PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش واقعی افزایش فضای اس ام اس گوشی (ما کد نمی دهیم آموزش می دهیم!)



™MOHAMMAD
2008-05-24, 04:04 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان که دنبال افزایش فضای پیامهای کوتاه یا همان اس ام اس گوشی سونی اریکسون خود بوده اند و احیانا به دلیل کد های اشتباه مجبور به فلش گوشی خود شده اند!
اما برویم سراغ مطالب :
فضای ذخیره اس ام اس گوشی در یک فایل متنی با نام pref_store.txt که در مسیر : IFS/SETTING/MESSAGING
قرار دارد مشخص می شود. به صورت پیشفرض گوشی در این فایل نوشته شده است : smsdata/
شاخه smsdata یکی از مسیرهای اصلی گوشی در کنار IFS و TPA است.
حال چه مشکلی وجود دارد؟
مشکل اینجاست که فضای پوشه smsdata محدود است ولی در عوض پوشه ای داریم به نام tpa که فضای کاری آن نامحدود و برابر حافظه گوشی است.
حالا پاسخ مشکل ما ساده است باید فایل متنی رو ویرایش کنیم و مسیرش رو به tpa یا هر پوشه ای که زیر مجموعه آن است تغییر دهیم.
این کار رو میشود با ساختن مسیر بالا و قرار دادن فایل متنی با مسیر دلخواهی که جز tpa است یا خود tpa و زیپ کردن و فلش با برنامه setool انجام داد.
باتشکر.

samim-22
2008-05-24, 11:57 AM
اگه میشه زود جواب بدین
یا اینکه مراحل کار رو برای k750&k550برام بنویسید ا:Smile (48):
در ضمن تشکر شما هم محفوظه

arta2008
2008-05-24, 12:05 PM
مراحل کار رو برای k 510برام بنویسید

خیلی ممنون

™MOHAMMAD
2008-05-24, 01:05 PM
اگه میشه زود جواب بدین
یا اینکه مراحل کار رو برای k750&k550برام بنویسید ا:Smile (48):
در ضمن تشکر شما هم محفوظه


مراحل کار رو برای k 510برام بنویسید

خیلی ممنون
دوستان سلام مراحل کار رو گفتم خدمتتون.
این کار رو دوستانی که روی k750 w800 w700 انجام دادند کار کرده.
ولی در رابطه با سایر گوشی ها من تضمینی نمی دم.
در هر حال چه برای این گوشی ها چه برای بقیه که می خواهید تست کنید از پیامک هاتون و بقیه چیزها با myphone explorer بکاپ تهیه کنید.
به جز این گوشی ها گوشی هایی که تست می کنید در صورتی که پیامهاتون ذخیره نشن باید fs گوشی رو فلش کنید.
در مورد k510 هر کاری کردم بالاتر از 200 تا نرفت. حالا شما هم تست کن.
فایل آماده مصرف!:
http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=34321&d=1206889586

Bia2learn
2008-05-24, 02:28 PM
سلام.آقا محمد تشكر از آموزشي كه گذاشتي ولي آقا سبحان تو تاپيك مخصوص پچ ها و لايوت ها همون صفحه اول هميني كه شما گذاشتي رو آمادش رو گذاشته بودن.فقط قرار دادن در ميسك فايل و بعد Flash كه من روي گوشيم تست كردم و كار داد.

amom1385
2008-05-24, 05:35 PM
ببخشید ایا این کار روی w200 هم جواب میده.از دوستانی که امتحان کردن خواهش میکنم جواب بدن.
با تشکر.

™MOHAMMAD
2008-05-24, 08:23 PM
سلام.آقا محمد تشكر از آموزشي كه گذاشتي ولي آقا سبحان تو تاپيك مخصوص پچ ها و لايوت ها همون صفحه اول هميني كه شما گذاشتي رو آمادش رو گذاشته بودن.فقط قرار دادن در ميسك فايل و بعد Flash كه من روي گوشيم تست كردم و كار داد.

خیلی ممنون که کار داد!!!
من که قبلش گفته بودم هدفم از گفتن آموزش بود نه کد دادن ولی برای پاسخ به خواسته دوستان فایل آماده رو هم گذاشتم.

ahmadkarim
2008-09-29, 12:22 AM
سلام من گوشیم w700 هست اگه میشه به طور کامل توضیح بده چون من اطلاعاتم در مورد گوشی 0 هستش پیشاپیش تشکر

™MOHAMMAD
2008-09-30, 02:04 AM
سلام من گوشیم w700 هست اگه میشه به طور کامل توضیح بده چون من اطلاعاتم در مورد گوشی 0 هستش پیشاپیش تشکر
باید به بخش آموزش هک مراجعه کنید و از صفری خارج بشید!
همین فایلی که توی پست بالا لینک داده شده رو توی قسمت misc برنامه setool2lt قرار می دید و فلش رو می زنید
به همین سادگی به همین خوشمزه گی!!!!!!!

