهنمائی کن .
با تشکر
نیاز به آپدیت داره، برای این کار چند راه مختلف هس:
1- سیمکارتت رو( اگه ایرانسل داری) با پیش کد 145 به جای 140 هزار تومن شارژ کن. 150 مگ چی پی آر اس 10 روزه بهت میده.
2- میتونی گوشی رو با برنامه HTC Sync به پی سی وصل کنی و از اینترنت کامپیوتر گوشی رو اپدیت کنی. برای این کار وقتی میخوای گوشی رو وصل کنی به کامپیوتر به جای hard disk گزینه HTC sync manager رو انتخاب کن تا گوشی سینک شه. فقط یک بار کافیه. بار دوم که خواستی وصل کنی به جای HTc sync Manager گزینه internet pass-through رو انتخاب کن.
3- سیم کارت رو در بیار و گوشی رو ریست فکتوری کن. بعد از طریق وای فای میتونی آپدیت کنی.

وقتی به اینترنت وصل شدی این مسیر رو دنبال کن تا بتونی آپدیت کنی.
setting> about> software updates> check now
سوالی داشتی در خدمتم.

farnaz72
2012-07-29, 08:18 PM
بچه ها من از توی برنامه task manager سمت موزیک گوشی رو stop کردم خالا گوشیم mp3 پخش نمیکنه ویدجت موزیکش هم باز نمیشه.چی کار کنم. اساتید لطفا راهنمایی کنید

rezaei119
2012-08-01, 04:51 PM
سلام ساجد جان
من گوشیم بردم اپدیت کردم یک روز هم باهاش کار کردم و وای فای آن هم کار افتاد ولی بعد از یک روز گوشی خودبخود کاملا خاموش شد و دیگه روشن نشد بردم به فروشنده نشون دادم میگه نباید اپدیتش می کردی . می خواستم ببینم چرا اینجوری شده و چکار باید بکنم؟
با تشکر

XmaN_723
2012-08-01, 07:46 PM
سلام ساجد جان
من گوشیم بردم اپدیت کردم یک روز هم باهاش کار کردم و وای فای آن هم کار افتاد ولی بعد از یک روز گوشی خودبخود کاملا خاموش شد و دیگه روشن نشد بردم به فروشنده نشون دادم میگه نباید اپدیتش می کردی . می خواستم ببینم چرا اینجوری شده و چکار باید بکنم؟
با تشکر
احتمالا گوشیتون بریک شده،باید بدید براتون فلش بزنن بیرون

farnaz72
2012-08-05, 08:44 AM
با چرا کسي به سوالاي من جواب نميده؟ کلوپ x10 بهتر بود لااقل يکي پاسخگوي سوالات بود

sajad60
2012-08-15, 12:25 PM
نیاز به آپدیت داره، برای این کار چند راه مختلف هس:
1- سیمکارتت رو( اگه ایرانسل داری) با پیش کد 145 به جای 140 هزار تومن شارژ کن. 150 مگ چی پی آر اس 10 روزه بهت میده.
2- میتونی گوشی رو با برنامه HTC Sync به پی سی وصل کنی و از اینترنت کامپیوتر گوشی رو اپدیت کنی. برای این کار وقتی میخوای گوشی رو وصل کنی به کامپیوتر به جای hard disk گزینه HTC sync manager رو انتخاب کن تا گوشی سینک شه. فقط یک بار کافیه. بار دوم که خواستی وصل کنی به جای HTc sync Manager گزینه internet pass-through رو انتخاب کن.
3- سیم کارت رو در بیار و گوشی رو ریست فکتوری کن. بعد از طریق وای فای میتونی آپدیت کنی.

وقتی به اینترنت وصل شدی این مسیر رو دنبال کن تا بتونی آپدیت کنی.
setting> about> software updates> check now
سوالی داشتی در خدمتم.

