PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام رسمی (SGSL-I9003] JPKPE GingerBread 2.3.6 (14.12.2011] مخصوص خاورمیانه و کاملا فارسی



maders
2012-01-06, 04:07 PM
I9003JPKPE

Android 2.3.6

Phone: I9003JXKP3

CSC: I9003OJPKPC


پنج لینک پرسرعت با قابلیت ریزیوم:


GT-I9003_XSG_I9003JPKPE_I9003OJPKPC_I9003JXKP3 - 186.0 MB (http://www.sharebees.com/qr2x9smvwwh1.html)

GT-I9003_XSG_I9003JPKPE_I9003OJPKPC_I9003JXKP3- 186.0 MB (http://www.uploadbaz.com/t5zokw7v1pub)

GT-I9003_XSG_I9003JPKPE_I9003OJPKPC_I9003JXKP3 - 186.0 MB (http://www.uploadhere.com/GYL982NEX0)

GT-I9003_XSG_I9003JPKPE_I9003OJPKPC_I9003JXKP3 - 186.0 MB (http://hipfile.com/bccxu4lqgf25/GT-I9003_XSG_I9003JPKPE_I9003OJPKPC_I9003JXKP3.rar.ht ml)

GT-I9003_XSG_I9003JPKPE_I9003OJPKPC_I9003JXKP3 - 186.0 MB (http://www.multiupload.com/E5NXOTZNZX)

پسورد : sampro.pl

برای آموزش نصب به این تاپیک مراجعه کنید.

کلیک کنید (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=148522)

maders
2012-01-13, 06:38 PM
ببخشید اگه این موضوع دربارهی آموزش فلش گوشی های نوکیا بو الان هزار تا تشکر میکردن....
نمیدونم 51 تا نمایش داشته و فقط یه تشکر دیگه معلومه چه کسی هایی گوشی اس ال دارن ، برای خودم متاسفم

maders
2012-01-17, 01:22 AM
ترو خدا چرا هیچی کی تشکر نمیکنه دلیلی داره بهم بگین:ohno::ohno:

omidmomid
2012-01-18, 05:07 PM
tnx alot

omidmomid
2012-01-18, 05:08 PM
خیلی عالی بود
مرسی

maders
2012-01-22, 03:05 PM
خواهش میکنم ....
اگه کسی خواست گوشی شو cf-root کنه یا مموری کارتو تبدیل به ext4متناسب با رامو بهش بگم

safarpour
2012-01-31, 01:54 AM
با تشکر از شما دوست عزیز
لطفا یه نرم افزار معرفی کنید که بشه از رام اصلی گوشی پشتیبان گرفت تا اگه به هر دلیلی با این رامهای جدید به مشکل برخوردیم بشه گوشی رو به حالت اصلیش برگردوند.

maders
2012-02-02, 01:22 PM
با تشکر از شما دوست عزیز
لطفا یه نرم افزار معرفی کنید که بشه از رام اصلی گوشی پشتیبان گرفت تا اگه به هر دلیلی با این رامهای جدید به مشکل برخوردیم بشه گوشی رو به حالت اصلیش برگردوند.

سلام دوست عزیز نرم افزار واسه بک آپ گیری از برنامه ها و فایل ها هست که اسمش my backup pro هست ولی نرم افزاری نمیشناسم که کارش همچین باشه شما اگه همچین مشکلی واسه گوشیت پیش اومد باید دوباره رامو نصب کنی

safarpour
2012-02-04, 11:56 PM
من این فایل 2.3.6 که شما گذاشتین رو دانلود کردم.
ورژن اندروید فعلی گوشیم هم 2.2.1 و PDA:i9003 JPKB1 هست.
آیا طبق راهنما، اول باید رام 180 مگابایتی JPKP5 رو هم دریافت و نصب کنم؟ یا فقط نصب همین رام کافیه؟
لطفا راهنمایی کنید.

safarpour
2012-02-12, 03:08 PM
ممنون که زود جواب میدین!
مشکل حل شد و با موفقیت به 2.3.6 آپدیت شد.
تشکر

alidombe
2012-02-17, 03:12 PM
azizan negaran nabashid galaxy sl ziade faghat kasi hale tashakor nadare ama vaghean bayad tashakor kard bekhatere etela"at va zahmat haye hameye doooooooostan

reza_mar
2012-02-17, 03:44 PM
دوست عزیز حتما باید اول اون رام 2.3.4 که گذاشتین رو فلش کنم و بعد رام 2.3.6 رو بریزم؟

amirgala
2012-03-13, 05:27 AM
کسی میتونه آموزش نصب رام رو با جزییات کامل بده؟

alishook
2012-03-19, 10:54 PM
سلام خسته نباشید اگه امانش هست می خواستم فایل روت اندروید 2.3.6 jxkp3 برام بزارید با برنامه فرمت مموری

alishook
2012-03-19, 10:58 PM
خواهش میکنم ....
اگه کسی خواست گوشی شو cf-root کنه یا مموری کارتو تبدیل به ext4متناسب با رامو بهش بگم


