PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال : چرا اپرامینی دیگر کار نمی کند ؟



autonight3
2011-07-26, 09:39 PM
سلام همگی
من چند وقت است که دیگر اپرام کار نمی کنه گوشی من ایکس 2 هستش
لطفا اگه نسخه بدون مشکلش هست بزارید یا راهنماییم کنید
خیییییییییییییییییییییییل ی ممننننننننننننننون

gonbetak
2011-08-21, 11:40 AM
با سلام اپرا مینی توسط اپراتور های همراه یعنی ارانسل و همراه اول بلاک شده است.یعنی اپرا مینی را هم ***** کردند.

oldadviser
2011-08-21, 11:55 AM
دوست عزیز شما از این استفاده کن
ir-tci.org/forum/showthread.php?t=130157

alino1367
2011-08-21, 11:58 AM
من 6 نسخه ازاپرا مینی دارم ولی هیچ کدوم کار نمیکنه ؟!

alino1367
2011-08-21, 12:10 PM
مشكلي نداره . من الان اين پست رو با اپرا ميني دارم ميدم .

ازکدوم نسخه استفاده میکنید میشه برای دانلود بزارین

™Saleh
2011-08-21, 12:38 PM
تو انجمن سیبیان هست با فرمت جاوا:

دانلود ورژن جدید OperaMini 6 کاملا تست شده هر دوسرور socket http کار میکند (http://ir-tci.org/forum/showthread.php?t=127053)

virus30ya
2011-08-21, 12:42 PM
سلام از اینجا دانلود کنید :
دانلود اپرامینی (http://ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1121514#post1121514)
http://ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1121514#post1121514
از اپراهایی که در پست دوم گذاشتم استفاده کنین.
نسخه 4.2 و 5.1
:flower:

oldadviser
2011-08-21, 12:56 PM
دوستان عزیز وقتی خود ویندوز موبایل اپرا به این خوبی و روونی داره چرا جاوا ؟
هر چیزی به جای خود نیکوست
شما از همین اپرایی که معرفی کردم استفاده کن هیچ مشکلی نداره
خودم با همین دارم پست میدم
موفق باشید

babak65_b
2011-08-21, 12:59 PM
یه نکته مهم و ساده برای استفاده از اپرا مینی اینه که حتمأ باید تاریخ گوشی به میلادی باشه...