ahmadkarim
2008-09-30, 03:33 PM
این نرم افزار رو از کجا میتونم دانلود کنم

™MOHAMMAD
2008-09-30, 05:13 PM
این نرم افزار رو از کجا میتونم دانلود کنم
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=6502

fxdz
2009-03-13, 12:20 PM
راهي ندارين كه بدون باكي اين كار رو بشه كرد:nono: چون ريست كني اين همه خرج كه كرديم به فا.... ميره

majidof
2009-03-13, 05:18 PM
سلام به همه دوستان و یه سلام ویژه خدمت آقا محمد گله گلاب که اگه نباشه سایت حسابی صوت و کور میشه
بچه قدر این محمد جونو بیشتر بدونید
اقا محمد رو گوشید جواب داد منظورم w810
منتظرم
:wow:در ضمن عید همه برو بچ پیشاپیش مبارک:wow:

mehrdad_60
2009-03-23, 10:19 AM
سلام سال نو رو تبریک میگم من چند بار این کارو روی z550 امتحان کردم جواب نداد بازم این کارو میکنم اگه راه دیگه هم داره ممنون منم در جریان بذارید

saeidsmgh
2010-01-08, 08:30 PM
سلام
من w700دارم بعداز مدتی تونستم پچ بریزم رو گوشیم با موفقیت ولی پچ افزایش مسیج رو نمیتونم بریزم
من یه نرم افزار setool2liteدارم و فایل های زیادی از قبیل 2857-increase-sms-storage.zip و لینکی که برام مون گذاشتید رو ریختم جواب نداد دیگه داره با اعصابم بازی میکنه توروخدا به داد اعصابم برسید متشکرم رفقایه با حال.(این قسنت پاجه خاری بود نهههههههه :happy:)
حالا لطف کنید همون فایل رو با پسوند vkp برام بسازید ممنون میشم عزیزانه دل

vahidgood
2010-08-05, 01:06 AM
آقا محمد دستت درد نکنه واقعا زحمت کشیدی . من مدت زیادی بود دنبالش می گشتم . رو گوشی من (w700) جواب داد فقط اینباکسم رو پاک کرد که بک آپ ازش داشتم
دوباره تشکر میکنم بابت زحمات خودت و همه بچه های این انجمن که واقعا فعالند

دوست عزیز sms شما پاک نشده فقط مسیرش تغییر کرده اگه به حالت اول برگردونی متوجه میشی پاک نشده
و اینبار بک آپ بگیر بعد دوباره انجام بده.

Farzad77
2010-08-19, 10:20 AM
سلام . خسته نباشید . یه سوال داشتم :
من از اون فایل آماده ی مصرفی که آدرس رو به tpa/ تغییر می داد استفاده کردم . علاوه بر پاک شدن inbox و .... الان دیگه نمیتونم پیامک بفرستم . موقع فرستادن می نویسه : too many masseges , delete some from any folder. delete now ?
وقتی هم که yes میزنم تمام آیتم هایی که میاره مثل inbox , outbox و ... همه زیرشون نوشته 0 و چیزی نیست که پاک کنم .
کسی می تونه کمک کنه ؟
گوشیم هم w810 هست.
یه سوال کوچولو ی دیگه هم داشتم : دفعه ی اول حواسم نبود آدرسی که فلش کردم این شد :
afzayesh sms\ifs\settings\messaging
در نتیجه setool این رشته فولدر ها رو ساخت . دستوری ، چیزی هست که بتونم پاکشون کنم ؟

singin-cat
2010-08-19, 10:36 AM
اونقدر زیاد میشه که بشه یه عکس کوچیک که تو پیش فرض هست رو راحت فرستاد!!!؟؟

4k?
8k??
:god:

vahidgood
2010-08-20, 12:11 AM
اونقدر زیاد میشه که بشه یه عکس کوچیک که تو پیش فرض هست رو راحت فرستاد!!!؟؟

4k?
8k??
:god:

دوست گرامی فقط فضای sms زیاد میشه یعنی مثلا اگه 200 اس ام اس توی Inbox جا میشد.
با این کار 5 برابر میشه...

محمد1389
2010-08-20, 02:13 AM
سلام . خسته نباشید . یه سوال داشتم :
من از اون فایل آماده ی مصرفی که آدرس رو به tpa/ تغییر می داد استفاده کردم . علاوه بر پاک شدن inbox و .... الان دیگه نمیتونم پیامک بفرستم . موقع فرستادن می نویسه : too many masseges , delete some from any folder. delete now ?
وقتی هم که yes میزنم تمام آیتم هایی که میاره مثل inbox , outbox و ... همه زیرشون نوشته 0 و چیزی نیست که پاک کنم .
کسی می تونه کمک کنه ؟
گوشیم هم w810 هست.
یه سوال کوچولو ی دیگه هم داشتم : دفعه ی اول حواسم نبود آدرسی که فلش کردم این شد :
afzayesh sms\ifs\settings\messaging
در نتیجه setool این رشته فولدر ها رو ساخت . دستوری ، چیزی هست که بتونم پاکشون کنم ؟
دوست عزيز پست 4 مطلب بنده در همين موضوع رو بخونيد.
مشكلي پيش نمياد به غير از اينكه كمي فضاي fs رو پر مي كنه ولي اگه بخواييد مي تونيد با دستور delfile پاكشون كنيد.
مثال: delfile:/tpa/preset/system/sound/timer.mid

