PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Home Screens Background - عکس بر روی صفحه گوشی بزارید



amintalebi
2012-02-16, 09:34 AM
سلام دوستان
اینم نرم افزاری که میتونید
هر عکسی که دلتان خواست برایش
بزارید اونم در هر صفحه میتونید عکساش
با هم فرق داشته باشه امیدوارم لذت ببرید
اسکرین شات:
http://www.my-meego.com/grafika/wallp.jpghttp://www.my-meego.com/grafika/wallp2.jpg

لینک دانلود (http://www.uploadbaz.com/vw3iya8yrfka)

m9raven
2012-02-16, 02:45 PM
رو گوشی من کار نکرد
نصب شد
ولی موقع انتخاب عکس انگار عکسی انتخاب نشده
فرمت عکس باید چی باشه و کجا بریزیمش؟؟؟

amintalebi
2012-02-16, 04:43 PM
رو گوشی من کار نکرد
نصب شد
ولی موقع انتخاب عکس انگار عکسی انتخاب نشده
فرمت عکس باید چی باشه و کجا بریزیمش؟؟؟


سلام دوست عزیز
شرمنده یاذم رفت بگم که باید
فرمت عکس ها png باشد
و رزولیشنشم 854*480
شرمنده

salivan123
2012-02-17, 01:27 AM
فرمت عکس ها رو به png تغییر دادم رزولیشنشم به 854*480 تغییر دادم ولی فرقی نکرد بازم نمیشه عکسو گذاشت بک گراند،البته این کارا رو کردم وقتی میرم تو برنامه رو صفحهی سیاه کلیک می کنم عکس ها رو میاره ولی وقتی رو عکس کلیک میکنم بر میگرده تو صفحهی اول برنامه و عکس جایگزین نشده و apply هم میزنم میگه باید ریبوت بشه ولی بازم اتفاقی نمیوفته

amintalebi
2012-02-17, 11:36 AM
فرمت عکس ها رو به png تغییر دادم رزولیشنشم به 854*480 تغییر دادم ولی فرقی نکرد بازم نمیشه عکسو گذاشت بک گراند،البته این کارا رو کردم وقتی میرم تو برنامه رو صفحهی سیاه کلیک می کنم عکس ها رو میاره ولی وقتی رو عکس کلیک میکنم بر میگرده تو صفحهی اول برنامه و عکس جایگزین نشده و apply هم میزنم میگه باید ریبوت بشه ولی بازم اتفاقی نمیوفته



دوست عزیز این عکس را تست بزن
چون خیلی من عکس گذاشتم و دارم استفاده
میکنم اینم عکسش:
http://photo.tak98.com/images/nhrvpz36yp69hgo1266.png

salivan123
2012-02-18, 12:35 AM
ممنون ولی بازم نشد ، نمیدونم مشکلش چیه بیخیالش شدم ولی خیلی دوست داشتم بکگراندم عوض می شد

amintalebi
2012-02-18, 03:41 PM
ممنون ولی بازم نشد ، نمیدونم مشکلش چیه بیخیالش شدم ولی خیلی دوست داشتم بکگراندم عوض می شد


سلام دوست عزیز ورژن گوشیتون چیه
:worried:

salivan123
2012-02-18, 04:02 PM
سلام ، جدیدترین ورژنv22.2011.44-2_pr_006 ، هر کاری می کنم بک گراندم عوض نمیشه ، تو یه سایتی خوندم یکی دیگه هم این مشکلو داشت واسش نوشته بودن این برنامه نیازمند هست که دوولپر مود فعال باشه،نمیدونم این گزینه کجاست،همه جای گوشیو گشتم ولی پیدا نکردم ولی این گزینه به چشمم خیلی آشناست چو به نظرم قبلا دیدمش ولی الان نمیتونم پیداش کنم

amintalebi
2012-02-18, 04:16 PM
سلام ، جدیدترین ورژنv22.2011.44-2_pr_006 ، هر کاری می کنم بک گراندم عوض نمیشه ، تو یه سایتی خوندم یکی دیگه هم این مشکلو داشت واسش نوشته بودن این برنامه نیازمند هست که دوولپر مود فعال باشه،نمیدونم این گزینه کجاست،همه جای گوشیو گشتم ولی پیدا نکردم ولی این گزینه به چشمم خیلی آشناست چو به نظرم قبلا دیدمش ولی الان نمیتونم پیداش کنم


سلام دوست عزیز
این چیزی که شما میگید را
بنده آموزش را گذاشتم
میتونید از این تاپیک ها این کار را انجام بدبد

آموزش فعال کردن فعال کردن Developer mode در N9 توسط شبکه ad hoc و (http://ir-tci.org/forum/showthread.php?t=154286)V P N (http://ir-tci.org/forum/showthread.php?t=154286)

چگونه دستگاه خود را روت کنید (http://ir-tci.org/forum/showthread.php?t=145056)

amintalebi
2012-02-19, 10:02 PM
اینم اسکرین شات از گوشی خودم
http://photo.tak98.com/images/twicuxveotqugc5npdt.png

http://photo.tak98.com/images/yoz1qju8u3qkk3px7k84.png

http://photo.tak98.com/images/whxpw3wnoc0r5lbcl9co.png