این همه سختی نیاز نیست کافیه یه طرح GPRS بخری فایل آپدیت و بزاری شب تا صب دانلود میشه و بعدش WiFi درست میشه.. خیلی راحت.. کافیه یه شارژ 1000 تومنی ایرانسل بگیری با *145*رمز# شارژ کنی تا 15 هزارتم بت شارژ استفاده از GPRS بده

sajad60
2012-08-15, 12:31 PM
بچه ها من از توی برنامه task manager سمت موزیک گوشی رو stop کردم خالا گوشیم mp3 پخش نمیکنه ویدجت موزیکش هم باز نمیشه.چی کار کنم. اساتید لطفا راهنمایی کنید

من اکثر اوقات این کارو انجام میدم

همه برنامه هامم با این کار Stop میکنم ولی بعدش به راحتی باز میشه و مشکلی نداره

یه بار Stop all بزن Refresh کن و 2باره اگه برنامه ای باز بود بزن

اینجوری رمت فضای بیشتری داره راحتر کار میکنه

sajad60
2012-08-15, 12:36 PM
احتمالا اس ام اس هات زیاده که اینجور شده. منم همین مشکل رو داشتم تعداد زیادشو پاک کردم الان بهتر شده.

فکر نمیکنم مشکل از زیادی اس ام اس باشه

تا جایی که من برسی کردم با WiFi مشکل پیدا میکنه وقتایی که WiFi روشن باشه بعضی وقتا دفترچه تلفن باز میشه Louding میزنه و تا وقتی نتونه بازش کنه ( بعضی وقتا زمانشم زیاده) اس ام اس هام باز نمیشه

.:MOHSEN:.
2012-08-15, 01:05 PM
فکر نمیکنم مشکل از زیادی اس ام اس باشه

تا جایی که من برسی کردم با WiFi مشکل پیدا میکنه وقتایی که WiFi روشن باشه بعضی وقتا دفترچه تلفن باز میشه Louding میزنه و تا وقتی نتونه بازش کنه ( بعضی وقتا زمانشم زیاده) اس ام اس هام باز نمیشه

htc sync رو غير فعال کن احتمالا درست ميشه

tanha@
2013-02-21, 07:29 PM
سلام دوستان
من یه one v دارم. مشکل ریموو شدن مموری رو دارم.خود به خود ریموو میشه.اگه یه بار مموری رو در بیارم و بزنم جا درست میشه.در روز چند بار این اتفاق میوفته.
ممنون از راهنماییتون:x

mahdib90
2013-02-24, 05:48 PM
سلام به موبایل اولی ها خوب و گل من .
من گوشی One V دارم . مشکل عجیبی که داره اینه که HTC Sync گوشی منو نمیشناسه .
لطفا راهنماییم کنید :eh:

flaov
2013-04-27, 05:58 PM
سلام من با گوشی یه مشکل دارم اینکه چند بار الگو رو اشتباه زدم و جیمیل و پس میخاد هردوشون رو درست میدم اما وارد نمیشه چی کار کنم خواهش میکنم پاسخ بدید دو روز گوشیم از کار افتاده

Mojtaba925
2013-04-28, 12:41 AM
سوالتون رو چند جا مطرح نکنید و انجمن رو بهم نریزید.
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=204704&p=1718957
با تشکر

reza emjey
2013-06-11, 08:52 AM
سلام دوستان
من هم گوشي htc one v دارم ، آقا يك دفعه بدون هيچ دليل خاموش شد و ديگه هركاري ميكنم روشن نميشه!!!! نه برنامه اي نصب كردم ، نه آپديت كرده باشم ، هيچ!!! به نظرتون دليلش چيه؟ درست ميشه؟ ميشه راهنمايي كنين لطفا!

amin5009
2013-07-07, 01:51 PM
سلام

یک مشکل ، من امروز این گوشی رو گرفتم ، بدون گارانتی ، الان دیدم lcdش قسمت پایین سمت چپش ، به اندازه یک دایزه به قطر 2میلیمتر تو صفحه هایی که زمینش سفیده ، به زردی میزنه... خیلی زیاد نیست...این مشکلی ایجاد نمیکنه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام . من اینو شنیدم که سری های اول این گوشی اون قسمتی که زرد هست یه مقدار پیچ زیر این قسمت درون دستگاه بصورت فابریکی کارخونه کمی سفت بسته شده که باعث فشار شده و ال سی دی یه مقدار رنگش تغییر میکنه و اگه یه مقدار شل کنید ( نه خیلی زیادا ) امکان داره به همین سادگی مشکلش برطرف بشه .

decay
2013-07-19, 04:38 PM
سلام دوستان
چند وقتيه ي وان وي دارم و چنتا برنامه هم روش نصب کردم بعلاوه يک بازي (subway surf) وقتي وارد بازي ميشم خيلي تيک ميزنه جوري که نميشه بازي کرد! يکبار هم فکتوري ريست کردم و قبل نصب هر برنامه ديگه اي اول بازيو نصب کردم اما باز هم تيک زد! اين بازي ديتا هم نداره که بگي بازيه سنگينيه! کسي ميدونه مشکل کار از کجاست؟

با تشکر.

Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta

.::EHSAN_GOLpesar::.
2013-07-22, 04:52 PM
سلام دوستان
چند وقتيه ي وان وي دارم و چنتا برنامه هم روش نصب کردم بعلاوه يک بازي (subway surf) وقتي وارد بازي ميشم خيلي تيک ميزنه جوري که نميشه بازي کرد! يکبار هم فکتوري ريست کردم و قبل نصب هر برنامه ديگه اي اول بازيو نصب کردم اما باز هم تيک زد! اين بازي ديتا هم نداره که بگي بازيه سنگينيه! کسي ميدونه مشکل کار از کجاست؟

با تشکر.

Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta
شما گوشی رو آپدیت کردی تا حالا؟
یک بار آپدیت کن بعد اینکه سعی کن از بازی هایی استفاده کنی که واسه پردازنده و صفحه نمایش شما مناسب و سازگار باشه

reza_mar
2013-07-31, 03:12 PM
سلام من گوشی one v دارم که رام (http://wiki.*********.ir/index.php/%D8%B1%D8%A7%D9%85) 4.0.3 روش نصبه،مشکلم اینه که وقتی سیم کارت روش میندازم پیغام(sim network unlock pin) میده چیکار کنم؟از کجا بفهمم که اپراتور گوشیم چیه؟

rostamiani
2013-08-20, 04:55 PM
سلام
ظاهرا گوشی HTC One V اوایل خیلی مشکلات داشته ... از هنگ کردن تا بریک !
با خالی شدن باتری یا زیاد نگه داشتن Power + Volume Down ممکنه بود بریک بشه ...

این مشکلات برطرف شده یا نه ؟
نرم افزاری بوده یا سخت افزاری ؟
کلا چه مورد هایی داره این گوشی ؟

متشکرم

franktal
2013-08-22, 07:52 PM
گوشی قبلیم کا 750 بود و نسبتا خوب آنتن می داد ولی این اچ تی سی وانه اصلا آنتن دهی خوبی نداره و حتما باید بری تو فضای باز تا آنتن خوبی داشته داشته باشی!!!
همراه اول من tci هستش و mci نیست نمی دونم به این ام سی آی نبودن ربط داره یا نه؟!
دوم اینکه با آپدیت ممکنه مشکل آنتنش حل بشه؟
چه کار کنم؟
حالم امروز خیلی گرفته است!

leylamir
2013-12-01, 01:11 PM
با سلام خدمت دوستان.
من یه گوشی HTC One V دارم. مشکل من اینه که وقتی آهنگ تو رم گوشی میریزم بعد اینکه تو گوشی نشون میده و آهنگ گوش میدم و بعد کارای دیگه انجام میدم. وقتی گوشی رو تو حالت استراحت هس و گوشی رو برمیدارم و به منوی موزیک میرم اصلا آهنگی نشون نمیده. گوشی رو ریستارت هم میکنم ولی اصلا آهنگی نشون نمیده. رم رو که به کامپیوتر وصل میکنم آهنگارو نشون میده ولی توی گوشی نشون نمیده. اگه میشه راهنمایی کنید. ممنون.

sami56
2014-07-08, 11:44 AM
سلام گوشی من با نگه داشتن دو دکمه پاور و ولوم به منوی مربوطه نمیره ...! چکار باید کرد؟!

ebi13590
2016-07-29, 08:13 PM
سلام گوشی htv one v روشن نمیشد بردم برا تعمیر فلش زدن روشن میشه تاچ اون از کار افتاده لمس کار نمی کنه یه وقتایی خاموش روشن میشه سیم کارت روش میزای شناخته میشه پیام هم میاد تاج اون رو عوض کرد باز هم کار نکرد
به نظر شما از چه می تونه باشه:15::15::15: کسی نیست