سلام خسته نباشید اگه امانش هست می خواستم فایل روت اندروید 2.3.6 jxkp3 برام بزارید با برنامه فرمت مموری

Reza.L
2012-03-20, 02:24 AM
سلام خسته نباشید اگه امانش هست می خواستم فایل روت اندروید 2.3.6 jxkp3 برام بزارید با برنامه فرمت مموری


سلام خسته نباشید اگه امانش هست می خواستم فایل روت اندروید 2.3.6 jxkp3 برام بزارید با برنامه فرمت مموری

خواهشاً هر سؤالی داشتین فقط یکبار و یک جا مطرح کنید و از شلوغ و سنگین کردن انجمن خودداری کنید .

maders
2012-03-26, 03:04 AM
سلام داداش من حدود چند ماهی بود نیومدم اینجا .چون یه دوست حالمو گرفت همچنین مدیر سایتم و هم یادم رفته بود ببخشید که نبودم

maders
2012-03-26, 03:57 AM
دوستان میدونین چه خبره
من چون تازه گوشیمو خریده بودم و قبلا میومدم تو این فروم واسه سیمبین فک کردم همون قدرم واسه اندروید عالیه ولی متاسفانه همچین چیزی نشد. منم واسه اینکه کسای که مثله من عمل میکنن و میان اینجا ، گفتم نزارم زیاد بگردن تو همینجا پیدا کنن ، بعد بنده رفتم گشتم و روش شو پیدا کردم و بزارید بگم از کجا بود تا یکی دیگه مثله اون دوست نیاد بگه چرا منبع نذاشتی من از سایت م-و-ب-ا-ی-ل-س-ت-ا-ن- (اینم واسه این مینویسم که سایت ***** داره این کلماتو نمیشه چسپیده بنویسم )و از روی نوشته ی کاربر اقا علی رضا فک کنم کپی کردم.
خب حالا اقا احسان چی شد کلی بازدید داشت و بدون نظر و بدون تشکر منم یه غلطی کردمو نوشتم تشکر کنین و به مدیر گفتم مدیریت این بخشو به من بدین خب اقای مدیرم سرش شلوغه دیگه کی جواب منو میده !!!!!منم دیدم کسی نظر نمیده تقربیا فراموش کردم تا امشب یه بنده خدایی یه چیزی بهم گفت منم ادرس اینجا رو بهش دادم ولی اقا خودم اومد اینجا دیدم همه چی بهم خرده یکی بهم حرف میپرونه یکی اوارش در اومده خب حالا من از تمام شما معذرت خواهی میکنم من قصدم نیک بود ولی این دوستم نمیدونی چی شد به خودش گرفت :D البته تو قسمت اموزش 2.3.5 اینم فراموش نشه بگن بهم اونم کپی کرده( دوستان من این مطلبو تو هردو تاپیک کپی میکنم . )خب کجا بودیم اها دوست hamid1984 بهمون کلی حرف پروند چه میدونم از کپی رایت بگیر تا تشکر به کپی خب حالا من چون دل نازکم چیزی نمیگم البته الان چیزی نگفتم مگه نه همه ی سایتو بهم میزدم( نه دیگه اینجا زیاده روی کردم )خب این دوستمون که همچین چیزی میگفت خودش نمیتونست بره تو ********** کپی کنه اینجا با ذکر منبع حتما دونسته ولی به خودش اجازه نداده شایدم ....
خب شاید حتما همچین حادثه ای تو ایران رخ داده (اخه اینجا کاربرا اصلا مطالب سایت ها و منابعو کپی نمیکنن:D:D )
خب اینا همه تموم شد من سعی میکنم از فردا تو اینجا باشم کسی نظری سوال داشت بگه من سعی میکنم جوابشو بدم البته اینم مثله قدیم نشه هچ کی نظر نده و منم دوباره از یادم بره...!!!!

ولی حامد جان ممنون که اینقدر ازم خوب گفتی من نمیخوام تشکر هام از شما بالا بزنه شما 88 من 41 اصلا مثله یک نیستیم تازه منم چشمم به این بخش از سایت نیست فقط واسه خدمت به کاربرا این چیزا رو نوشتم مخصوصا اقای مدیر سایت به مشا میگم من برام مهم نیست مدیر چه سایتی باشم خودمم سایت دارم تو سایت های دیگه مثله سایت اهنگ مثله یزد و اصفهان موزیک بهم پیشنهاد کار دادم به دیلیل کمبود وقت قبول نکردم فک نکنین من واسه امتیاز این کارو کردم دوباره میگم فقط واسه یه خدمتی به شما دوستان بود......

