PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش روت HTC Gratia



houman@86
2011-07-18, 01:01 AM
سلام به همه دوستان عزيز

مخصوصاً گراتیاداران عزيز

ميخواستم بگم که گراتیاهم روت ميشه و بسيار گوشی خوبی تو خانواده اچ تی سی هست

زياد سرتونودردنميا رم چون روت کردن به اندازه کافی سردرد براتون داره.

مواد لازم :


1 - يک موبايل گراتیا


2 - يه کم حوصله



خوب حالا اول بايد دو تا فا يلو دا نلو د کنيد


1. HTCDriver3.0.0.007


gratia-upd-hboot.zip .2

بعد از دانلود اين فايلا کار شروع ميشه

اول بايد بوت لودرو اس اف کنيم

توجه......... ( لطفاً تمام اطلاعات با ارزش گوشی رو تو کامپيوتر کپی کنيد )

رم گوشيو بد از بک اپ گرفتن با کامپيوتر يه بار فرمت کنيد

اين مسئله خيلی مهمه

بد فايليو که تو زميمس دانلود کنيد و درايور گوشيو از پی سی پاک کنيد

حالا درايور که دانلود کردين نصب کنيد

بد از نصب gratia-upd-hboot.zip رو باز کنيد و فايل upd-hboot.cmd اجرا کنيد

حالا از پنجره باز شده اول بايد گلد کارد کنيد پس گزينه يک رو انتخاب ميکنيد

ها يه فايل تکست بازميشه که cid number توش نوشته شده اونو کپی کنيد و به ادرسی که

تو همون فايل تکست

نوشته بريد و cid وارد کنيد آدرس email بدين تا فايل گلد کارد براتون فرستاده بشه

بد از گرفتدن گلد کرد اونو ديرکتری gcimg کپی کنيد

بد فايل تکسو ببندين تا وارده مرحله دو بشيم

اينجا خوده برنامه گلد کاردو تو گوشی ميريزه و بد hboot از 1.00.000 خارج ميکنه و فلش ميکنه

خوب تا اينجا ما گوشيو از حالت s-off در اورديم

از اينجا ديگه کار آسونه چون حالا گوشی آمده ميشه برا روت کردن

به سايت unrevoked بريد و unrevoked3 مخصوص htc aria رو دانلودکنيد

گوشيو به راحتی روت کنيد و از گرتيا کاملا لذت ببريد



راستی rom با ساپورت فارسی هم cyanogenmod بهترين گزينس

که اين بهترينشه با سرعت بالا و مصرف کم باتری
فايل ضميمه usbdeview.zip (68.2 كيلو بايت, 1 نمايش)

raminamin4
2011-09-10, 09:21 PM
سلام، ممنون میشم راهنمایی کنید. من فایلی رو که گفتین دانلود کردم ولی کدی که بهم میده میگه وقتی میرم تو سایت وارد می کنم ویگه وجود نداره. کد من این شکلیه تقریبا:
8~20,-10~18,-12~16,-14~14,-16~12,-18~10,-20~8,-22~6,-24~4,-26~2,-28~0,-30

delestere
2011-09-28, 02:10 PM
خط فاصله هاشو بردار

sattar5632
2013-11-08, 07:41 PM
سلام ببخشید گراتیا من وقتی زبان کیبرد را می خوای عوض کنی ریست باید بشه چیکارش کنم که بدون ریست شدن زبان کیبرد را عوض کنم