PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترفند:حذف لوگوی شبکه بدون استفاده از برنامه !



ettesaal
2008-03-30, 02:16 PM
این ترفند روی گوشی های سری 60 قابل اجراست .

برای این کار باید به ترتیب زیر عمل کنید :

ابتدا وارد مسیر زیر میشویم

C:\System\Apps

سپس یک new folder با نام phone میسازیم .

C:\System\Apps\phone

داخل فولدر phone فولدری با نام oplogo میسازیم .

C:\System\Apps\phone\oplogo

کار تمامه .

حالا هر عکسی داخل این فولدر قرار بدید ، بجای لوگوی شبکه نمایش داده میشه .

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=34294&stc=1&d=1206870899


نکات :

1- عکس مورد نظر باید با پسوند jpg یا bmp باشد ، اما برای قرار گرفتن در فولدر مذکور حتما باید پسوند به bmp تغییر نام یابد ( یعنی نیازی به کانورتِ عکس نیست و گوشی با rename کردنِ پسوند، فریب میخورد . )

2- نام عکس مورد نظر حتما باید بصورت زیر تغییر یابد .

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=34296&stc=1&d=1206871948 (چهارصدوسی و دو آندرلاین سی وپنج آندرلاین صفر دات بی ام پی )



مثلا اگر نام عکس gol.jpg هست ، آنرا داخل گوشی بصورت http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=34296&stc=1&d=1206871948 تغییر نام میدهیم .



3- بهترین سایز برای عکس ِ انتخابی 97 در 25 پیکسل می باشد .

4- گوشی باید ریست ( یا offline و سپس online ) بشه .



به عنوان مثال این عکس(کلیک کنید ) (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=34295&stc=1&d=1206870899) رو برای این تم (کلیک کنید ) (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=96078&postcount=2)درست کرده ام.


با زیر و رو کردن سیستم عامل گوشیم این ترفند رو پیدا کردم .
پس برای کپی کردن مطلب ،ذکر نام منبع ( ir-tci.org ) فراموش نشه .

BeHNaM
2008-05-05, 07:03 PM
نشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :not:

دوست عزیز این ترفند کاملا تست شده و عملی هست
شما باید همه مراحل رو درست طی کنید
البته سری گوشی تون رو هم چک کنید

ettesaal
2008-05-05, 09:25 PM
با سلام
ميشه بجاي logo هر هسمي كه بخوايم بزاريم
عكس نه ... اسم

دوست عزیز ، متن ( text ) نمیشه ، ولی شما می تونین متن مورد نظرتون رو روی یک عکس با ابعاد 97 در 25 پیکسل بنویسید و از ترفند استفاده کنید .
اگر حوصله به خرج بدین ،با این ترفند، کارای جالبی میتونید انجام بدین .

مثلا این عکس (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=34295&stc=1&d=1206870899) رو برای این تم (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=96078&postcount=2)درست کردم و بجای لوگوی شبکه قرار دادم . خب روی این عکس هر متنی رو که بخواین ، میشه نوشت . :papa:

T-Viruse
2008-05-14, 04:45 PM
اگر بخواهیم هیچی جای لوگو نمایش داده نشه
چکار کنیم؟
چکار است چیکار نیست:-)
منظورم اینه که یک حالتی مثل png باشه نمی دانم منظورم واضح است یا نه

Bia2learn
2008-05-14, 06:07 PM
سلام.ببخشید برای تغییر لوگوی شبکه روی k750 سراغ ندارید؟

™MOHAMMAD
2008-05-14, 06:41 PM
سلام.ببخشید برای تغییر لوگوی شبکه روی k750 سراغ ندارید؟
به انجمن ما یک سر بزن ما براش راه حل داریم. نمونش امضای من. این سیمکارتش ایرانسله.

ettesaal
2008-05-17, 09:12 PM
اگر بخواهیم هیچی جای لوگو نمایش داده نشه
چکار کنیم؟
چکار است چیکار نیست:-)
منظورم اینه که یک حالتی مثل png باشه نمی دانم منظورم واضح است یا نه

دوست عزیز منظورتون رو از Png توجه شدم ، ولی نه نمیشه .قبل از اومدن آنتن از صفحه عکس اصلی بگیرید ( صفحه بدون نام اپراتور ) . حالا این عکس رو ادیت کنید و اون قسمتی که نام شبکه نوشته میشه (ولی الان خالیه ) کات کنید . مثل همون مثالی که در پست قبل گذاشتم . هر تمی که مورد نظرتون هست رو بگید تا عکس مربوط به ترفند حذف لوگوی شبکه رو برای اون تم درست کنم .