maders
2012-03-26, 04:06 AM
دوست عزیز حتما باید اول اون رام 2.3.4 که گذاشتین رو فلش کنم و بعد رام 2.3.6 رو بریزم؟

اره جانم به رم 2.3.4 و رم های چهار فایله رم پایه مگن و شما باید اول اونو نصب کنی بعد رمز های اپدیت رو بزنی رو اون. اگرم سوالی بود درخدمتم

maders
2012-03-26, 04:11 AM
کسی میتونه آموزش نصب رام رو با جزییات کامل بده؟

دوست عزیز اموزش رو به روز میکنم خودم فقط یکم زمان میبره


سلام خسته نباشید اگه امانش هست می خواستم فایل روت اندروید 2.3.6 jxkp3 برام بزارید با برنامه فرمت مموری

سلام شمام خسته نباشین چرا امکانش نیست ولی داداش باید واسه روت باید از طریق برنامه ی نصب رام برنامه ی cf-root مربوط به رامتو نصب کنی و اون فرمت مموری هم باید منوی ریکاوری نصب شه (یعنی همون روت که گفتم) تا بشه اونو نصب کرد منم باشه میارم ولی یکم دیگه باید صبر کنی .

maders
2012-03-27, 01:01 PM
سلام خسته نباشید اگه امانش هست می خواستم فایل روت اندروید 2.3.6 jxkp3 برام بزارید با برنامه فرمت مموری

سلام این روت رو گذاشتم واسه رام های 2.3.6 خاورمیانه
------------

کرنل cf-root برای تمامی رامهای جینجربرد

ورژن این نسخه به تاریخ (2012-02-01)

-------------

فایل های cf-root و نرم افزار جانبی آن را که داخل پوشه rar است را دانلود و نصب کنید.

حجم حدود 9.5 MB

Download (http://s1.picofile.com/file/7338656341/CFROOT_2012_02_01_.rar.html)


پسورد: maders

hamid1984
2012-03-28, 03:25 PM
دوستان میدونین چه خبره
من چون تازه گوشیمو خریده بودم و قبلا میومدم تو این فروم واسه سیمبین فک کردم همون قدرم واسه اندروید عالیه ولی متاسفانه همچین چیزی نشد. منم واسه اینکه کسای که مثله من عمل میکنن و میان اینجا ، گفتم نزارم زیاد بگردن تو همینجا پیدا کنن ، بعد بنده رفتم گشتم و روش شو پیدا کردم و بزارید بگم از کجا بود تا یکی دیگه مثله اون دوست نیاد بگه چرا منبع نذاشتی من از سایت م-و-ب-ا-ی-ل-س-ت-ا-ن- (اینم واسه این مینویسم که سایت ***** داره این کلماتو نمیشه چسپیده بنویسم )و از روی نوشته ی کاربر اقا علی رضا فک کنم کپی کردم.
خب حالا اقا احسان چی شد کلی بازدید داشت و بدون نظر و بدون تشکر منم یه غلطی کردمو نوشتم تشکر کنین و به مدیر گفتم مدیریت این بخشو به من بدین خب اقای مدیرم سرش شلوغه دیگه کی جواب منو میده !!!!!منم دیدم کسی نظر نمیده تقربیا فراموش کردم تا امشب یه بنده خدایی یه چیزی بهم گفت منم ادرس اینجا رو بهش دادم ولی اقا خودم اومد اینجا دیدم همه چی بهم خرده یکی بهم حرف میپرونه یکی اوارش در اومده خب حالا من از تمام شما معذرت خواهی میکنم من قصدم نیک بود ولی این دوستم نمیدونی چی شد به خودش گرفت :D البته تو قسمت اموزش 2.3.5 اینم فراموش نشه بگن بهم اونم کپی کرده( دوستان من این مطلبو تو هردو تاپیک کپی میکنم . )خب کجا بودیم اها دوست hamid1984 بهمون کلی حرف پروند چه میدونم از کپی رایت بگیر تا تشکر به کپی خب حالا من چون دل نازکم چیزی نمیگم البته الان چیزی نگفتم مگه نه همه ی سایتو بهم میزدم( نه دیگه اینجا زیاده روی کردم )خب این دوستمون که همچین چیزی میگفت خودش نمیتونست بره تو ********** کپی کنه اینجا با ذکر منبع حتما دونسته ولی به خودش اجازه نداده شایدم ....
خب شاید حتما همچین حادثه ای تو ایران رخ داده (اخه اینجا کاربرا اصلا مطالب سایت ها و منابعو کپی نمیکنن:D:D )
خب اینا همه تموم شد من سعی میکنم از فردا تو اینجا باشم کسی نظری سوال داشت بگه من سعی میکنم جوابشو بدم البته اینم مثله قدیم نشه هچ کی نظر نده و منم دوباره از یادم بره...!!!!

