PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منوی N900 خودتان را به سلیقه خودتان بسازید Catorise PLUS 0.5.0.1



FARHAD.HI
2011-07-04, 12:30 PM
سلام دوستان

این اولین پستم در این سایت هست اگر تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید.

نرم افزار Catorise PLUS که منوی گوشی شما رو تغییر میدهد تست شده و هیچمشکلی هم برای گوشی پیش نمیارد .


اسکرین شات ها :

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=496551&stc=1&d=1305451366

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=496552&stc=1&d=1305451366

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=496553&stc=1&d=1305451366

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=496554&stc=1&d=1305451366

می تونید خودتون هم گروه و فولدر جدید بسازید و اسمش رو هم به دلخواه تغییر بدید و حتی آیکون هم براش بسازید

این برنامه در مخازن Extra-devel هم موجود هست.
این نرم افزار به راحتی پاک و منوی گوشی شما به حالت سابق بر می گردد

فایل deb هم ضمیمه شده امیدوارم به دردتون بخوره .
موفق باشید.:flower:

rasmi1365
2012-04-26, 08:48 AM
سلام
این نرم افزار تو ورژن 21 چرا نصب نمیشه؟ میشه کمکم کنید

FARHAD.HI
2012-04-26, 01:11 PM
سلام
این نرم افزار تو ورژن 21 چرا نصب نمیشه؟ میضشه کمکم کنید

دوست عزیز این برنامه باهیچ ورژنی مشکل نداره اگر نصب نمیشه از ارور اسکرین شات بگذارید یا دقیق بنویسید چه اروری میده تا بتونم راهنمایتون کنم..

Matinfazel
2012-05-01, 03:12 PM
سلام دوستان

این اولین پستم در این سایت هست اگر تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید.

نرم افزار Catorise PLUS که منوی گوشی شما رو تغییر میدهد تست شده و هیچمشکلی هم برای گوشی پیش نمیارد .


می تونید خودتون هم گروه و فولدر جدید بسازید و اسمش رو هم به دلخواه تغییر بدید و حتی آیکون هم براش بسازید

این برنامه در مخازن Extra-devel هم موجود هست.
این نرم افزار به راحتی پاک و منوی گوشی شما به حالت سابق بر می گردد

فایل deb هم ضمیمه شده امیدوارم به دردتون بخوره .
موفق باشید.:flower:
آیا با نصب این فایل می تونم مانند گوشی های iPhone و آندروید منویی با چند صفحه داشته باشم؟

Shahine ab
2013-06-15, 04:16 PM
واسه منم نصب نشد می نویسه (نصب قطع شد)

FARHAD.HI
2013-06-15, 04:55 PM
واسه منم نصب نشد می نویسه (نصب قطع شد)

دوست عزیز روی N9 نصب نمیشه .
http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1747441&postcount=14

kh_kh
2013-06-24, 12:22 PM
عزیز روی ورِِِِِِِژن 21 نصب میشه اما اجرا نمیشه

FARHAD.HI
2013-06-24, 09:42 PM
عزیز روی ورِِِِِِِژن 21 نصب میشه اما اجرا نمیشه

دوست عزیز من خودم هم از آخرین ورژن استفاده می کنم و این برنامه هم نصبه و به راحتی روی تمام ورژن ها کار می کنه مشکلی نداره شما بعد از نصب یک بار گوشی رو ریبوت کنید...