PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : customize یا سفارشی کردن بخشهایی از N900



FARHAD.HI
2011-07-21, 06:58 PM
سلام به همه دوستان

به درخواست یکی از دوستان این پست را زدم امیدوارم به دردتون بخوره


نکته قبل از انجام موارد زیر حتما یک بکاب بگیرد
اضافه کردن کلیدهای Reboot ، Soft poweroff و Top in XTerm به منوی کلید پاور گوشی
تمامی فایلهای مورد نیاز در ضمیمه قرار داده شده.

نرم افزار مورد نیاز :
Midnight Commander

1. وارد X-Terminal بشین.
2. دستور sudo gainroot رو وارد کنین و Enter
3. دستور mc رو وارد کنین و Enter
4. داخل Midnight Commander با استفاده از کلیدهای جهت وارد آدرس زیر بشین:



/ect/systemui/

و فایل systemui.xml رو سلکت کنین.

5. گزینه 4 یا Edit رو انتخاب کنین.
6. آخر این فایل کدهای زیر رو میبینین:



<!--
<menuitem priority="20" name="Reboot">
<return>6</return>
<po>osso-powerup-shutdown</po>
</menuitem>
<menuitem priority="10" name="Soft poweroff">
<return>7</return>
<po>osso-powerup-shutdown</po>
</menuitem>
<menuitem priority="5" name="Top in XTerm">
<callback service="com.nokia.xterm" path="/com/nokia/xterm" interface="com.nokia.xterm" method="run_command" bus="session" autostart="true">
<argument type="string">/usr/bin/top</argument>
</callback>
</menuitem>
-->

که برای فعال کردنشون باید این



<!--

از اول و این



-->

از آخر اون بردارین.
7. Save کنین و گوشیرو یک با ری استارت کنین.

وقتی کلید Power گوشی رو فشار بدین منوی زیر رو میبینین:


http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=506547&stc=1&d=1304868570

گزینه Top in XTerm اطلاعات لحظه به لحظه سخت افزاری گوشی رو داخل X-Terminal بهتون نشون میده:

گزینه Soft poweroff مانند Sleep داخل کامپیوتر هست که یک سری از سخت افزار های گوشی رو خاموش میکنه در حالی که خود گوشی روشن هست.
این هم کد اصلی این فایل اگر ایرادی پیا کردین یا اگر خواستین به حالت اول برگردونین:



<powerkeymenu path="/">
<title>powerup_application_title</title>
<po>osso-powerup-shutdown</po>

<menuitem priority="700" name="powerup_memainmenu_lockscreen">
<return>1</return>
<po>osso-powerup-shutdown</po>
</menuitem>

<menuitem priority="600" name="powerup_memain_endcurrenttask">
<return>10</return>
<po>osso-powerup-shutdown</po>
</menuitem>

<menuitem priority="350" name="powerup_memainmenu_normalmode" visible="flight">
<keyfile>/var/lib/mce/mode</keyfile>
<icon>statusarea_cell_level5</icon>
<return>2</return>
<po>osso-powerup-shutdown</po>
</menuitem>

<menuitem priority="350" name="powerup_memainmenu_flightmode" visible="normal">
<keyfile>/var/lib/mce/mode</keyfile>
<icon>statusarea_cell_off</icon>
<return>3</return>
<po>osso-powerup-shutdown</po>
</menuitem>

<menuitem priority="100" name="powerup_memainmenu_lockdevice" disabled="yes">
<keyfile>/var/run/mce/call</keyfile>
<return>4</return>
<po>osso-powerup-shutdown</po>
<disabled_reason name="powerup_ib_device_lock_not_available">
<po>osso-powerup-shutdown</po>
</disabled_reason>
</menuitem>

<menuitem priority="90" name="powerup_memainmenu_poweroff">
<return>5</return>
<po>osso-powerup-shutdown</po>
</menuitem>