ولی حامد جان ممنون که اینقدر ازم خوب گفتی من نمیخوام تشکر هام از شما بالا بزنه شما 88 من 41 اصلا مثله یک نیستیم تازه منم چشمم به این بخش از سایت نیست فقط واسه خدمت به کاربرا این چیزا رو نوشتم مخصوصا اقای مدیر سایت به مشا میگم من برام مهم نیست مدیر چه سایتی باشم خودمم سایت دارم تو سایت های دیگه مثله سایت اهنگ مثله یزد و اصفهان موزیک بهم پیشنهاد کار دادم به دیلیل کمبود وقت قبول نکردم فک نکنین من واسه امتیاز این کارو کردم دوباره میگم فقط واسه یه خدمتی به شما دوستان بود......

چیه دوست عزیز. هر جا میری این تومارو کپی پیست میکنی!! احتمالا شما عاشق کپی پیست کردنی!! این تومار شما شما هیچ ربطی به موضوع مورد بحث این تایپیک نداره و اسپم به حساب میاد!!یه بار بخونش ببین خودت از چیزی که خودت نوشتی سر در میاری یا نه.جملات نامفهوم رو سر هم کردی انگار داری انشا مینویسی!

maders
2012-03-28, 11:39 PM
چیه دوست عزیز. هر جا میری این تومارو کپی پیست میکنی!! احتمالا شما عاشق کپی پیست کردنی!! این تومار شما شما هیچ ربطی به موضوع مورد بحث این تایپیک نداره و اسپم به حساب میاد!!یه بار بخونش ببین خودت از چیزی که خودت نوشتی سر در میاری یا نه.جملات نامفهوم رو سر هم کردی انگار داری انشا مینویسی!

شما چه گیری دادی من !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اره بابا دارم انشا مینویسم از کپی پیستم خوشم میاد خب فضولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فک کنم نمیبینی تو نوشته گفتم اینو تو هر دو تاپیک اس ال مینویسم خب اصلا چرا میای تو این تاپیک تو که نوکیا داری!!!!

تومارم نیست طوماره
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

.:S!NA:.
2012-03-29, 12:08 AM
بذارین دوستمون فعالیتشو بکنة
بحث نمیخاد که

hamid1984
2012-03-29, 11:34 AM
شما چه گیری دادی من !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اره بابا دارم انشا مینویسم از کپی پیستم خوشم میاد خب فضولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فک کنم نمیبینی تو نوشته گفتم اینو تو هر دو تاپیک اس ال مینویسم خب اصلا چرا میای تو این تاپیک تو که نوکیا داری!!!!

تومارم نیست طوماره
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


خوب حالا منم به اسلوب خودت جوابتو میدم : شما فضولی من نوکیا دارم و دوس دارم بیام اینجا فضولی؟؟(من اس ال دارم و گوشی قبلیم نوکیا بوده ولی اطلاعات پروفایلمو آپدیت نکردم)
بی سواد تومار یه کلمه دو املاییه!! برو تو اینترنت سرچ بزن!! مثلا کلمه توفان رو تو کتابا به دو شکل مینویسن...
لینک در فرهنگ لغت دهخدا :
http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-629194e0def24ef2a5fd1608b9a15a57-fa.html
در ضمن دوس داری 10 تا غلط املایی واست پیدا کنم؟؟؟؟؟(در تومار فوق!!)
خب در متن فوق اسم من (hamid1984(اومده و منم باید جوابتو بدم !!!
یه بار این چرت ها رو نوشتی بسه دیگه!! اینم لینکش :
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=148522&page=2
پست شماره 11
به من ربطی نداره شما فعالیت میکنی یا نه ولی فعالیتتون باید مطابق قوانین سایت باشه( مانند: قرار دادن اسکریت شات، گذاشتن ورژن نرم افزار ، گذاشتن خود نرم افزارها!! و ...)

hamid1984
2012-03-29, 11:38 AM
بذارین دوستمون فعالیتشو بکنة
بحث نمیخاد که

درسته دوست عزیز من که نگفتم فعالیت نکنه و ربطی هم به من نداره ولی در تومار فوق اسم من اومده و منم باید جوابشو بدم. در ضمن فعالیت کردن هم ضوابط خاص خودشو داره که متاسفانه با اینکه بهش گوشزد شد قبول نمیکنه و دست و پا میزنه!!! در اینجا:
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=148522&page=1

mehdi_bls
2012-03-29, 11:49 AM
سلام.... من یه سوال خیلی سخت و تخصصی داشتم !!! خواهش میکنم یکی کمکم کنه !!!
من یه گوشی نوکیا X6 دارم که قسمت USB گوشیم خیلی وقته خراب شده و قابل درست شدن نیست !!!! و فقط از طریق بلوتوث میتونم به کامپیوتر وصل بشم !!! و وقتی هم که به کامپیوتر وصل شم فقط قسمت PC SUITE گوشی رو شناسایی میکنه !!! قسمت مموری رم حافظه رو نمیشناسه !!!
حالا مشکل اصلی من اینجاست که چند روز پیش 2 تا عکس از رو گوشیم پاک کردم... و قصد RECOVERY داشتم...از خوده گوشی RECOVERY نداره ! یا من برنامشو ندارم.... از اونجایی که وقتی به کامپیوتر وصل میشم فقط قسمت PC SUITE رو میشناسه ! اجازه RECOVERY از رو مموری رم رو در کامپیوتر هم ندارم که این 2 تا عکس رو باز گردانی کنم ................ اصلا گیج شدم نمی دونم چه کار کنم !!!!
2 تا عکس رو چطوری بازگردانی کنم !؟
لطفا کمک کنید

Reza.L
2012-03-29, 04:14 PM
سلام.... من یه سوال خیلی سخت و تخصصی داشتم !!! خواهش میکنم یکی کمکم کنه !!!
من یه گوشی نوکیا X6 دارم که قسمت USB گوشیم خیلی وقته خراب شده و قابل درست شدن نیست !!!! و فقط از طریق بلوتوث میتونم به کامپیوتر وصل بشم !!! و وقتی هم که به کامپیوتر وصل شم فقط قسمت PC SUITE گوشی رو شناسایی میکنه !!! قسمت مموری رم حافظه رو نمیشناسه !!!
حالا مشکل اصلی من اینجاست که چند روز پیش 2 تا عکس از رو گوشیم پاک کردم... و قصد RECOVERY داشتم...از خوده گوشی RECOVERY نداره ! یا من برنامشو ندارم.... از اونجایی که وقتی به کامپیوتر وصل میشم فقط قسمت PC SUITE رو میشناسه ! اجازه RECOVERY از رو مموری رم رو در کامپیوتر هم ندارم که این 2 تا عکس رو باز گردانی کنم ................ اصلا گیج شدم نمی دونم چه کار کنم !!!!
2 تا عکس رو چطوری بازگردانی کنم !؟
لطفا کمک کنید

دوست من یکبار به شما گفتم که توی بخش اندروید این سؤال رو مطرح نکنید .

بدونید دارید کجا پست میزنید .

maders
2012-03-30, 06:42 PM
خوب حالا منم به اسلوب خودت جوابتو میدم : شما فضولی من نوکیا دارم و دوس دارم بیام اینجا فضولی؟؟(من اس ال دارم و گوشی قبلیم نوکیا بوده ولی اطلاعات پروفایلمو آپدیت نکردم)
بی سواد تومار یه کلمه دو املاییه!! برو تو اینترنت سرچ بزن!! مثلا کلمه توفان رو تو کتابا به دو شکل مینویسن...
لینک در فرهنگ لغت دهخدا :
http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-629194e0def24ef2a5fd1608b9a15a57-fa.html
در ضمن دوس داری 10 تا غلط املایی واست پیدا کنم؟؟؟؟؟(در تومار فوق!!)
خب در متن فوق اسم من (hamid1984(اومده و منم باید جوابتو بدم !!!
یه بار این چرت ها رو نوشتی بسه دیگه!! اینم لینکش :
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=148522&page=2
پست شماره 11
به من ربطی نداره شما فعالیت میکنی یا نه ولی فعالیتتون باید مطابق قوانین سایت باشه( مانند: قرار دادن اسکریت شات، گذاشتن ورژن نرم افزار ، گذاشتن خود نرم افزارها!! و ...)

برو بابا چه آدمی هستی اشکالات بیخود میگیری من یه جمله نوشتم بعد تو کلی جوابمو دادی بعد میگی نوشته های تو اسپمه اصلا نخواستیم اینجا فعالیت کینم من دیگه کاری ندارم به درک که هیچی اینجا پیدا نمیشه:grrr:

maders
2012-03-30, 06:49 PM
چه گیری افتادیم ببین منه بدبختو نگاه یکی داره بهم میگه اشتباه مینویسی کلا من اشتباه زیاد مینویسم چون وقتی مینویسم کیبرد رو نمیبینم .....
اصلا ما نمیخوایم کمک کنیم هر کی کاری دار بره تو فروم م.و.با.ی.لس.تان تو سامسونگ گالکسی اس ال به ما خوبی نیومده

frozen01
2012-04-02, 04:47 PM
دوستان میدونین چه خبره
من چون تازه گوشیمو خریده بودم و قبلا میومدم تو این فروم واسه سیمبین فک کردم همون قدرم واسه اندروید عالیه ولی متاسفانه همچین چیزی نشد. منم واسه اینکه کسای که مثله من عمل میکنن و میان اینجا ، گفتم نزارم زیاد بگردن تو همینجا پیدا کنن ، بعد بنده رفتم گشتم و روش شو پیدا کردم و بزارید بگم از کجا بود تا یکی دیگه مثله اون دوست نیاد بگه چرا منبع نذاشتی من از سایت م-و-ب-ا-ی-ل-س-ت-ا-ن- (اینم واسه این مینویسم که سایت ***** داره این کلماتو نمیشه چسپیده بنویسم )و از روی نوشته ی کاربر اقا علی رضا فک کنم کپی کردم.
خب حالا اقا احسان چی شد کلی بازدید داشت و بدون نظر و بدون تشکر منم یه غلطی کردمو نوشتم تشکر کنین و به مدیر گفتم مدیریت این بخشو به من بدین خب اقای مدیرم سرش شلوغه دیگه کی جواب منو میده !!!!!منم دیدم کسی نظر نمیده تقربیا فراموش کردم تا امشب یه بنده خدایی یه چیزی بهم گفت منم ادرس اینجا رو بهش دادم ولی اقا خودم اومد اینجا دیدم همه چی بهم خرده یکی بهم حرف میپرونه یکی اوارش در اومده خب حالا من از تمام شما معذرت خواهی میکنم من قصدم نیک بود ولی این دوستم نمیدونی چی شد به خودش گرفت :D البته تو قسمت اموزش 2.3.5 اینم فراموش نشه بگن بهم اونم کپی کرده( دوستان من این مطلبو تو هردو تاپیک کپی میکنم . )خب کجا بودیم اها دوست hamid1984 بهمون کلی حرف پروند چه میدونم از کپی رایت بگیر تا تشکر به کپی خب حالا من چون دل نازکم چیزی نمیگم البته الان چیزی نگفتم مگه نه همه ی سایتو بهم میزدم( نه دیگه اینجا زیاده روی کردم )خب این دوستمون که همچین چیزی میگفت خودش نمیتونست بره تو ********** کپی کنه اینجا با ذکر منبع حتما دونسته ولی به خودش اجازه نداده شایدم ....
خب شاید حتما همچین حادثه ای تو ایران رخ داده (اخه اینجا کاربرا اصلا مطالب سایت ها و منابعو کپی نمیکنن:D:D )
خب اینا همه تموم شد من سعی میکنم از فردا تو اینجا باشم کسی نظری سوال داشت بگه من سعی میکنم جوابشو بدم البته اینم مثله قدیم نشه هچ کی نظر نده و منم دوباره از یادم بره...!!!!

ولی حامد جان ممنون که اینقدر ازم خوب گفتی من نمیخوام تشکر هام از شما بالا بزنه شما 88 من 41 اصلا مثله یک نیستیم تازه منم چشمم به این بخش از سایت نیست فقط واسه خدمت به کاربرا این چیزا رو نوشتم مخصوصا اقای مدیر سایت به مشا میگم من برام مهم نیست مدیر چه سایتی باشم خودمم سایت دارم تو سایت های دیگه مثله سایت اهنگ مثله یزد و اصفهان موزیک بهم پیشنهاد کار دادم به دیلیل کمبود وقت قبول نکردم فک نکنین من واسه امتیاز این کارو کردم دوباره میگم فقط واسه یه خدمتی به شما دوستان بود......


چیه دوست عزیز. هر جا میری این تومارو کپی پیست میکنی!! احتمالا شما عاشق کپی پیست کردنی!! این تومار شما شما هیچ ربطی به موضوع مورد بحث این تایپیک نداره و اسپم به حساب میاد!!یه بار بخونش ببین خودت از چیزی که خودت نوشتی سر در میاری یا نه.جملات نامفهوم رو سر هم کردی انگار داری انشا مینویسی!


شما چه گیری دادی من !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اره بابا دارم انشا مینویسم از کپی پیستم خوشم میاد خب فضولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فک کنم نمیبینی تو نوشته گفتم اینو تو هر دو تاپیک اس ال مینویسم خب اصلا چرا میای تو این تاپیک تو که نوکیا داری!!!!

تومارم نیست طوماره
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


خوب حالا منم به اسلوب خودت جوابتو میدم : شما فضولی من نوکیا دارم و دوس دارم بیام اینجا فضولی؟؟(من اس ال دارم و گوشی قبلیم نوکیا بوده ولی اطلاعات پروفایلمو آپدیت نکردم)
بی سواد تومار یه کلمه دو املاییه!! برو تو اینترنت سرچ بزن!! مثلا کلمه توفان رو تو کتابا به دو شکل مینویسن...
لینک در فرهنگ لغت دهخدا :
http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-629194e0def24ef2a5fd1608b9a15a57-fa.html
در ضمن دوس داری 10 تا غلط املایی واست پیدا کنم؟؟؟؟؟(در تومار فوق!!)
خب در متن فوق اسم من (hamid1984(اومده و منم باید جوابتو بدم !!!
یه بار این چرت ها رو نوشتی بسه دیگه!! اینم لینکش :
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=148522&page=2
پست شماره 11
به من ربطی نداره شما فعالیت میکنی یا نه ولی فعالیتتون باید مطابق قوانین سایت باشه( مانند: قرار دادن اسکریت شات، گذاشتن ورژن نرم افزار ، گذاشتن خود نرم افزارها!! و ...)


درسته دوست عزیز من که نگفتم فعالیت نکنه و ربطی هم به من نداره ولی در تومار فوق اسم من اومده و منم باید جوابشو بدم. در ضمن فعالیت کردن هم ضوابط خاص خودشو داره که متاسفانه با اینکه بهش گوشزد شد قبول نمیکنه و دست و پا میزنه!!! در اینجا:
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=148522&page=1


برو بابا چه آدمی هستی اشکالات بیخود میگیری من یه جمله نوشتم بعد تو کلی جوابمو دادی بعد میگی نوشته های تو اسپمه اصلا نخواستیم اینجا فعالیت کینم من دیگه کاری ندارم به درک که هیچی اینجا پیدا نمیشه:grrr:


چه گیری افتادیم ببین منه بدبختو نگاه یکی داره بهم میگه اشتباه مینویسی کلا من اشتباه زیاد مینویسم چون وقتی مینویسم کیبرد رو نمیبینم .....
اصلا ما نمیخوایم کمک کنیم هر کی کاری دار بره تو فروم م.و.با.ی.لس.تان تو سامسونگ گالکسی اس ال به ما خوبی نیومده

با سلام.
ببین اقای hamid1984 من خودم الان کوکر بخش نوکیا هستم.
شما فکر میکنید تمامی چیز هایی که در این انجمن قرار گرفته همه اش رو بچه های انجمن خلق کردن ؟
در صورتی که ممکن هست کاربرا از 1000 سایت دیگه بدون ذکر منبع این اطلاعات رو کپی کرده باشند.
شما بهتره به جای گیر دادن به دیگران و انداختن سنگ جلوی پاشون خودت یکم فعالیتت رو بیشتر کنی چه عیبی داره شما هم اگه میتونی برو copy paste کن مهم اطلاع رسانی و بالا بردن اطلاعات مردم هست.
در کل نیت دوس من maders خیر بوده شما هم بیخیال شو.

hamid1984
2012-04-04, 11:29 PM
با سلام.
ببین اقای hamid1984 من خودم الان کوکر بخش نوکیا هستم.
شما فکر میکنید تمامی چیز هایی که در این انجمن قرار گرفته همه اش رو بچه های انجمن خلق کردن ؟
در صورتی که ممکن هست کاربرا از 1000 سایت دیگه بدون ذکر منبع این اطلاعات رو کپی کرده باشند.
شما بهتره به جای گیر دادن به دیگران و انداختن سنگ جلوی پاشون خودت یکم فعالیتت رو بیشتر کنی چه عیبی داره شما هم اگه میتونی برو copy paste کن مهم اطلاع رسانی و بالا بردن اطلاعات مردم هست.
در کل نیت دوس من maders خیر بوده شما هم بیخیال شو.

سلام.
دوست عزیز من گفتم شما کوکر نوکیا نیستی؟!! هر چی هستی باش؟به من چه!!
من نگفتم کپی پیست نشه و خودم هم این کارو کردم ولی حداقلش اینه در اون سایتی که مطلب رو گذاشته و ما میخوایم کپی کنیم نرم افزارها ضمیمه شدن ولی ما اگه بخوایم فقط متنش رو کپی پیست کنیم و ویرایش های لازم رو انجام ندیم و نرم افزارهاشو واسه دوستان نذاریم ارزش کار رو پایین میاریم.ما باید انتقاد پذیر هم باشیم: من اگه یه نرم افزار بذارم و ورژنش یا اسکرین شاتشو نذارم و بهم تذکر داده بشه باید ناراحت بشم بگم من دیگه فعالیت نمیکنم؟؟اینها منطبق بر قوانین سایت هست.و هر فردی هم میتونه تذکر بده که قوانین سایت رو رعایت کنین.این که منبع ذکر بشه یا نه به من ربطی نداره ولی در آموزش اومده که " نرم افزار ها در پست سوم ضمیمه شدن" حال آنکه پست سومی وجود نداره.بقیه دوستان که کارشونو منظم انجام دادن کسی نرفته بگه آفا منبعشو هم بنویس.ضمنا نوشتن منبع هم شعور ادم رو میرسونه اون بنده خدا در سایت م.و.ب.ا.ی.ل.س.ت.ا.ن زحمت کشیده از xda ترجمه کرده و بعدش تایپ...