Milad from Yazd
2008-05-23, 04:27 PM
دوست عزيزم چنون گفتي كه ما سوني اريكسوني ها چايي نخورده قند جيب كرديم ولي كو براي سوني اريكسون؟!! با تشكر آزاد - يزد

BeHNaM
2008-05-23, 04:37 PM
دوست عزيز فكر كنم قبلا سوني اريكسون گذاشته بودن دوستان
البته سامسونگ هم كه فعلا نيازي نداره چون خودش ميشه لوگوش رو حذف كرد

3dsoft
2008-07-02, 10:29 AM
با سلام.
لطفا آموزش تغییر نام اپراتور در گوشی های سونی اریکسون ( لینک قدیمی یا اموزش مجدد ) را بنویسید

با تشکر :Smile (7): :Smile (14):

ettesaal
2008-07-03, 04:47 PM
با سلام.
لطفا آموزش تغییر نام اپراتور در گوشی های سونی اریکسون ( لینک قدیمی یا اموزش مجدد ) را بنویسید

با تشکر :Smile (7): :Smile (14):

دوست عزیز برای رسیدنِ سریع تر به پاسخ ، درخواست خود را در انجمن سونی اریکسون مطرح کنید :

سونی اریکسون : http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=35

سونی اریکسون " هک " : http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=160

موفق باشید .

BeHNaM
2008-07-07, 04:27 PM
دوستان ميشه براي اينكه لوگو رو حذف كنيم بشه يه عكس با ابعاد 25*97 تو فتوشاپ بسازيم كه ترنسپرت باشه و هيچي توش نزاريم
بعد اين عكس رو بزاريم جاي لوگو
به همين سادگي!!!

ettesaal
2008-07-09, 10:37 PM
دوستان ميشه براي اينكه لوگو رو حذف كنيم بشه يه عكس با ابعاد 25*97 تو فتوشاپ بسازيم كه ترنسپرت باشه و هيچي توش نزاريم
بعد اين عكس رو بزاريم جاي لوگو
به همين سادگي!!!

همچنین در سری N ( و بالا تر) می توان از ادیتور خود گوشی استفاده کرد . در گالری وقتی روی عکس مورد نظر هستین ،optins رو بزنید و Edit رو انتخاب کنید . بعدوقتی عکس در ادیتور باز شد به این ترتیب عمل کنید :
options
apply effect
روی شکل ِ crup گزینه ی select رو بزنید .

من همه ی عکسام رو به راحتی از این طریق درست میکنم . سادست.

ettesaal
2008-07-09, 11:26 PM
دوستان ميشه براي اينكه لوگو رو حذف كنيم بشه يه عكس با ابعاد 25*97 تو فتوشاپ بسازيم كه ترنسپرت باشه و هيچي توش نزاريم
بعد اين عكس رو بزاريم جاي لوگو
به همين سادگي!!!

حقیقتش اول درست منظورت رو نگرفتم !

ممنون بهنام جان ، گل کاشتی . :flower:

پس با این نکته ، ترفند رو به صورت زیر کامل میکنیم :

برای حذف لوگوی شبکه( در همه تمها )، فقط کافیست این عکس (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=43429&stc=1&d=1009841567)رو در مسیر زیر قرار دهید :

C:\system\Apps\phone\oplogo

فولدرهای phone و oplogo باید ساخته شوند.

BeHNaM
2008-07-11, 08:27 PM
دوستان چون ممكنه تصوير موقعي كه تو كامپيوتر تغيير فرمت داده ميشه از حالت ترنسپرت در بياد
با فرمت PNG بفرستيد رو گوشي و اونجا پسوند .bmp رو بش اضافه كنيد
چون ممكنه عكسي رو كه ettesaal گذاشتن ترنسپرت نباشه!

ettesaal
2008-08-11, 05:01 PM
دوستان چون ممكنه تصوير موقعي كه تو كامپيوتر تغيير فرمت داده ميشه از حالت ترنسپرت در بياد
با فرمت PNG بفرستيد رو گوشي و اونجا پسوند .bmp رو بش اضافه كنيد
چون ممكنه عكسي رو كه ettesaal گذاشتن ترنسپرت نباشه!