<menuitem priority="300" name="powerup_memainmenu_silent" visible="general">
<keyfile>/home/user/.profiled/current</keyfile>
<icon>statusarea_silent</icon>
<return>8</return>
<po>osso-powerup-shutdown</po>
<callback service="com.nokia.profiled" path="/com/nokia/profiled" interface="com.nokia.profiled" method="set_profile" bus="session" autostart="true">
<argument type="string">silent</argument>
</callback>
</menuitem>

<menuitem priority="200" name="powerup_memainmenu_general" visible="silent">
<keyfile>/home/user/.profiled/current</keyfile>
<icon>general_profile</icon>
<return>9</return>
<po>osso-powerup-shutdown</po>
<callback service="com.nokia.profiled" path="/com/nokia/profiled" interface="com.nokia.profiled" method="set_profile" bus="session" autostart="true">
<argument type="string">general</argument>
</callback>
</menuitem>

<!--
<menuitem priority="20" name="Reboot">
<return>6</return>
<po>osso-powerup-shutdown</po>
</menuitem>
<menuitem priority="10" name="Soft poweroff">
<return>7</return>
<po>osso-powerup-shutdown</po>
</menuitem>
<menuitem priority="5" name="Top in XTerm">
<callback service="com.nokia.xterm" path="/com/nokia/xterm" interface="com.nokia.xterm" method="run_command" bus="session" autostart="true">
<argument type="string">/usr/bin/top</argument>
</callback>
</menuitem>
-->

</powerkeymenu>

البته دوستان پیشنهاد می کنم فقط گزینه Reboot را فعال کنید.


تغییر آیکون باطری

فایل new battery icons رو از ضمیمه دانلود کنین و تمامی فایل های png رو داخل آدرس زیر بریزین:


/usr/share/icons/hicolor/scalable/hildon

و گوشی رو ری استارت کنین.


hitech battery icons
version 3.0

فایلهلی داخل فولد Desktop در فایل ضمیمه رو در آدرس زیر بریزین:


/usr/share/icons/hicolor/scalable/hildon

و فایل های داخل فولدر statusarea رو در آدرس زیر بریزین:


/usr/share/icons/hicolor/48x48/hildon/

و گوشی رو ری استارت کنین.


تغییر حالت Conversation

به صورتی که avatar و نام شما سمت راست و avatar طرف سمت چپ قرار میگیره:

فایل SMSConversation رو از ضمیمه دانلود کنین و داخل آدرس زیر قرار بدین:

توجه داشته باشین که حتما قبلش یک backup از تمامی فایلهای داخل این آدرس بگیرین



/usr/share/rtcom-messaging-ui/html/

و آواتار خوتون یک فایل png هست با سایز 60x60 که داخل همین آدرس میتونین بریزین.

موفق باشین.:welove:


کلیه حقوق این مطلب متعلق به مجموعه موبایل اول ir-tci بوده و هر گونه کپی برداری از ان فقط با ذکر منبع مجاز میباشد.

mehdyjon
2012-04-01, 10:32 PM
سلام دوست عزیزخسته نباشید در اس ترمینال کلمه ی روت رومیزنم اختار میده هردستوری که میدم انجام نمیده چکارکنم؟

سلام دوست عزیزخسته نباشید در اکس ترمینال کلمه ی روت رومیزنم اختار میده هردستوری که میدم انجام نمیده چکارکنم؟


سلام دوست عزیزخسته نباشید در اکس ترمینال کلمه ی روت رومیزنم اختار میده هردستوری که میدم انجام نمیده چکارکنم؟
سلام من گوشیم ان 900ه میخوام سیستم عامل اندروید روش نصب کنم کمکم کنید ممنوم میشم

FARHAD.HI
2012-04-01, 10:49 PM
سلام دوست عزیزخسته نباشید در اس ترمینال کلمه ی روت رومیزنم اختار میده هردستوری که میدم انجام نمیده چکارکنم؟