frozen01
2012-04-05, 10:18 PM
سلام.
دوست عزیز من گفتم شما کوکر نوکیا نیستی؟!! هر چی هستی باش؟به من چه!!
من نگفتم کپی پیست نشه و خودم هم این کارو کردم ولی حداقلش اینه در اون سایتی که مطلب رو گذاشته و ما میخوایم کپی کنیم نرم افزارها ضمیمه شدن ولی ما اگه بخوایم فقط متنش رو کپی پیست کنیم و ویرایش های لازم رو انجام ندیم و نرم افزارهاشو واسه دوستان نذاریم ارزش کار رو پایین میاریم.ما باید انتقاد پذیر هم باشیم: من اگه یه نرم افزار بذارم و ورژنش یا اسکرین شاتشو نذارم و بهم تذکر داده بشه باید ناراحت بشم بگم من دیگه فعالیت نمیکنم؟؟اینها منطبق بر قوانین سایت هست.و هر فردی هم میتونه تذکر بده که قوانین سایت رو رعایت کنین.این که منبع ذکر بشه یا نه به من ربطی نداره ولی در آموزش اومده که " نرم افزار ها در پست سوم ضمیمه شدن" حال آنکه پست سومی وجود نداره.بقیه دوستان که کارشونو منظم انجام دادن کسی نرفته بگه آفا منبعشو هم بنویس.ضمنا نوشتن منبع هم شعور ادم رو میرسونه اون بنده خدا در سایت م.و.ب.ا.ی.ل.س.ت.ا.ن زحمت کشیده از xda ترجمه کرده و بعدش تایپ...

خب مشکلی نداره شما یک پست رو مثلا از سایت م و ب ا ی ل س ت ا ن کپی کن و منبعش رو هم بنویس 100 ٪ پستتو مدیران ویرایش و منبع رو حذف میکنن.

vampire97
2012-06-28, 03:40 PM
لینکا خرابه

sohrab1314
2012-06-29, 05:53 PM
من نمیتونم دانلود کنم لینکا مشکل دارن؟

imankarimi
2012-07-16, 11:27 AM
سلام
من ورژن فیرمور گوشیم رو نمیتونم بدست بیارم. چون اصلا بالا نمیاد
چجوری میتونم اون رو بدست بیارم؟

ROID&
2012-08-02, 11:19 AM
سلام
من رام 2.3.4 نصب کردم که بوت لودر مخصوص داشت
حالا میخوام این رام رو نصب کنم
رو ارم سامسونگ لوپ میشه
بوت لودر این رام رو از کجا بگیرم؟

jazireee
2013-03-23, 11:32 AM
سخته دانلودکردنش.نتونستم.بازم مرسی

amir.2012
2013-04-12, 01:47 AM
میشه لینک مستقیم بذارید این لینکها هیچ کدوم کار نمیکند
با تشکر

davucl
2014-09-05, 11:01 PM
سلام وقت بخیر گوشی منم رامش 2.2.1 هستش ولی قسمت آموزش لینکش خراب بود ممنون میشم راهنمایی کنید

rmalek65
2014-11-21, 01:03 PM
سلام
گوشی من
firmware 2.2.1
I9003jxka4
root@se-s606#1
راهنمایی کنید کدوم فایل رو باید دانلود کنم و چطور آپدیتش کنم
آپلیکیشن ها دیگه نصب نمیشن چون ورژن اندروید بالا میخان

djmerikhi
2015-07-21, 07:08 AM
درود ....بنده اخرین نسخه ایران این گوشی رو دانلود کردم و با اودین نصب کردم تمامی مراحل مطابق اعلام دوستان....ولی گوشی متاسفانه به بوت لوپ میره و بالا نمیاد بعد از لوگو.....دوستان راهنمایی میکنن باید رام 4 فایله بریزم ولی هر کجا گشتم چهار فایله نبود و تک فایل بود که با نرم افزار نمیشه تبدیل به چهار فایل کرد و به قول اساتید قابل تبدیل نیست یا نرم افزارهای اعلامی این نسخه رام رو ساپورت نمیکنن...لطفا راهنمایی کنید برای حل مشکل

crt1368
2015-07-21, 12:45 PM
درود ....بنده اخرین نسخه ایران این گوشی رو دانلود کردم و با اودین نصب کردم تمامی مراحل مطابق اعلام دوستان....ولی گوشی متاسفانه به بوت لوپ میره و بالا نمیاد بعد از لوگو.....دوستان راهنمایی میکنن باید رام 4 فایله بریزم ولی هر کجا گشتم چهار فایله نبود و تک فایل بود که با نرم افزار نمیشه تبدیل به چهار فایل کرد و به قول اساتید قابل تبدیل نیست یا نرم افزارهای اعلامی این نسخه رام رو ساپورت نمیکنن...لطفا راهنمایی کنید برای حل مشکل

شما یه رام دیگه رو با اودین 3.7 امتحان کنید

djmerikhi
2015-07-23, 07:16 AM
درود....متشکر از پاسخ...
با اودین 3.7 و حتی بالاتر و 1.85 هم امتحان کردم با چند رام تک فایله که نشد....به نظرم تنها راه کار رام چهار فایله هست...که متاسفانه هنوز لینکی براش نیافتم