داشتیم بهنام جان ؟

خیالت راحت باشه ، عکسی که گذاشتم ترنسپرت هست .
هیچ چیزی رو بدون تست کردن ، در انجمن نمیگذارم .

تست شده و جواب داده .
موفق باشید . :flower:

BeHNaM
2008-08-16, 03:05 AM
داشتیم بهنام جان ؟

خیالت راحت باشه ، عکسی که گذاشتم ترنسپرت هست .
هیچ چیزی رو بدون تست کردن ، در انجمن نمیگذارم .

تست شده و جواب داده .
موفق باشید . :flower:

منظورم اين نبود كه شما اشتباه ميكنيد:atten:
منظورم بعد از دانلود بود كه تو كامپيوتر تغيير فرمت ميدن
منم ميگم اين تصوير ترنسپرت هست:happy:

mforooghii
2008-08-16, 04:43 AM
این ترفند روی گوشی های سری 60 قابل اجراست .

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=34296&stc=1&d=1206871948 (چهارصدوسی و دو آندرلاین سی وپنج آندرلاین صفر دات بی ام پی )



مثلا اگر نام عکس gol.jpg هست ، آنرا داخل گوشی بصورت http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=34296&stc=1&d=1206871948 تغییر نام میدهیم .


.

البته كساني كه از سيمكارت هاي همراه اول استفاده ميكنند بجاي 35 عدد 11 را وارد كنند.
اين شماره شناسه ي شبكه هست كه 432كد ايران و 35 كد ايرانسل و 11 هم كه من گفتم كد همراه اول.عدد صفر هم مربوط به شبكه هاي محدود محلي ميشه كه فكر نكنم تو ايران بكار برده بشه.

Emad
2008-09-05, 12:15 AM
سلام خدمت بزرگان
من هرچی روی گوشی n82 تست می کنم نمیشه که نمیشه
کد 11 امتحان کردم نشد
مراحل رو هم 220 بار امتحان کردم بی زحمت کمک کنید !!

ettesaal
2008-09-10, 12:38 PM
البته كساني كه از سيمكارت هاي همراه اول استفاده ميكنند بجاي 35 عدد 11 را وارد كنند.
اين شماره شناسه ي شبكه هست كه 432كد ايران و 35 كد ايرانسل و 11 هم كه من گفتم كد همراه اول.عدد صفر هم مربوط به شبكه هاي محدود محلي ميشه كه فكر نكنم تو ايران بكار برده بشه.

دوست عزیر کد ایران 98 هست . در ضمن من با سیم کارتِ 0936 تست کردم نه با 0935 !!

ettesaal
2008-09-10, 12:44 PM
سلام خدمت بزرگان
من هرچی روی گوشی n82 تست می کنم نمیشه که نمیشه
کد 11 امتحان کردم نشد
مراحل رو هم 220 بار امتحان کردم بی زحمت کمک کنید !!

شما به اینجا :

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=17472

مراجعه کن .

ettesaal
2008-11-02, 10:05 AM
در N95-8Gig کار نکرد

شما به اینجا (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=17472) مراجعه کنید .

uf6
2009-04-12, 10:41 AM
من هر چی گشتم تو گوشیم SYSTEM/APPS رو ندیدم لطفا راهنمایی کنید ممنون.

ettesaal
2009-05-11, 11:59 AM
گوشيتون سري 60 ورژن 2 هست ؟
فايل منيجر نصب كردين ؟

ettesaal
2009-06-14, 12:57 PM
واسه se هم میشه ؟
خیر دوست عزیز .

شما به انجمن هک سونی اریکسون بروید . ( از روی صفحه اصلی ِ انجمن (http://www.ir-tci.org/forum))

BeHNaM
2009-06-20, 01:02 PM
مــهـم شد.

farshad_68
2009-08-06, 03:14 AM
این ترفند روی گوشی های سری 60 قابل اجراست .

برای این کار باید به ترتیب زیر عمل کنید :

ابتدا وارد مسیر زیر میشویم

C:\System\Apps

سپس یک new folder با نام phone میسازیم .

C:\System\Apps\phone

داخل فولدر phone فولدری با نام oplogo میسازیم .

