PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست راهنمایی برای نصب رام کوک شده روی امنیا 2



™giyumtell
2011-01-08, 08:06 PM
سلام من رام 6.5.3 رو با sense از لینک زیر گرفتم که فقط یه فایل با فرمت .nb0 داخلش هست:ohno: لطفا اگه قبلا اینو نصب کردین حتما جواب بدید:flower:

http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=829338&postcount=46

™giyumtell
2011-01-08, 08:26 PM
topic up

piH
2011-01-08, 08:34 PM
سلام من رام 6.5.3 رو با sense از لینک زیر گرفتم که فقط یه فایل با فرمت .nb0 داخلش هست:ohno: لطفا اگه قبلا اینو نصب کردین حتما جواب بدید:flower:

http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=829338&postcount=46

دوست گرامی همون یک فایل nb0 رو به Octan Downloader بدید کافیه!
برای آموزش آپگرید رام هم میتونید به تاپیک زیر مراجعه کنید :
آموزش نصب رام روی امنیا 2 در ویندوز7 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=93103)

ehsan_4454
2011-06-29, 10:33 PM
با سلام و خسته نباشید

من واسه اولین با میخوام رامم رو عوض کنم.ممنون میشم کمکم کنید.

اول از همه:از کجا بفهمم الان رامم 6.1-6.5یا 6.5.3 است؟
مشخصات رام فعلی:
PDA:I8000JMJD2
CSC:I8000XSGJA5
PHONE:I8000XXJD1
----------------------------------------------------------
http://hotfile.com/list/926741/a3a6d57 (http://hotfile.com/list/926741/a3a6d57)

اینجا از هر رام 2 تا لینک دانلود هست.اونی که حجم بیشتری داره 6.5.3 هست آره؟
----------------------------------------------------------
میخواستم یکی از این رامهای کوک شده رو بریزم.با توجه به رام فعلی من مشکلی نیست؟
---------------------------------------------------------
بعد از دانلود فقط 1 فایل EB0 هست.این eb0 فایل Ebootهست یا PDA؟یعنی دکمه eboot رو در octanبزنم و فایل eb0 رو بدم یا دکمه PDA..؟(اگه بخوام با octans downlaoder V2.14 کار کنم)
داخل پوشه بعد دانلود octans mini downloader V2.11 هست.اینم 3 قسمت داره .NB0 file .mst file , .csc file
فکر کنم باید به nb0 بدم درسته؟بعد csc چی؟خالی باشه؟با کدوم octan بدم بهتر و راحت تره.
--------------------------------------------------------
در تاپیک آموزش نصب رام در ادامه نوشته دکمه Multycscرو بزنید و فایل با پسوند csc رو اضافه کنیدوphoneرا بزنید برای رادیو و ...
این فایلها رو باید از رامهای رسمی دانلود کنم و بهش بدم؟
------------------------------------------------------
منظور از رام سنس دار چیه؟
-----------------------------------------------------
ممنون میشم توضیح کاملی واسه نصب رام های انرژی بدین.چون تابحال نصب نکردم...اگه نکته ای چیزی هست....
ما که شانس نداریم.گوشیمون dead نشه!!!

ببخشید سوالام خیلی مبتدی بود.اما خیلی میترسم.تا الان میدادم نمایندگی واسم رام عوض کنه.بازم ممنونم:flower: