PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر زبان X1



hakimahdi
2011-12-26, 10:16 PM
بله منظورم زبان گوشی است
چون الان زبان گوشی انگلیسی نیست لطفا با عکس آیکون ها بگویید
تشکر

Ramin_LEO
2011-12-26, 10:33 PM
بله منظورم زبان گوشی است
چون الان زبان گوشی انگلیسی نیست لطفا با عکس آیکون ها بگویید
تشکر

چکار کردی زبان گوشیت عوض شده ؟
اگه قسمتی رفتی که زبان رو عوض کردی باید بری همون جا دیگه

ولی اگر رامت کلا زبانش انگلیسی نبوده از اول تنها راهش تعییر رام گوشیت هست

hakimahdi
2011-12-29, 05:39 PM
گوشی دس دومه
چه جوری رامشو عوض کنم؟

Ramin_LEO
2011-12-29, 11:40 PM
گوشی دس دومه
چه جوری رامشو عوض کنم؟



با خوندن کامل این تاپیک ها:

http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=637

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=35517

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=29269