C:\System\Apps\phone\oplogo

کار تمامه .

حالا هر عکسی داخل این فولدر قرار بدید ، بجای لوگوی شبکه نمایش داده میشه .

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=34294&stc=1&d=1206870899


نکات :

1- عکس مورد نظر باید با پسوند jpg یا bmp باشد ، اما برای قرار گرفتن در فولدر مذکور حتما باید پسوند به bmp تغییر نام یابد ( یعنی نیازی به کانورتِ عکس نیست و گوشی با rename کردنِ پسوند، فریب میخورد . )

2- نام عکس مورد نظر حتما باید بصورت زیر تغییر یابد .

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=34296&stc=1&d=1206871948 (چهارصدوسی و دو آندرلاین سی وپنج آندرلاین صفر دات بی ام پی )



مثلا اگر نام عکس gol.jpg هست ، آنرا داخل گوشی بصورت http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=34296&stc=1&d=1206871948 تغییر نام میدهیم .



3- بهترین سایز برای عکس ِ انتخابی 97 در 25 پیکسل می باشد .

4- گوشی باید ریست ( یا offline و سپس online ) بشه .



به عنوان مثال این عکس(کلیک کنید ) (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=34295&stc=1&d=1206870899) رو برای این تم (کلیک کنید ) (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=96078&postcount=2)درست کرده ام.


با زیر و رو کردن سیستم عامل گوشیم این ترفند رو پیدا کردم .
پس برای کپی کردن مطلب ،ذکر نام منبع ( ir-tci.org ) فراموش نشه .



من اين كار رو روي n78 انجام دادم و ريست هم كردم درضمن گوشيم هم هك شده اما جواب نداد

farshad_68
2009-08-06, 03:24 AM
من هر چی گشتم تو گوشیم SYSTEM/APPS رو ندیدم لطفا راهنمایی کنید ممنون.

از برنامه هاي مثل Modo يا X-Plore استفاده كن

تو قسمت هك با HeloOx بگرد راحت پيداشون مي كني

bahadorb
2009-08-06, 05:10 AM
رو 5800 جواب نداد

Lord_Mohammad
2009-08-06, 09:04 AM
دوست عزیز این ترفند روی گوشی های سری 60 قابل اجراست .

ettesaal
2009-08-13, 01:03 AM
دوست عزیز این ترفند روی گوشی های سری 60 قابل اجراست .

ممنون محمد جان

سری 60 ورژن 2

یعنی 6630 ، N90 ، N72 ، N70 و . . .
دوستان دقت کنن و سوال تکراری ارسال نکنن . ممنون .

برای سری 60 ورژن 3 ، بارها عرض کردم به این تاپیک (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=17472) مراجعه بفرمایید . :flower:

saman_22e
2009-10-07, 09:22 PM
این ترفند روی گوشی های سری 60 قابل اجراست .

برای این کار باید به ترتیب زیر عمل کنید :

ابتدا وارد مسیر زیر میشویم

C:\System\Apps

سپس یک new folder با نام phone میسازیم .

C:\System\Apps\phone

داخل فولدر phone فولدری با نام oplogo میسازیم .

C:\System\Apps\phone\oplogo

کار تمامه .

حالا هر عکسی داخل این فولدر قرار بدید ، بجای لوگوی شبکه نمایش داده میشه .

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=34294&stc=1&d=1206870899


نکات :

1- عکس مورد نظر باید با پسوند jpg یا bmp باشد ، اما برای قرار گرفتن در فولدر مذکور حتما باید پسوند به bmp تغییر نام یابد ( یعنی نیازی به کانورتِ عکس نیست و گوشی با rename کردنِ پسوند، فریب میخورد . )

2- نام عکس مورد نظر حتما باید بصورت زیر تغییر یابد .

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=34296&stc=1&d=1206871948 (چهارصدوسی و دو آندرلاین سی وپنج آندرلاین صفر دات بی ام پی )



مثلا اگر نام عکس gol.jpg هست ، آنرا داخل گوشی بصورت http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=34296&stc=1&d=1206871948 تغییر نام میدهیم .



3- بهترین سایز برای عکس ِ انتخابی 97 در 25 پیکسل می باشد .

4- گوشی باید ریست ( یا offline و سپس online ) بشه .



به عنوان مثال این عکس(کلیک کنید ) (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=34295&stc=1&d=1206870899) رو برای این تم (کلیک کنید ) (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=96078&postcount=2)درست کرده ام.


با زیر و رو کردن سیستم عامل گوشیم این ترفند رو پیدا کردم .
پس برای کپی کردن مطلب ،ذکر نام منبع ( ir-tci.org ) فراموش نشه .

مهندس رو 5800 تمام مراحل رو انجام داتدم نتیجه نداد:glass:
گفتی سری 60 ولی نگفتی چه ورژنی

ettesaal
2009-10-08, 12:16 AM
مهندس رو 5800 تمام مراحل رو انجام داتدم نتیجه نداد:glass:
گفتی سری 60 ولی نگفتی چه ورژنی



دوست عزیز پست قبلیتون رو یه نگاه کوچک کنید . . .

مشکل اینجاست که یکی ، دو بار هم گفته نشده ، بلکه بارها تکرار شده .

در هر صورت .

موفق باشید . http://www.ir-tci.org/forum/images/smilies/Smile%20(14).gif

agamosa
2009-11-05, 10:47 AM
اونم فرق میکنه منظور 0935 و 0936

Lord_Mohammad
2010-01-06, 03:56 PM
گوشی من 5730 هست ولی!
نشد!!!!!

روی 5700 هم امتحان کردم دوباره!
نشد!!!!!
دوست عزیز اگه دقن میکردی گفته شده که این ترفند فقط روی گوشیه های نوکیا سری 60 ورژن 2 امکان پذیره این گوشی هایی که شما میگید سری 60 ورژن 3 میباشد.
برای سری 60 ورژن 3 ، بارها عرض کردم به این تاپیک (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=17472) مراجعه بفرمایید
موفق باشید:flower:

hesam_mobi
2010-01-15, 04:22 PM
سلام

دوستان ایم show group که نو تنظیمان فعال میکنی و فقط شماره میگیره و اون شماره رو روی صفحه نماش میده به چه درد میخوره ؟؟؟؟؟


چطوری میشه اسم دلخواهمون رو روی صفحه نمایش داد ؟؟؟؟؟؟؟

فقط میدونم که از طریق تنظیمات پوش تو تاک میشه این کارو انجام داد .

Eclair
2010-01-27, 12:59 AM
درود
طفا آموزش تغییر نام اپراتور در گوشی های آندروید

Lord_Mohammad
2010-02-26, 06:31 PM
salam be dostan v asatid kerami emkan dare begin bayd az koja befahmim ke gohimon seriye chande mamnon misham

لطفا طبق قوانین سایت فارسی تایپ کنید.ممنون:flower:
شما میتونید از لینک زیر استفاده کنید.
جدول تقسيم بندي سري هاي نوكيا به تفكيك مدل (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=1213)

ettesaal
2010-02-26, 10:16 PM
سلام

دوستان ایم show group که نو تنظیمان فعال میکنی و فقط شماره میگیره و اون شماره رو روی صفحه نماش میده به چه درد میخوره ؟؟؟؟؟


چطوری میشه اسم دلخواهمون رو روی صفحه نمایش داد ؟؟؟؟؟؟؟

فقط میدونم که از طریق تنظیمات پوش تو تاک میشه این کارو انجام داد .

نام پروفایل رو هم میشه تغییر داد .

نرم افزارهایی هم هستن که متن دلخواه رو روی صفحه به صورت روان نمیش میدن .

:flower:

dr.ircell
2010-04-18, 01:57 PM
برای سری 40 این امکان وجود ندارد؟
ایا تغییر لوگو باعث اختلال نمیشود؟

ettesaal
2010-04-21, 12:04 PM
برای سری 40 این امکان وجود ندارد؟
ایا تغییر لوگو باعث اختلال نمیشود؟

سوال اول رو در بخش مربوطه ( نوکیا سری 40 ) (http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=59) مطرح نمایید .

در جواب سوال دوم باید عرض کنم که خیر ، هیچ مشکلی پیش نمیاد .