Farzad77
2010-08-20, 10:22 PM
خیلی ممنون از جوابتون .
میشه توضیح بدین اگه فقط fs رو فلش کنم چه جیز هایی پاک میشه ؟ من کلی پچ و الف و ... رو گوشی پیاده کردم !
در ضمن ، پارسال از رو fs با setool بکاپ گرفته بودم ولی بعد از این حرکت ها که دوباره خواستم از رو fs بکاپ بگیرم (با دستور readdir تو نوت پد و ...) همه رو نوشت error reading /.... و کلا هیچ چیز تو ph_out ظاهر نشد ! :atten:

vahidgood
2010-08-20, 11:12 PM
خیلی ممنون از جوابتون .
میشه توضیح بدین اگه فقط fs رو فلش کنم چه جیز هایی پاک میشه ؟ من کلی پچ و الف و ... رو گوشی پیاده کردم !
در ضمن ، پارسال از رو fs با setool بکاپ گرفته بودم ولی بعد از این حرکت ها که دوباره خواستم از رو fs بکاپ بگیرم (با دستور readdir تو نوت پد و ...) همه رو نوشت error reading /.... و کلا هیچ چیز تو ph_out ظاهر نشد ! :atten:

برای منم همین مشکل یک بار پیش امد.دلیلش اینه که شما با بک آپ گرفتن از fs تمام فایل هایی که توی حافظه گوشی هست
هم کپی میشه مثلا اگه آهنگی یا فیلمی توی حافظه گوشی باشه کپی میشه. وبرنامه ستول قدرت خواندن وکپی کردن فایل های سنگین را نداره
باید قبل از بک آپ گرفتن هر فایلی که در حافظه گوشی هست در مموری کارت کپی بشه.منظورم آهنگ و فیلم ها ست

NewArrived
2010-08-31, 11:23 AM
واسه k770 نشد:cry:

vahidgood
2010-09-01, 12:22 AM
واسه k770 نشد:cry:

معلوم که نمیشه این روش برای سری DB2010 در حالی که گوشی شما DB2020 است.
برای این سری پچ ارائه شده...باید از پچ استفاده کنی...

پچ افزایش تعداد sms برای گوشی های db2020 تا sms 10000 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=25253)

sello
2010-10-01, 08:26 PM
باسلام.آیاپچ یابرنامه ای هست که بااون بشه کاری کرد متنی که توی new note توی گوشی مینویسیم توی کارت حفظه ریخته بشه چون درحالت عادی توی خودگوشی ریخته میشه ومحدودهست؟منتظرپاسخ شماتوی همین تاپیک هستم.باتشکر.

poya1385
2011-05-06, 07:41 PM
سلام
من هم دقیقا Farzad77 (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=150957)مشکل شما رو پیدا کردم
فکر کنم این کار واسه گوشیهای w810 جوابگو نیست

vahidgood
2011-05-12, 05:08 PM
سلام
من هم دقیقا Farzad77 (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=150957)مشکل شما رو پیدا کردم
فکر کنم این کار واسه گوشیهای w810 جوابگو نیست

در پست 23 جواب داده شد:x

mrj.keshtg
2012-10-09, 01:50 PM
سلام گوشی من w700 هست .چطور باید ظرفیت Inbox رو افزایش بدم؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

mrkp
2012-10-09, 02:52 PM
سلام گوشی من w700 هست .چطور باید ظرفیت Inbox رو افزایش بدم؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
تو صفحه اول همین تاپیک آموزشش هست
http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=127667&postcount=1
موفق باشید

R&D
2013-02-09, 02:05 AM
سلام دوستان برای نوکیا x3 هم که جاواست میشه کاری کرد که مث w700حافظش زیاد بشه؟


زود زود جواب بدین لطفا

PaRsA YaRi
2013-02-09, 02:22 AM
سلام دوستان برای نوکیا x3 هم که جاواست میشه کاری کرد که مث w700حافظش زیاد بشه؟


زود زود جواب بدین لطفا

اینجا قسمت سونی اریکسون هست.
به انجمن مربوطه رجوع کنید.

majidha44
2013-08-07, 10:16 AM
اموزش افزایش کراکترهای اندروید

mrkp
2013-08-07, 05:41 PM
اموزش افزایش کراکترهای اندروید
سلام
لطفا به بخش اندروئید مراجعه کنید
موفق باشید

hamedhq
2014-07-13, 11:47 AM
برای نوکیا هم روشی هست ؟ nokia n82

™HAMED
2014-07-13, 12:44 PM
برای نوکیا هم روشی هست ؟ nokia n82
لطفاً به انجمن مربوطه مراجعه کنید.
انجمن: سری 60 ورژن 3 , Symbian 9.1 - 9.2 - 9.3

(http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=61)