سلام دوست عزیز به خاطر اینکه برنامه rootsh رو نصب ندارید براتون قرار دادم دانلود و نصب کنید . موفق باشی.:welove:

rootsh (http://upload.ir-tci.org/files/6214/rootsh.rar)

Khab-gard
2012-07-25, 09:21 AM
سلام
من ریبوت رو اضافه کردم
ولی 1سری مشکلات پیش میاد
مثلا کانورسیشن کلا قاطی میکنه
برای اطلاع گفتمو خودم به حالت اول برش گردوندم

FARHAD.HI
2012-07-25, 03:02 PM
سلام
من ریبوت رو اضافه کردم
ولی 1سری مشکلات پیش میاد
مثلا کانورسیشن کلا قاطی میکنه
برای اطلاع گفتمو خودم به حالت اول برش گردوندم

دوست عزیز حتما برنامه دیگه ای باعث این اختلال میشه وگرنه من تا حالا همچین مشکلی نداشتم دوستان دیگر هم گزارش مشابه ای نداشتن. یاعلی..:cool:

armaaaaan
2012-07-25, 03:22 PM
داداش می خوامmid night رو نصب کنتم پیش نیاز میخواد خودت می دونی که فستر من داغونه رفتم تو سایت مامئو اسم پیش نیاز رو زدم پیدا شد خوشم پیش نیاز داشت رفتم رسیدم به جایی که پیش نیاز نمی خواست یف فایل نصب نمی شه unable می ده پیش نیازی که من نیاز دارم اسمش file هست که خودشم پیش نیاز داره خواستم از ترمینال برنم باز نصب نشد

FARHAD.HI
2012-07-26, 10:32 AM
داداش می خوامmid night رو نصب کنتم پیش نیاز میخواد خودت می دونی که فستر من داغونه رفتم تو سایت مامئو اسم پیش نیاز رو زدم پیدا شد خوشم پیش نیاز داشت رفتم رسیدم به جایی که پیش نیاز نمی خواست یف فایل نصب نمی شه unable می ده پیش نیازی که من نیاز دارم اسمش file هست که خودشم پیش نیاز داره خواستم از ترمینال برنم باز نصب نشد

دوست عزیز بدون چیلتر شکن مخازن Maemo Extras-Devel و maemo.org در آپ منیجر آپدیت و add کن تا بدون مشکل بتونی نصب کنی . اینم پیشنیازهای برنامه Midnight Commander


http://upload.ir-tci.org/filestore/18/-ZfxUAx_3V.2.gif._ (http://maemo.org/packages/package_instance/view/fremantle_root_pr1-2_armel/libglib2.0-0/2.20.3-1maemo5+0m5/)
libglib2.0-0

http://upload.ir-tci.org/filestore/18/-ZfxUAx_3V.2.gif._ (http://maemo.org/packages/package_instance/view/fremantle_root_pr1-2_armel/libc6/2.5.1-1eglibc27+0m5/)
libc6

http://upload.ir-tci.org/filestore/18/-ZfxUAx_3V.2.gif._ (http://repository.maemo.org/extras/pool/diablo/free/n/ncurses/libncursesw5_5.4-3.osso1_i386.deb)
libncursesw5

armaaaaan
2012-07-26, 11:34 AM
داداش libncursesw5 نیست !!!!!!!
از کجا دانلود کنم

FARHAD.HI
2012-07-26, 12:41 PM
داداش libncursesw5 نیست !!!!!!!
از کجا دانلود کنم


ویرایش شد می تونی الان دانلود کنی..:cool:

armaaaaan
2012-07-26, 01:00 PM
ویرایش شد می تونی الان دانلود کنی..:cool:


داداش نمی شه نصب کرد تو اپ منجر unable lمیده و از اکستر مینال این کارو می کنم
اسمشو گذاشتم 1
cd /home/user/MyDocs/
dpkg -1.deb


اما این ارور رو میده
status database area is locked by another process

FARHAD.HI
2012-07-26, 08:38 PM
داداش نمی شه نصب کرد تو اپ منجر unable lمیده و از اکستر مینال این کارو می کنم
اسمشو گذاشتم 1
cd /home/user/MyDocs/
dpkg -1.deb


اما این ارور رو میده
status database area is locked by another process

از آپ منیجر وقتی unable میده قسمت دیلیتز رو چک کن ببین کدوم برنامه اختلال ایجاد می کنه یا اینکه کدوم پیشنیاز رو می خواد نصبش کن...

>Sajad<
2012-07-27, 02:14 AM
داداش نمی شه نصب کرد تو اپ منجر unable lمیده و از اکستر مینال این کارو می کنم
اسمشو گذاشتم 1
cd /home/user/MyDocs/
dpkg -1.deb


اما این ارور رو میده
status database area is locked by another process

سلام
آرمان جان اگه دستوری که استفاده میکنی دقیقا همین هست که نوشتی یه چیزی رو جا انداختی ( i )

dpkg -i ....deb
البته ربطی به ارورت نداره کلا گفتم حواست باشه به فاصله ها و بزرگ کوچیک بودن حروف و...
اینجوری هم میتونی استفاده کنی: (جای نقطه هم که اسم فایلت)
root
dpkg -i /home/user/MyDocs/.... .deb

موفق باشی:flower:

Shahine ab
2013-06-15, 11:42 AM
سلام برای ویرایش باتری من تا اون قسمت scalable رفتم اما توی اون فایلی بنام بنامhildon وجود نداشت
ممنون میشم راهنمایی کنید.

FARHAD.HI
2013-06-15, 12:46 PM
سلام برای ویرایش باتری من تا اون قسمت scalable رفتم اما توی اون فایلی بنام بنامhildon وجود نداشت
ممنون میشم راهنمایی کنید.

ببخشید .ولی این چیزایی که نوشتین تو کدوم قسمت n9هست من که
پیدا نکردم
ممنون
دوست عزیز اول تکلیف این قضیعه رو روشن کنید که اصلا گوشیتون n900 هست یا n9 ??

Ebr@him
2013-07-30, 07:23 PM
عزیز من ریست کردم ولی نیومد وقتی میخواستم اون فایل ها را کپی کنم این گزینه ها میامد skip overwrite cancel من هم گزینه overwrite را زدم ایا درسته

FARHAD.HI
2013-07-30, 11:28 PM
عزیز من ریست کردم ولی نیومد وقتی میخواستم اون فایل ها را کپی کنم این گزینه ها میامد skip overwrite cancel من هم گزینه overwrite را زدم ایا درسته

درسته ..
تو اون تایپک تذکر داده شده حتما قبل از استفاده از اسکریپ از گوشیتون بکاب بگیرید و داشته باشید که اگه مشکلی پیش اومد بکاب رو برگردونید ..
اگه بکاب نگرفتید و با این روش هم مشکلتون رفع نشد پس باید فلش بزنید...

Ebr@him
2013-08-01, 12:49 PM
درسته ..
تو اون تایپک تذکر داده شده حتما قبل از استفاده از اسکریپ از گوشیتون بکاب بگیرید و داشته باشید که اگه مشکلی پیش اومد بکاب رو برگردونید ..
اگه بکاب نگرفتید و با این روش هم مشکلتون رفع نشد پس باید فلش بزنید...
سلام بکاپ گرفتم راهی هست که بدون فلش بکاپ را بر گردونم تو قسمت ریستور بکاپ گفته شده باید فلش کنی

Keyvan699
2013-08-01, 02:51 PM
سلام بکاپ گرفتم راهی هست که بدون فلش بکاپ را بر گردونم تو قسمت ریستور بکاپ گفته شده باید فلش کنی

بله دوست عزیز هامکانش ست شما بکاپی رو که گرفتین به پوشه system backups تو حافظه ۳۲گیگ انتقال بدین اونوقت کیبرد گوشی رو باز کنین و گوشی رو ریبوت کنین و مراحل رستور بکاپ رو پیش بگیرین.موفق باشین