موفق باشید .

abedinali
2010-05-01, 01:09 AM
دوست عزیز منظورتون رو از Png توجه شدم ، ولی نه نمیشه .قبل از اومدن آنتن از صفحه عکس اصلی بگیرید ( صفحه بدون نام اپراتور ) . حالا این عکس رو ادیت کنید و اون قسمتی که نام شبکه نوشته میشه (ولی الان خالیه ) کات کنید . مثل همون مثالی که در پست قبل گذاشتم . هر تمی که مورد نظرتون هست رو بگید تا عکس مربوط به ترفند حذف لوگوی شبکه رو برای اون تم درست کنم .

من اين كار رو كردم ولي نشد. گوشيم N73 هست
بايد چيكار كنم؟
براي N73 هم اندازه بايد 97 در 25 باشه؟ يا فرق مي كنه؟

b.k behnam
2010-06-08, 01:36 AM
سلام گوشی من n 86 رفتم به system ولی گزینه Apps نبود راهی دیگه ای هست یا نه با تشکر:Smile (40):

asamani
2010-07-22, 04:02 PM
ترفند خوبی بود

رهاخانوم
2010-08-15, 02:18 PM
سلام در مورد گوشی سامسونگ ایا این برنامه وجود داره؟ اگه اره ترا خدا بگید واقعا دعاتون میکنم گوشیم مدل s7350

ettesaal
2010-08-15, 02:35 PM
من اين كار رو كردم ولي نشد. گوشيم N73 هست
بايد چيكار كنم؟
براي N73 هم اندازه بايد 97 در 25 باشه؟ يا فرق مي كنه؟

سلام گوشی من n 86 رفتم به system ولی گزینه Apps نبود راهی دیگه ای هست یا نه با تشکر:Smile (40):

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=17472


سلام در مورد گوشی سامسونگ ایا این برنامه وجود داره؟ اگه اره ترا خدا بگید واقعا دعاتون میکنم گوشیم مدل s7350

بنده با سامسونگ کار نکردم .

137100
2010-11-27, 01:06 PM
عالیه

exir66
2011-02-08, 04:49 PM
روي کوشي من کار نکرد 5530 دارم

پانیذ کرند
2011-03-11, 06:23 PM
مرسی ممنون

باباخانی
2011-03-19, 10:57 PM
سلام خسته نباشی واقعا زحمت می کشید

hamid8181
2011-07-08, 12:34 PM
با سلام خدمت شما همکار گرامی آیا راهی برای تغییر نام اپراتور در گوشی های جاوا مثلا 3110 وجود دارد؟ با تشکر:hamid8181

horshid
2011-07-09, 02:23 PM
من چجوری می تونم ام ام اس گوشیم رو فعال کنم؟

mahni1390
2011-08-02, 02:03 PM
سلام سامسونگ کجاش میشه لوگورو حذف کرد.
اگه میشه آدرس منو رو بدین ممنون میشم.

صالح وطاها
2011-08-07, 07:39 PM
اینکه گفتید سری 60 یعنی چی؟ از کجا باید بفهمیم؟

kx_danger
2011-12-12, 03:10 PM
سلام.گوشیم e71هست
تو درایو c که میرم فایل system رو نمیبینم.فقط فایل dataهست
explor هم اجازه ساخت فایل رو بهم نمیده
چککککککککار کنم ؟

kx_danger
2011-12-12, 04:45 PM
سلام
با explor که میرم تو درایو c فایلی بنام system نیس
بهم اجازه ساخت فولدر هم نمیده

shrsolivan
2011-12-16, 04:47 PM
خیلی بدردم خورد ممنون

magic213
2012-01-27, 03:14 PM
کلک جالبی بود

O.M.!.D
2012-07-21, 07:24 PM
سلام
با explor که میرم تو درایو c فایلی بنام system نیس
بهم اجازه ساخت فولدر هم نمیده

دوست عزیز باید گوشی تو هک کنی

saberloty
2012-08-31, 12:28 PM
تشكر روي n72 جواب داد:)

nokiamusic
2012-11-26, 10:49 AM
واسه من اجرا نشد

™EHSAN
2013-01-17, 05:29 PM
من وقتی روی عکس متنی رو مینویسم باز از کنارای متن عکس معلومه.
راهی دیگه ای نیست؟؟!!

farid772
2013-01-28, 12:48 PM
با سلم من روي نوكياx6انجام دادم ولي نشد مشكل چيه؟

Andy2012
2013-02-21, 10:19 AM
دوست عزیز.پک k810 چجوری نصب میشه؟

amir009898
2013-08-03, 11:32 AM
مرسی دمت گرم